Oslovil vás niekedy atraktívny muž?
Zaujima ma, ako to mate ostatné a ci mate rovnake skusenosti ako ja a moje kamosky :D stalo sa mi uz velakrat, ze som sla s kamoskami vecer na vinko, pokecat si a oddychnut od prace. A tu zrazu prisiel chalan, ze ci ma moze na nieco pozvat. No nie, nemoze. Nakolko mi neboli ani sympaticki a prislo mi to proste otravne. Podotykam, ze to boli muzi, s ktorymi som absolútne v podniku neudrziavala kontakt, ani s nini neflirtovala. Moje kamosky maju podobne skusenosti. V 95% pripadoch to boli proste priemerni, az podpriemerne atraktivni muzi. Nestalo sa mi, zeby moj vztah zacal s tym, zeby ma oslovil nejaky muz takto v meste. Ja sa ani necudujem, ze zeny su uz potom podrazdene na muzov, ked ich takto otravuju. Zvlastne je, ze chlap, ktory bybsa ti aj realne pacil, to nespravi, ale taky, co je o viac urovni nizsie, ten nema problem. Davam tu taku anketu, staci dat like k odpovediam. Rada si vypocujem aj vase realne skusenosti 🙂
@anonym_autor hodnotenie priemerne až podpriemerne atraktívne ženy môže mať na Teba, ktorý by sa tebe reálne páčil. A ešte je aj verzia priemerne a podpriemerne sympatická, inteligentná, povyšenecka , skušna (dosah podľa ľubovole)
@minenkaa Myslela som napr. to, že vo všeobecnosti sa za atraktívne u mužov považuje vyšportovaná postava, výška viac ako 170 cm, upravené nechty, zdravo vyzerajúce zuby, hlava bez plešiny, atď.
@minka201 veď tu hneď dve píšu o väčšom brušku ,nič také neexistuje ako niečo čo sa všeobecne považuje za atraktívne
Ako nic v zlom ako aj muži aj ženy su prienerne ,alebo atraktívnejšie.Muz atraktívny je premna ten co sa o seba stará, je stredobodom kam príde, vyžaruje z neho šarm.. Priemerný v montérky co v nich ide aj domov ,proste ano aj to tak delím..Urážať autorku nechápem!!!ked je pekná stará sa o seba ,pracuje je šikovná, inteligentná.. Môže si vyberať!aj muži si vyberajú pomaly každá aby bola fitness s vyspilenou ritou,opálená aby sa s ňou pysil.Mlada .
@ejmi25 keď pracuje cely deň v montérkach tak ako ma prísť domov? A aj chlapi si vyberajú podľa šarmu,sympatií a nielen podľa krásy
ja vždy mužom radim, aby oslovili ženu o ktoru maju zaujem inak ostanu sami čiže v tomto s tebou nesuhlasim, že ťa nemaju oslovovať, lebo je to otravne...ked si vyberu o triedu vyššie, lebo sa im pačiš a ty tiež nepozeraš po škaredšich, ale chceš niečo lepšie..možno ti super atraktivni muži chcu niečo lepšie od teba, alebo su tak rozhyčkani ženami, že nemusia vynaložiť namahu, lebo same ženy sa im hadžu k noham čiže on nema potrebu oslovovať
ako sa hovori, za skušku nič nedáš, preto chodia za tebou a oslovujú ťa
@ejmi25 keď pracuje cely deň v montérkach tak ako ma prísť domov? A aj chlapi si vyberajú podľa šarmu,sympatií a nielen podľa krásy
@minenkaa Nejakú šatňu, aby sa z montérok mohol prezliecť, majú skoro všade. Ale mnohým chlapom sa "zbytočne" prezliekať nechce. Najhorší sú takí, čo si v montérkach zakydaných od malty alebo blata sadajú v MHD. Takí naozaj nie sú príliš vhodnými partnermi, lebo je pravdepodobnosť, že bordel z nich bude opadávať aj doma, a nebude im na tom nič divné...
@minenkaa Nejakú šatňu, aby sa z montérok mohol prezliecť, majú skoro všade. Ale mnohým chlapom sa "zbytočne" prezliekať nechce. Najhorší sú takí, čo si v montérkach zakydaných od malty alebo blata sadajú v MHD. Takí naozaj nie sú príliš vhodnými partnermi, lebo je pravdepodobnosť, že bordel z nich bude opadávať aj doma, a nebude im na tom nič divné...
