icon

Oslovil vás po schudnutí muž, ktorý vás predtým nechcel?

Včera o 20:11

Ahojte zeny, stalo sa vam,ze krf ste schudli, prejsvil o vas záujem taky muz, ktorý si vas predtym ani nevsimol?
Resp.opacme, ked ste pribrali, uz vas ten vyvoleny nechcel?

anonym_7185d6
•
Včera o 20:22

@anonym_autor oslovil ma muž, potom čo schudol 🙂. Vedel, že predtým nemal žiadnu šancu a potom tiež nie ale pozerá sa naňho o dosť lepšie.

sense
•
Včera o 20:33

Nie nestalo

domkakvet
•
Včera o 20:33

@anonym_autor nestala sa mi ani jedna situacia, ale ked som schudla bol zaujem muzov vyssi.

gregik66
•
Včera o 20:56

Ano. Mala som zaujem o jedneho, on nie. Nezavisle od toho som schudla 15kg, a to uz zaujem mal. Aj sme chvilu spolu chodili, ale necitila som sa v tom vztahu dobre

kristina2412
•
Včera o 22:31

Nie , ale stalo sa mi, že muž , keď schudol sa mi už nepáčil, bol to spolužiak na VŠ...

anonym_d07e88
•
Dnes o 02:48

Tak ja som schudla lebo som chcela vyzerať sexy 😁 a hlavne obliecť si čo chcem, čo sa mi páči a nie to čo mi zakryje brucho ... A po schudnuti bol záujem mužov z "0 na 100", ale iných než som poznala dovtedy ... Proste našla som si priateľa po schudnuti, a keby som mala pôvodnú váhu tak viem že by som sa mu nepáčila a plne tomu rozumiem, proste nebola by tam príťažlivost ... Na druhej strane priateľ keď som ho spoznala mal 20 kg nadváhu, a chudne a je každým strateným kilom väčší fešák ... Proste výzor robí veľa pri zoznamovaní sa s opačným pohlavím

anonym_d73d5e
•
Dnes o 04:57

@anonym_autor mne sa stalo opačne. Vždy som mala pár kíl navyše, a keď som schudla, môj už ex o mňa stratil záujem, vraj ho nepriťahujem, nepáčim sa mu. 🤔 Teraz som pribrala naspäť, po poslednom pôrode už v novom vzťahu...a on mi minule povedal, že by si dal povedať 🫢🫣

anos18
•
Dnes o 05:22
@anonym_d73d5e

@anonym_autor mne sa stalo opačne. Vždy som mala pár kíl navyše, a keď som schudla, môj už ex o mňa stratil záujem, vraj ho nepriťahujem, nepáčim sa mu. 🤔 Teraz som pribrala naspäť, po poslednom pôrode už v novom vzťahu...a on mi minule povedal, že by si dal povedať 🫢🫣

@anonym_d73d5e ja poznám tiež taký pripad

ibrunova
•
Dnes o 05:59

Ak si ťa predtým nevšimol a portom už áno, čo je na to zlé? Veď predtým ste neboli v kontakte a ak si ťa všimol, super.. Či?

amazonka13
•
Dnes o 07:27

Ej, veruže stalo. V mladosti, pri prvom vzťahu. Najskôr rozchod - ženy s nadváhou nazýval "tlstiprdky". Mala som 62 kg a pravidelne som športovala. Jeho včasné odmietnutie bola preventívna ochrana pred mojím zlým výberom😂. Totižto, o mesiac som ho stretla v meste s bacuľatou brunetkou s hamburgerom v ruke... O pol roka sa ozval, ... prišiel na stretnutie opustený, bez brunetky, zato s nadváhou😄.
Mal smolu, prišiel neskoro, ...keď som už schudla nejaké to kilo, aj ilúzie o ňom.
Odmietla som ho, 🔨 nebudem predsa chodiť s takým tučným chlapom🥳.