Ostali by ste s odsúdeným partnerom za ekonomickú kriminalitu?
Ostali by ste s partnerom, ktorý by bol právoplatne nepodmienečne odsúdený za úmyselný trestný čin? Povedzme, že by to nebola žiadna vražda, ani ublíženie na zdravi. Ale ekonomická kriminalita, krádež, sprenevera, tunelovanie apd.
@anonym_autor so zlodejom byt? Urcite ne. To nebude dobra spolocnost
No ak by som vedela ,že toto robí môj partner/manžel a netrápilo by ma to doteraz, tak áno, ostala. Ak by som to nevedela, tak by som s ním pravdepodobne neostala.
Nie. Úmyselná trestná činnosť? Nie, nechcem žiť s basmannom
Závisí, aký by bol celkový vzťah, či išlo o niečo dlhodobé, premyslené alebo jednorazový "skrat". Či to ľutuje a pod. A tiež na koľko by bol odsúdený.
Ja osobne nie. To, či to prekáža tebe alebo nie, je fakt čisto len na tebe. Mne by to veľmi prekážalo a nedokázala by som asi myslieť na nič iné. Pokrivený charakter dvomi slovami...
Ja by som hlavne nežila s niekým, kto si zarába podvodmi, krádežami atď. Už že ho chytili a odsúdili, je len čerešnička na torte.
Ak ti nevadil doteraz a ani "jeho" peniaze, tak zostať pri ňom aj počas výkonu trestu, to je predsa ten najmenší problém. Alebo nevadilo užívať si z nakradnutých peňazí a problém je to až teraz, keď sa to prevalilo, lebo veď verejná hanba ?
Ja by som hlavne nežila s niekým, kto si zarába podvodmi, krádežami atď. Už že ho chytili a odsúdili, je len čerešnička na torte.
Ak ti nevadil doteraz a ani "jeho" peniaze, tak zostať pri ňom aj počas výkonu trestu, to je predsa ten najmenší problém. Alebo nevadilo užívať si z nakradnutých peňazí a problém je to až teraz, keď sa to prevalilo, lebo veď verejná hanba ?
@sissy27 lol. vsetky, co tu pisu, ako chodia na 3 dovolenky rocne za 5-7 tis eur, ani nevedia, nechcu vediet, z coho to ich manzelik plati. ;0
Skúsim vám objasniť, čo všetko spadá do ek. kriminality: sprenevera firemných peňazí alebo majetku krádež peňazí, tovaru, materiálu alebo firemného majetku, podvody voči firme, klientom alebo obchodným partnerom, vystavovanie fiktívnych faktúr, manipulácia s faktúrami alebo účtovníctvom, vytváranie fiktívnych nákladov, úmyselné skresľovanie hospodárskych výsledkov, odlievanie peňazí z firmy, tunelovanie spoločnosti, zneužívanie firemnej kreditnej karty alebo účtu, neoprávnené používanie firemného majetku na vlastný prospech, falšovanie podpisov, objednávok, zmlúv alebo účtovných dokladov, manipulácia s verejným obstarávaním, dohadovanie zákaziek za provízie, prijímanie alebo poskytovanie úplatkov, konflikt záujmov a zneužitie postavenia, zvýhodňovanie spriaznených firiem
provízie od dodávateľov alebo klientov, úplatky za získanie zákazky, zneužitie interných informácií, obchodovanie na základe neverejných informácií, poškodzovanie veriteľa, zvýhodňovanie niektorých veriteľov, úmyselné vyvádzanie majetku pred úpadkom firmy, úverové podvody, poistné podvody, daňové podvody a krátenie daní, neodvádzanie daní alebo poistného, colné podvody, legalizácia príjmov z trestnej činnosti, prijímanie peňazí pochádzajúcich z trestnej činnosti, falšovanie účtovných záznamov, manipulácia s pokladňou, neoprávnené prevody z firemných účtov, fiktívne pracovné zmluvy alebo fakturácie, zneužívanie firemných benefitov a služobných prostriedkov, manipulácia s províziami, bonusmi alebo odmenami, krádež obchodných alebo firemných údajov s finančným prospechom, zneužitie obchodného tajomstva, podvody pri dotáciách a eurofondoch, podvody pri projektoch financovaných z verejných zdrojov, machinácie pri verejných dražbách, podvody pri konkurze a reštrukturalizácii, neoprávnené nakladanie s cudzím majetkom, porušovanie povinností pri správe cudzieho majetku.