@hefo moj muz napríklad skoro vôbec nechodí na firmu ale zo stavby ide rovno domov aj v montérkach a ano veľa toho doma vysype a stále je atraktívny
Ono mam známeho, ale veľa chodi do fitka ma deti vek uz teda 47 co nieje malo,a vyberá si tiež dosť. Je velmi sebavedomý,a ja ako žena sa zamyslím co tiež uz nevyskytuje ma deti není najmladší ale on hľadá takú co aj fitko ,asi aby ho reprezentovala...Ako fakt nielen ženy ale fakt muži...A ked sa chlap opýta a máš svoje bývanie, či auto,..Tak potom kto ma vyššie nároky???niektorí muži nehorázne!
Ono mam známeho, ale veľa chodi do fitka ma deti vek uz teda 47 co nieje malo,a vyberá si tiež dosť. Je velmi sebavedomý,a ja ako žena sa zamyslím co tiež uz nevyskytuje ma deti není najmladší ale on hľadá takú co aj fitko ,asi aby ho reprezentovala...Ako fakt nielen ženy ale fakt muži...A ked sa chlap opýta a máš svoje bývanie, či auto,..Tak potom kto ma vyššie nároky???niektorí muži nehorázne!
@ejmi25 co tiež uz nevyskytuje malo byt
@ejmi25 co tiež uz nevyskytuje malo byt
@ejmi25 chodím do fitka, nie som žiadna buchta, ale ani tip top fitneska, normálne žena v rokoch ale na svoj vek riadne makám dvíham železo a veru aj takí nabuchaní chlapi sa mi prihovárajú ... ten tvoj známy keď je aktívny tak tiež chce proste aktívnu k sebe, čo je na tom ...
Ten nemá moju uroven ten možno aj áno. Sebavedomie je fajn keď je v zdravej miere. Toto je už také pozeranie na ľudí trošku zvrchu. Keby ma oslovil chlap s tým že chce niečo riešiť má smolu keby ma oslovil nie moc krásavec ale nebol dáky psychopat a dalo sa s ním zoznámiť ok výzor ma netrápi. Ale po tomto tvojom príspevku sa nečudujem keď sa chlapi sťažujú že zenam nikto nevyhovie a ktovie čo by chceli. Ako sa chces zoznamovať potom? Na zoznamke? Takto ešte nejaký čas a budeme tu čítať príspevky že si sama a nikto ťa nechce. No ja po baroch nechodím mňa nijaký muž takto neoslovil a keby bol fajn správanie komunikácia nesmrdi nie je otravný dotieravý pripity aj by som sa potešila
@sova7 na druhú stranu aj muži sú fiškusi. Dnešní mladší muži skôr oslovia ženu s napichanymi ústami (ktorá to má prehnane spravené) a s veľkými ceckami ktoré má naschvál vystrcene bez podprsenky že to vidieť na kilometre. Obyčajne oblečené dievča si málokto všimne. Takže je to taký dvojaký meter
@sova7 na druhú stranu aj muži sú fiškusi. Dnešní mladší muži skôr oslovia ženu s napichanymi ústami (ktorá to má prehnane spravené) a s veľkými ceckami ktoré má naschvál vystrcene bez podprsenky že to vidieť na kilometre. Obyčajne oblečené dievča si málokto všimne. Takže je to taký dvojaký meter
@rozkvet1 lebo lepsie vidia ako premýšľajú
@ejmi25 chodím do fitka, nie som žiadna buchta, ale ani tip top fitneska, normálne žena v rokoch ale na svoj vek riadne makám dvíham železo a veru aj takí nabuchaní chlapi sa mi prihovárajú ... ten tvoj známy keď je aktívny tak tiež chce proste aktívnu k sebe, čo je na tom ...
@biba_18 chcem tým povedať, ze tu sa ženy narážajú do autorky,ze si vyberá ake ved aj muži su takí istí....Stačí sa pozrieť na muža prehodiť par slov a viem ci by som chcela ďalšie rande...Niekedy stačí aj pohľad bohužiaľ je to tak...
