icon

Oplatí sa osloviť hanblivého muža po tridsiatke?

24. máj 2025

Mám už po 30 tke a extrémne sa mi páči jeden muž. Je nezadaný to viem, je skôr taký hanblivý. poznáme sa len z videnia. Už to trvá asi 2 roky čo ho vnímam a priťahuje ma nielen fyzicky ale niečo z neho vyžaruje čo ma k nemu extrémne ťahá. Myslíte že keby mu naznačim že by som ho chcela.. spoznať viac je to blbosť? Nie som moc výstredna ale nechcem ho už len vídať náhodou. Sú tu ženy ktoré zbalili svojho muža a vyšlo vám to? A ak to čítajú aj muži imponovalo by vám to alebo by vás to skôr od tej ženy odradilo

pralinka25
24. máj 2025

a co tak nie rovno ho zbalit ale motivovat jeho zbalit teba?
prihovorit sa, usmiat sa, nadviazat kontakt, vytvorit priestor?

oceanahory
Autor odpoveď zmazal
lindous
24. máj 2025

Po 2 rokoch okukávania, smelo do toho, kľudne ho oslov, aj keď by som asi nemala veľké očkávania... momentálne medzi vami nie je nič a ani nič nenaznačuje, že by sa to malo zmeniť, takže nemáš čo pokaziť... buď to klapne a chytí sa alebo budete naďalej tam kde ste, nič horšie sa nemôže stať... a aspoň si nebudeš vyčítať, že si sa ani neskúsila prihovoriť... nevieš či by mal vôbec záujem, takže či ho to môže odradiť by som fakt neriešila 😅

stellarstar
24. máj 2025

Mám to urobiť ja za teba?

muchotrafka298
24. máj 2025

Presne ako pise @pralinka25, vytvor mu priestor na to, aby Ta mohol zbalit on. Mozno sa nechyti, tak to bude osud, ze mas pozerat inde.

deti95060810
24. máj 2025

závisí od tvojej povahy..
u mňa by sa chlap takého kroku nikdy nedočkal...

jana_eyre_2
24. máj 2025

Podstatné podľa mňa je, či vysielas signály že sa ti páči..

muchotrafka298
24. máj 2025

Ja napisem za seba, ved na tom nic nie je. Mne sa pacil chlapik, co chodime spolu cvicit. Ako fakt, je pekny, aj mily aj tak, ze dobre sa chova (ziadny buran). Tak som sa mu tam proste prihovorila, som dosla, ze ci si nebudeme tykat. To sme sa tam stretavali uz asi pol roka. On ze bez problemov. A tak sme sa zacali bavit. Ano, nechyta sa bohuzial (podla mna jeho smola, lebo ja som top 😂), tak som to nechala tak, ze ked je cas, porozpravame sa a tym to konci. Viem, ze zenaty nie je a nema ani deti.

mischy00
24. máj 2025

Kľudne to skus, ved nejdeš ho agresívne baliť rečičkami. Keď sa stretnete, úsmev, dlhší pohľad do očí , pripadne ak ho minas, sa za ním otočiť, či to urobil aj on. Možno len čaká na signál od teba, ze môže niečo skúsiť 🙂. Bud často na miestach, kde on a môžeš kľudne len tak prehodiť, ahoj, teba tu stretávam často. Ja som ( tá a tá)......Možností je veľa, držím palce.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
bielasovicka
24. máj 2025

Jasné, zbal ho, na nič nečakaj, lebo ti ho niekto uchmatne👍

bielasovicka
24. máj 2025

A možno je na chlapov 🤭

autor
24. máj 2025
@pralinka25

a co tak nie rovno ho zbalit ale motivovat jeho zbalit teba?
prihovorit sa, usmiat sa, nadviazat kontakt, vytvorit priestor?

@pralinka25 prihovorenie, usmiatie dlhší pohľad robievam. Aké ďalšie signály by si mi poradilaaby videl že mám záujem aby ma zbalil on ? Ja som v tomto neskúsená 😃

autor
24. máj 2025
@bielasovicka

A možno je na chlapov 🤭

@bielasovicka aj to mi napadlo 🙄

autor
24. máj 2025
@jana_eyre_2

Podstatné podľa mňa je, či vysielas signály že sa ti páči..

@jana_eyre_2 vysielam také signály že sa správam pri ňom ako hlupana lebo som celá v rozpakoch. Ale on nevie že taká nie som bežne ale len pri ňom keďže ma priťahuje 😃

777januska777
24. máj 2025

A co tak nebaliť, ale skúsiť sa skamaratit? Aj s mojim manželom som sa ja skamaratila prvá. Potom keď mal záujem už ma na rande zavolal on a áno je hanblivy. Ale zas ja som mu to ulahcila, lebo som z neho najskôr urobila kamaráta. 😀

pralinka25
24. máj 2025

cize vy sa rozpravte? lebo pises ze sa poznate len z videnia.

delufo
24. máj 2025

No ak je naozaj hamblivý tak je kľudne dosť možné že sa teraz trápite obaja 🙂 Takíto muži proste potrebujú postrčit, potrebujú vedieť že aj druhá strana k nim niečo cíti predtým čo čokoľvek dajú na sebe vidieť. A budú to skrývať úplne dokonale aj keď sa budú vnútorne veľmi trápiť. Tak smelo do toho, ak ma záujem aj on, ver mi že ti stačí len veľmi máličko aby sa ti otvoril. A ak záujem nemá tak nemáš čo stratiť, určite mu to bude minimálne lichotiť a ako tu píšu aj iní možno sa stanete aspoň kamarátmi.

motylik2559
25. máj 2025

Ahoj, trva 2 roky co ho obkukujes, si v rozpakoch pri nom, venujes mu dlhsie pohlady atd...ale nejak mi nejde do hlavy, ze by aj hambliveho cloveka za 2 roky nenakoplo uz nieco k tomu,aby sa nejak prejavil voci tebe kebyze sa mu aj ty pacis alebo keby si ho pritahovala tak ako on teba? Toto mi nejde akosi do hlavy, lebo je to naozaj dost dlha doba a teda moj nazor je, ze keby je to rovnako z opacnej strany tak za ten cas by tiez uz vyslal nejake tie okate signaly, lebo aj ked mozno ako hamblivy clovek nevie nadviazat slovny kontakt, min.nejake prejavy, z ktorych by si vycitila,ze sa mu velmi pacis by tam boli. Kebyze su to 2 mesiace nepoviem, ale 2 roky je dost. Mozno by bolo ozaj dobre sa uistit, ci naozaj niekoho nema...moze mat aj vztah na dialku, moze byt aj opacne orientovany ako bolo spomenute vyssie...bohvie. Jedine, co mozes spravit je,ze sa mu ozaj budes prihovarat zakazdym ked ho stretnes prip. po niekolkych prihovaraniach-konverzaciach mu navrhni ist si niekam sadnut a uvidis ci odmietne alebo pojde...ak odmietne je to jasne...ak pojde jasne to bude az pri danom stretnuti, ci sa pocas neho k tebe nejak prejavi nejakou aspon lahsou naklonnostou🙂Drzim palce, vyskusaj, nemas co stratit a aspon si budes na istom ci sa mu ozaj pacis aj ty🙂

gov
Odpoveď bola odstránená