Skúsim vám objasniť, čo všetko spadá do ek. kriminality: sprenevera firemných peňazí alebo majetku krádež peňazí, tovaru, materiálu alebo firemného majetku, podvody voči firme, klientom alebo obchodným partnerom, vystavovanie fiktívnych faktúr, manipulácia s faktúrami alebo účtovníctvom, vytváranie fiktívnych nákladov, úmyselné skresľovanie hospodárskych výsledkov, odlievanie peňazí z firmy, tunelovanie spoločnosti, zneužívanie firemnej kreditnej karty alebo účtu, neoprávnené používanie firemného majetku na vlastný prospech, falšovanie podpisov, objednávok, zmlúv alebo účtovných dokladov, manipulácia s verejným obstarávaním, dohadovanie zákaziek za provízie, prijímanie alebo poskytovanie úplatkov, konflikt záujmov a zneužitie postavenia, zvýhodňovanie spriaznených firiem
provízie od dodávateľov alebo klientov, úplatky za získanie zákazky, zneužitie interných informácií, obchodovanie na základe neverejných informácií, poškodzovanie veriteľa, zvýhodňovanie niektorých veriteľov, úmyselné vyvádzanie majetku pred úpadkom firmy, úverové podvody, poistné podvody, daňové podvody a krátenie daní, neodvádzanie daní alebo poistného, colné podvody, legalizácia príjmov z trestnej činnosti, prijímanie peňazí pochádzajúcich z trestnej činnosti, falšovanie účtovných záznamov, manipulácia s pokladňou, neoprávnené prevody z firemných účtov, fiktívne pracovné zmluvy alebo fakturácie, zneužívanie firemných benefitov a služobných prostriedkov, manipulácia s províziami, bonusmi alebo odmenami, krádež obchodných alebo firemných údajov s finančným prospechom, zneužitie obchodného tajomstva, podvody pri dotáciách a eurofondoch, podvody pri projektoch financovaných z verejných zdrojov, machinácie pri verejných dražbách, podvody pri konkurze a reštrukturalizácii, neoprávnené nakladanie s cudzím majetkom, porušovanie povinností pri správe cudzieho majetku.
@anonym_autor ale my vieme, čo znamená ekonomická trestná činnosť. A vieme aj to, že to páchatelia robia vedome. A znova - ja by som s takým partnerom žiť nechcela. Ak to tebe nevadí, v poriadku, ale potom trest odňatia slobody je len prirodzený dôsledok, ktorý jedného dňa musel prísť, takže za mňa nie je na mieste, aby si teraz partnera opustila, ak ti váš životný štýl vyhovoval.
@sissy27 lol. vsetky, co tu pisu, ako chodia na 3 dovolenky rocne za 5-7 tis eur, ani nevedia, nechcu vediet, z coho to ich manzelik plati. ;0
@anonym_6fc4c8 v poriadku, ale to je ich problém. Potom sú tu dôsledky toho, že sa nezaujímali alebo pred tým zatvárali oči.
Vedela si o tom ? Lebo to je pre mňa dosť zásadné .
Ak ti podvodne získané peniaze nevadili a užívala si si ich, a teraz keď to prasklo sa len hanbíš že máš chlapa v base ?
Dievčatá tu vôbec nejde o mňa. Takýchto príbehov máme veľa - Dávid Gedeon, Kucherenko a mnohé iné. Preto ma zaujíma, či vy by ste ostali.. pritom ste si užívali peniaze...
jej ved ty pises o smerakoch. vlastne nie, oni nebudu odsudeni
@ljmmm áno viac menej všetci ľudia vo vládnúcich stranách na postoch, kde rozhodujú o toku financií. Ale aj mnoho ľudí v samosprávach, rozhodovanie o čerpaní EÚ fondov, DPHčkári, krátenie daní, neplatenie výživného, dávanie a prijímanie úplatkov apd.
robíš prieskum? Načo keď to nie je tvoj prípad.
Ked tuneloval, tak si z toho profitovala?
@anonym_autor Ja si myslim, ze by som si ani nezacala s clovekom, ktory ma k niecomu takemu sklony. Mnohe zeny s nimi ostanu, lebo im to proste zase az tak nevadi alebo tu kriminalitu kludne aj podporuju.
@anonym_autor Ja si myslim, ze by som si ani nezacala s clovekom, ktory ma k niecomu takemu sklony. Mnohe zeny s nimi ostanu, lebo im to proste zase az tak nevadi alebo tu kriminalitu kludne aj podporuju.
@marianarem poznám babu, ktorá išla do vzťahu s Dávidom Gedeonom. Užívala si peniaze, jeho milióny, drahé autá, byty, domy, Daru Rolins na svadbe. A potom prišlo vytriezvenie.
