Opustil ma snúbenec, s ktorým čakám dieťa
Ahojte,
Uz to budu pomaly 2 mesiace, co sa mi zrutil svet. Opustil nas moj snubenec a otec mojich deti. Jedno z nich sa este ani nenarodilo a uz nema kompletnu rodinu. Tazko sa s tym zmieruje. Najhorsi je fakt, ze nas opustil a do 2 tyzdnov sa nastahoval k inej zene, kolegyni z prace, ktora je slobodna matka. Ponukla mu svoj gauc a svoje plece, aby sa mohol vyplakat. Nuz. Rozvinul sa medzi nimi romanticky vztah, ktoreho zarodok vznikol este pocas trvania nasho vztahu. Citila som to. Ze je iny, chladny, ze ma prehliada. Par krat som sa aj pred nim rozplakala, ze sa bojim, ze ma inu. Len sa pousmial, ze nemam fantazirovat. Kazdy den sa pytam, preco? Ako je mozne, ze sa od nas tak odstrihol? Z tyzdna na tyzden zacal zit s inou zenou, jej dietatom, v inej domacnosti. Ako sa to da? Ja sa rano budim a nemozem sa nadychnut. On zije akoby sa nic nestalo. Vraj deti budu takto stastnejsie a ja mu raz podakujem. Nie som s nim v ziadnom kontakte, okrem zalezitosti ohladom deti. A jeho zaujem je viac nez chaby.
Kedy to preboli?
@cavallipalace Ako si sa nakoniec rozhodla? Ako sa vam s detmi dari?🍀
@matulienka.d ahoj môžme sa porozprávať do správy?

@cavallipalace ozvi sa mi,rad vás všetkých troch spoznám.. čestné úmysly