Opustil ma
Ahoj, potrebujem sa len vykecať, Vašu podporu lebo sa strašne utápam v nešťastí. Opustil ma. Problém bol dlhodobejší. Nikdy som sa necítila ako priorita, vždy to bola jeho partia. Kamaráti, kamarátky. Bol to človek (28), ktorý si ešte potreboval užívať, každý piatok, sviatok, vždy keď pipla správa. Viem to niekde rešpektovať, ale vždy to bolo tak, že to bolo na úkor mňa. My sme spolu nechodili nikde, iba keď s tou partiou. Spýtal sa ma, či mám v piatok čas povedala som jasne, tak či budeme spolu .. potom z toho vyšlo, ale že len cez deň v práci lebo poobede ma kamosov. Spýtal sa ma v pondelok či tento týždeň budeme spolu (random týždeň) tak ja áno v piatok mám čas, tak piatky soboty nie lebo on ma kamošov. Bola som chorá, povedal že príde a “postará” sa o mňa, ale volal ho kamoš tak že mám radšej ostať doma a liečiť sa. Dohodli sme sa na nejaký deň a zrušil to, lebo zabudol že sa dohodol už vtedy s kamosom. To je len zlomok prípadov. Po dohovore začal kamarátov obmedzovať, ale to ja už som sa cítila akoby som musela bojovať a nútiť ho o pozornosť. Vlastne vždy mi to dal aj veľmi pocítiť, že on chcel byt teraz s kamošmi a nie somnou. Už som voči tomu chytila strašnú averziu. Nevedela som sa zbaviť toho pocitu. Mala som úplný stres každý jeden týždeň, či to budem tento piatok ja alebo či mu pípne mobil atd. Citila som sa len ako nejaka možnosť. Teraz sme mali ťažké obdobie, krízu, veľmi som mu pomáhala mal to ťažké, stala som pri ňom vo všetkých sračkach vždy, sám povedal že som bola jedina o ktorú sa vedel oprieť. Dnes som nechcela aby išiel s kamarátmi, cítila som sa zle, nemali sme pekne Vianoce a chcela som byť spolu, nechcela som tuto časť vzťahu vôbec riešiť aspoň do konca roka riešiť. Ale on mi povedal nie idem tam a nezaujímaš ma. Neviem prijať, že preto aby tam mohol ísť sa radšej somnou rozišiel. Už som mu ponúkla aj kompromis že nech ide na hodku dve, nie. Nie, že chce rozchod aby sa nemusel cítiť zle. Strašne mi naubližoval ako za nič nestojím, neviem sa bavit a opíjať. Mali sme dohodnutý Silvester len mi dvaja lebo minuly rok kamosi. Tak mi oznámil, že pôjde tam ked je uz slobodný. Ja neviem prijať, že potom všetkom ma takto podlo opustil kvôli kamarátom. Nebiť mňa nebol by nič, keďže som ho vytiahla aj v práci. Neviem zniesť, že teraz sa baví a kamošmi a ja som na dne.
Viem že ťa to boli ale naozaj buď rada že už je to takto ako je.zaslužis si viac a nie aby s tebou zametal.ver mi to je iba darebák.casom to pochopíš.
Autorka, prečítaj si príbeh uverejnený včera. Je pod tvojim: "Problémy vo vzťahu, nenávidím svoje zmýšľanie". Vidím v ňom teba v prípade, že by si vo vzťahu pokračovala. Ak chceš, aby si ťa vážili druhí, musíš si najskôr vážiť samu seba!!!
Tak vieš čo, konečne začni byť priorita sama pre seba! Ty bud pre seba na prvom mieste! V práci, to bude asi blbé, no ....nemôžeš zmeniť? Považuj nad nejakým riešením, aby si nemusela na neho kukať. Ale!!! Venuj sa trochu sebe, niečo nové vyskúšaj, zavolaj starým kamoškam. Zamestnaj myseľ. Bude to dobre, uvidíš ako ti odľahne, že ho už nemáš na krku. Určite ťa niekde čaká skvelý chlap, ktorý s Tebou ! Bude chcieť tráviť Silvester, len a len s Tebou!!!
Bez do obchodu a kup sampanske. A samozrejme, ze si pre neho Bola obmedzenim - to vztah vzdy je a to nehovorim ked Su deti.... Takze uplne jednoducho si pre neho nebola ta prava....takze si sprav perfektnu silvestrovsku oslavu - 100x radsej Sama nez s tym nepravym ....PS: a v praci iba povedz, ze AJ tak ho ma maleho :/
A to ta naozaj musel ON opustit? Dievca pohladaj svoju hrdost, uz davno si ho mala kopnut do zadku.
