icon

Opustili by ste niekoho kvôli peniazom?

10. aug 2025

Opustila som priateľa kvôli peniazom a teraz to ľutujem. Čo mám robiť?

biba_18
10. aug 2025

🤷‍♀️

anonym_f5cfe8
10. aug 2025

mal malo? mal vela? kradol? gemblil? ..... ????

subartic
10. aug 2025

@anonym_autor neľutovať a pohnúť sa ďalej . Zarábal málo , alebo sa mu nechcelo pracovať alebo ako ?

mirola
10. aug 2025

v akom zmysle? nemal? mal? dal? nedal? vyuzival? to je velmi siroky pojem, ale raz som nesla do vztahu lebo bol zadlzeny po usi aj napriek osobnemu bankrotu, ktory mal predtym, navyse nemal pracu a vo svojich 43 rokoch parazitoval na rodicoch. Takze ano.. a taktiez s lakomcom by som nebola, lebo ja sama lakoma nie som a vytacalo by ma to.

dskjhfdlkdjhl
10. aug 2025

@anonym_autor Mal malo a teraz vyhral balik?

gab1sol
10. aug 2025

@anonym_autor to je taký dôvod… Veľmi široký. Mohlo to byť na rozchod, ale aj nemuselo.

zmrzlinka2021
10. aug 2025

@anonym_autor no a ty aj zarábas? Alebo si doniesla tisícku domov

doriiis
10. aug 2025

Čo ich mal veľa? 😆Opustila by som muža,ktorý by dlhodobo nezarabal,stavkoval,gamblil,míňal na blbosti a ktorý by nevedel narábať s peniazmi.

anonym_d56a77
10. aug 2025

@zmrzlinka2021 nebuď povýšenecka sú stotisíce ľudí čo zarobia 1000 a menej

majlo1234
10. aug 2025

Keby nemal, samozrejme

reanda
10. aug 2025
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor Mal malo a teraz vyhral balik?

lucia13022023
10. aug 2025

Nvm co robiť, treba specifikovat

belle_vie
10. aug 2025

Bola by som toho schopna v niekolkych pripadoch. Nevedel by sa postarat o rodinu ( povalac co je radsej doma), zil by vysoko nad svoje pomery, vyciciaval by mna/ dlzil ludom v okoli. Ale za takymto by mi rozhodne luto nebolo a nastastie som sa s takym somarom ani nikdy nezaplietla.

Neopustila by som v pripade kratkodobej straty zamestnania, dlhsia pn zo zdravotnych dovodov a podobne pochopitelne veci. To by sme sa par mesiacov uskromnili.

pralinka25
10. aug 2025

@anonym_autor a co by si mala robit. Najdi si ineho. Tamten vyhral jacpot.
Ja ked som spoznala mojho muza bol chudobny student. Zarabala som na zaciatku viac mala som byt.
Dnes zarobi tolko ze moze platit 3 detom sukromnu skolu chodime na dovolenky do zahranicia 3x rocne mame novy dom v centre mesta. A roky mi ponuka ze nemusim pracovat ked nechcem. To len tak. Boli casy ked nemal nic a bola som s nim a teraz nema problem poskytnut mi vsetko. 😉

kavasmliekom
10. aug 2025

Keby bol negramotny, tak áno, nechala by som ho. Prizivnika tiež neprosím.

pasomnica
10. aug 2025

V akom zmysle?

zmrzlinka2021
11. aug 2025
@anonym_d56a77

@zmrzlinka2021 nebuď povýšenecka sú stotisíce ľudí čo zarobia 1000 a menej

@anonym_d56a77 čítaj s porozumením čo píšem.

titla
11. aug 2025

Ano, ak by bol napr. lakomy, financne nezodpovedny - zil nad svoje pomery, tak i ked by ostatne veci boli o.k, tak ano.
Ak by mal nizky prijem, tak by mi to nevadilo u 25 rocneho chlapa, ked vidim, ze je sikovny a ma perspektivu. Ak by mal 45 a zarabal minimalku, tak je niekde asi systemova chyba a bol by to pre mna dovod neist do takeho vztahu.

Ale ja som napr. odmietla velmi dobre zabezpeceneho chlapa, ktory ma uhanal hoci bol aj pekny, aj uspesny, aj stedry, vedela s nim byt sranda, ale mal povahove vlastnosti, co mi strasne sli na nervy.
Problemy s peniazmi vedia rozlozit aj ten najkrajsi vztah, zaroven ked su peniaze nezarucia, ze to ostatne bude fungovat