@biba_18 chcem tým povedať, ze tu sa ženy narážajú do autorky,ze si vyberá ake ved aj muži su takí istí....Stačí sa pozrieť na muža prehodiť par slov a viem ci by som chcela ďalšie rande...Niekedy stačí aj pohľad bohužiaľ je to tak...
@ejmi25 nie je problém že niekoho odmietla - ale že sa vyvyšuje ...
@rozkvet1 To je skôr na štýl "aký išól, takú našól". Pochopiteľne, pokiaľ tiché slušné dievča túži, aby ju oslovovali samí nabúchaní samci, tak má trošku smolu. Teda ono to v realite nie je smola, ale môže to tak cítiť...
Pamätám ako mna pred par rokmi oslovil v nakupnom centre jeden muz. Naozaj ma to velmi potesilo, polichotilo, ale slusne som odmietla pozvanie na kavu, mala som vtedy akurat zacaty novy vztah. Kebyze nemam isto by som sla. Bol to model? Nie. Bol miliardár? Netuším :D isto skor nie. Bol to prijemny obyčajný bezny sympaticky muz, ktory slušne so mnou rozprával. Aj ja som isto pre niekoho obycajna, bezna, mozno az po úroveň pre autorku témy :D , ale pre neho som z nejakeho dôvodu nebola. Casto si na neho spomeniem, len tak ako na mily okamih dna. To pisem aby sa chlapi nebali osloviť zeny, nie kazda je taka hornoska ako autorka temy 🙂
@rozkvet1 autorka je podľa tiež viac umelá než prirodzená 😅
Atraktivny muz ma oslovil v praci. Dali sme sa dokopy. Uz to tahame par rokov a pomaly ale isto to ide do kytek. Lebo co z toho ked vyzera ako topmodel ale je emocne nevyrovnany, nezrely na urovni skolkarskeho dietata. Nevie komunikovat, riesit problemy, ziarlivost k tomu. A na tom najviac stroskotava vztah 🙁🤷
Takze moja rada je, ze daj sancu aj menej atraktivnym o par urovni nizsie
@anonym_autor z mojich skúsenosti ti radím nepozerať sa na ľudí tak povrchne, pretože za mnou raz prišiel takto “priemerne” vyzerajúci chlap “úplne obyčajný” pre teba by bol možno aj podpriemerne vyzerajúci a nakoniec keď som ho spoznala bližsie som zistila že to bol skvelý inteligentný, pozorný, vtipný, slušný chlap so skvelou osobnosťou a bol vyrovnaný (jeho benefity by som tu mohla ešte na 2 riadky vypisovat’). Takého som stretla len raz za život 🙂 a dokonca aj dobre zarábal aj keď by si na to prvý pohľad nepovedala pretože bol oblečený obyčajne. 🙂
@bielasovicka To ani nepíš, lebo ich zacíti @princkrason a bude tu aj s koňom 😀
@earlgrey lasocka moja, coze sa deje? 🙂
@earlgrey lasocka moja, coze sa deje? 🙂
@princkrason No vraj už ochutnávaš inú buchtu 🤣
@princkrason No vraj už ochutnávaš inú buchtu 🤣
@earlgrey ale kdeže ja len na tvoju buchtu čakám 🥺
@earlgrey ale kdeže ja len na tvoju buchtu čakám 🥺
@princkrason A na čo čakáš? konaj 😁
@earlgrey daleko si moja 😢🙂
@princkrason Veď na bicykli si tu za niekoľko hodín 🤣
Ty budeš ešte veľmi dlho sama.
@anonym_autor castokrat sa stava ze bud muz alebo zena maju prilis vysoke ocakavania a prilis vysoke nepodlozene sebavedomie. Odporucam aby si sem postla svoju fotku a k tomu zopar fotiek chlapov, ktori sa ti zdaju " o niekolko levelov nizsie" ako ty :D a my ti to s radostou zanalyzujeme. A este jedna vec je nesmierne dolezita tu ti zial nebudeme vediet zanalyzovat nie je vsetko o fyzickej krase, mne by teda iba pekna zena v ziadnom pripade nestacila 🙂

@anonym_autor nuž, áno, oslovili asi 3x, nepáčili sa mi ani výzorovo, ani prejavom. Manžela som si vybrala na zoznamke.