@petkavka .....no ved nech dokaze ze nie🤡😂.....dobry napad😉
Neviem kolko mas rokov, ale zobud sa prosim 🙂). Ved mas dovod na oslavu, zbavila si sa primitivneho cloveka. Nic dobre by si z neho v zivote nemala. 😇 Precitaj si svoj status o polroka a dobre za na sebe zasmejes. Bud rada, ze to takto dopadlo. 🍀
Ak predtým sa bavil s kámošmi a ty si bola mimo, aký je v tom rozdiel?
Mrzí ma co prežívaš, väčšina sme prešli nejakym rozchodom, vždy je to bolestivé, ty si to ešte korunovala poníženim. Toto už neopakuj, lebo takto sa vystavujes "znehodnoteniu". Máš plne právo byť zranená, nazlostena a neviem co ešte. Pracuj v prvom rade na sebe, nikto nebude stáť o teba viac ako ty sama! A keď si vylizes rany, pozviechas sa, tak potom budeš mat ináč nastavenú optiku a možno sa na tejto diskusii aj zasmejes😉. Verím, ze potom stretneš niekoho, kto si ta zaslúži a bude si ta vážiť, ľúbiť... Teraz bud egoista a rieš len seba, na neho zabudni, pre svoje dobro. Drz sa🍀🍀🍀
Okrem toho, conuz bolo poveddane...
Ake plany? Ved si kazdy piatok cakala, ze koho si vyberie
Je pravda, že som mala a mám strašne posunutú latku. Nejak som si myslela, že veď áno každý vzťah je o prispôsobení sa a toto je to moje. Opustiť som ho nechcela. Boli tam aj pekné veci, z ktorých straty sa teraz neviem spamätať. Konečne ma mal niekto rad, objal, pobozkal, roky som sa tak nesmiala ako s ním. Teraz mam pocit že toto už nezažijem. Stále je pre mňa v mojich očiach ten “Boh”. Kvôli ním som tieto pocity vždy nejak pretrpela. Bohužiaľ si už hovorím, či som ho naozaj veľmi neobmedzovala, ale potom si spomeniem nato všetko a je pravda že na ten pocit keď jemu pipol mobil asi tak rýchlo nezabudnem. Možno to je šialene ale vždy ma oblial pot. Ma chron. zdravotne problémy, keď ich mal akútne bola som s ním držala ho za ruku vždy. Jeden deň mi keď som bola u ňho a chcela ísť vecer von my povedal, že ma problémy, cíti sa nejak zle chce si oddýchnuť. Tak som išla domov. Do hodiny bol vonku s kamarátmi. Bral ešte silne ant. Och Bože takých príbehov je tak veľa :( potrebujem sa vykecat
Nakoniec budeš rada, daj tomu čas. Nájdeš si partnera pre ktorého budeš na prvom mieste TY. Pre ktorého budeš prvá možnosť, nie jedna z možnosti ako tráviť čas. Potom si spomenieš na tohto debila a bude t i smiešne z toho, že si sa nad ním trápila.
Ako môže byť taký blbec v tvojich očiach "boh"?? Neskôr, keď budeš môcť porovnať.. Budeš sa smiať a ďakovať mu ze ti urobil službu a nechal ta tak.. Véd ty ani nevieš ako sa tajy "boh" správa.. Toto co si opísala je nič.. Žiadna úcta, láska nič.. Proste žije život s priateľmi.. Nikoho neprinutis žiť ináč.
Poplac si, ale ver ze nemáš za čím.. O nič krásne si neprišla, ty môžeš oslavovať, ver mi.. Takých blbcov ešte stretneš.. A začni od seba, aby si ich stretla co najmenej.
Lebo mužov si pripúšťa k telu ty, a ze je to blbec, je to tvoj zlý výber.. Co si ochotná tolerovať akceptovať.. Pri tomto si tolerovala hádam všetko.. Tak nemáš dôvod smútiť ze odišiel, bud rada.
prepáč prosím,ale ty tu latku máš tak nízko,že cez nu prejde skoro každý. Začni si vážit seba,venuj sa výhradne sebe. Na neho nemysli,zabudni na neho,že vobec žije,že vobec ta obtal o kus života,ktorý si mohla venovat prospejšnejšie-napríklad sebe. Začni robit aktivity,o ktoré si kvoli nemu prišla,čo máš rada.
Prečo sa necháš takto využívať? Nestojí o teba. Máš na viac!
štastný len naoko. Lebo ked bude zase zle,tak budeš prvá v rade,na koho si spomenie. Ja len dufam,že už nebudeš taká hlupučká,a pomožeš mu. Uplne ho ignoruj,ako keba nejestvoval,to ho bude žrat a vrátiš mu aspon malinku čast,čo ti on narobil. Ked sa neho každý vybodne,tak mu dojde,že o čo prišiel a už to nikdy nezíska spat.
@brembo mám pocit že pri toľkých kamarátoch ktorých ma sa toto nikdy nestane. Veď každý jeden mu teraz hovorí ako dobre urobil že sa tej gule na nohe zbavil a môže byť s nimi. To je človek, ktorému nikdy nebude ľúto že ublížil. Bojím sa hlavne návratu do práce, to bude extrémne ťažké, nedá sa mi vyhnúť, moja práca sa točila tiež iba okolo neho.
Jo, uloz si tuto svoju diskusiu a o rok sa k nej vráť. Uvidis ako tí bude trapne zo seba samej.
Teraz to nevidis, teraz je ten Pan Boh... Nezabudni sa o polnoci opustit a volat mu, aby si sa strapnila a zaklincovala celu tuto Odyseu...
🍿🍿🍿
ale prosím uvedom si,že to su kamaráti na zábavu. Pochybujem,že ked sa na nich s niečím obráti,že mu pomožu. Ja viem,že to pre teba bude tažké a čo som ti napísal,neber odo mna v zlom. Ignoruj ho,ako to len pojde,obmedz rozhovor na minimum,výhradne o práci a snaž sa tvárit,že už ani nevieš,že madzi vami niečo bolo. A neboj,ty to zvládneš. Zvládla si pri nom omnoho horšie veci.
A kto mu pomohol ked s nim bolo zle.....kamarati?On este nema vyhrate,bude potrebovat tvoju pomoc,tak si toto vsetko uvedom a uz sa s nim nebav,nepomahaj,ved ta neskutocne ponizil,je to debil,nedaj sa nim zneuzivat a nelez tomu debilovi schulena pri nohach aby do teba stale kopal,on ta nema rad.Tak ako ti radi brembo,totalne ho ignoruj,akoby nic medzi vami nikdy nebolo,len nevyhnutne pracovne veci s nim ries ak musis.....ostatni spolupracovnici ta budu vnimat ako damu a nie ako rohozku pre kkta🍀
@77daniela77 on dával všetko za vinu mne. Že kamaráti by mu pomohli, ale ako keď chudák bol od nich odrezaný každý piatok. Nikto by mu ponociach nepomáhal s rekonštrukciou, denne nevaril a doniesol hotové jedlo, nepral špinavé ponožky a trenky, neutieral sople keď bol na dne. Vidí len toto jedine. Ja som mu zaplatila ubytovanie keď nemal kde bývať na 2 týždne. A vieš čo mi nato povedal? že mi to nevie odpustiť, pretože mohol ísť bývať ku kamošom. Takze odvtedy mi to ma za zlé, že som ho “nepustila”.
Utrpelo len tvoje ego. To ako vazne riesis,ze bez teba by nebol nikto? Taky je zivot. Mame si hladat seberovneho priatela,s ktorym zdielame podobny pohlad na zivot tak,aby nebol ani jeden ani druhy obmedzovany. U vas zaklad negungoval a najlepsie,co ste mohli urobit,je rozist sa. A to,ze on sa ide niekam bavit neznamena,ze nemoze byt aj on smutny. A co bude hovorit na to sa vykasli. Kazdy,kto ho pozna a ma rozum,pochopi,ze su mu prednejsi kamosi ako priatelka.
@marca12 riešim to, že som mu neuveriteľne pomohla aj v tej oblasti, vždy sa na mna mohol obrátiť a stala som pri ňom, posúvala ho v pred. A on ma poslal do riti ako poslenú handru. Moja chyba. Ak by som mala nejaké ego, nikdy by som sa pred ním takto neponíživola.
Ale píšete dobre, nemám a nemala som židnu sebaúctu, nepoznám svoju hodnotu a on mi ju teraz pochoval úplne. Je ťažké to pochopiť.
ja vlastne začínam ľutovať a obviňovať seba, že som včera si povedala svoje a nenechala ho v klude ísť … Dnes by som tieto veci a pocity vôbec nemusela riešiť.

Kašli na neho chlapov je veľa a takých , ktorí sa ťa budú vážiť . Odkiaľ si ?