@marianarem poznám babu, ktorá išla do vzťahu s Dávidom Gedeonom. Užívala si peniaze, jeho milióny, drahé autá, byty, domy, Daru Rolins na svadbe. A potom prišlo vytriezvenie.
@anonym_autor Pokial viem, tak jemu sa prave zena stala osudnou a vypovedala ako svedok, co presne robil a ako.
Staci pozriet instagram a mas odpovede.Kopec akoze krasnych,luxusnych vztahov,take auta,hentake,dovolenky,sidla,byty,domy,drahe restiky,procedury vo wellnesoch,kozmeticiek,kaderniciek,botoxy,plastiky a pod.a kde pracuju?akoze naozaj maju peniaze len za "kodiky" a propagandu na insta?a keby nebolo insta,co vlastne tyto ludia by ponukli?Na jednej strane ano,politika,hned,vplivni debili a vztahy k nim len pre peniaze.Toto ale dajme bokom.Pride niekomu normalne,ze napriklad taka Plackova,uplny nikto,proste dievcina z Cadce (nie buhvi jak atraktivna)najprv obalka Playboy,potom Hotel Paradise-klasicka reality show.Dnes?milionarka!len tak!a nepiste mi tu prosim,ze ved ma kaviarne a pod.Z toho urcite nema tie neskutocne peniaze a ani za kodiky,colageny a vonave oleje do pracky.Co sa tyka reality show,zial,Slovensko je,kde je a v dnesnej dobe su presne toto "celebrity".Mihla sa v tv?farma?ruza?bez servitky?a pod?bum,celebrita.Kedysi to boli herci,spevaci,dnes?staci ist do ruze,mama ozen ma a pod.a hla?si niekto a slovakom to staci.No aj napriek tomu,ze sa zviditelnili,maju nejake tie debilne kodiky v ponuke na insta,vieme o nich,maju sledovanosti,stale nie su za vodou.Co Plackova je!len tak.A nie,urcite to nie je kaviarnami (aj k nim,musela nejako prist,plus,aj ine taketo odpady maju podniky,Jovinecko,alebo ta,neviem jej meno,co ma Aura podnik a spol).No stale to nema na nu!a ten jej taxikar,co kazdeho,kto je proti nim vyzve,nech ide pracovat,lebo samozrejme,jednak ty,co ich neznasaju,su zakonite nepracujuci a za druhe,oni su tazko pracujuci.Reneho poznam este za cias Rohoznika,ked sme mali 15 rokov so spoluziackov.Jej rodicia tam mali chatu.Uz v tej dobe bol znamy,ako diler.Taxikarcenie mu bolo len k dobru,aby mohol predavat dalej.Vsetci sme vedeli,kto je ten clovek-nikto!a dnes?zrazu bohati ludia,neskutocne uspesni,uz zabudla slovac aj na to,ze sa u nich nasli drogy a pod....Urcite si pamatate ten pripad.Verdikt?nevinni,to im tam niekto podstrcil,kamarati a pod.A ideme dalej.Ludia im este tlieskaju,aky su sikovni,ze takym patri svet.Zrazu,total obyc.trulo,uz moze aj hudbu robit a ludia si tancuju.Na piesne,kde len prevzal hudbu,kludne aj z piesne "ked si stastny,tlieskaj rukami"len tam pichol inu vetu a slovac si ide,tancuje si,zabava sa.Toto sme my,nas obraz!a o Zuzanke sa v komentoch pise,aka je zasluzila mama,starostliva.Pritom deti vecne na krku babke.Este len sa narodili a babka.Ktora z vas to pozna?ze ste porodili a hned lietali kade tade a babicky sa starali?a este dostanete chvalu,ze ste obetave matky?toto je vysmech do papule pre vsetky skutocne matky,ktore sa realne staraju o svoje deti od narodenia,nespia,venuju sa im,krmia ich,su s nimi,ked revu,unavene odpadavaju,nemaju si kedy vydychnut,ziju pre tie deti a tu?Plackova je obetava mama.Akoze okrem toho,ze narod si voli,co si voli a ze narod zije kulturne na instagrame a toto podporuje a velebi,tak tvoja otazka,ci by niekto s niekym zostal,aj ked bol trestany,je zbytocna.I ked tu su zvacsa normal ludia,bezni smrtelnici,odpovedia ti,ze nie,no staci sa pozriet v akom state zijeme,takze ano.Su medzi nami ludia,co su ochotni pre prachy aj vlastnu mat zapret.
@anonym_autor
@anonym_autor akože dievčatá nehnevajte sa, ale všetky tu chcete zlých chlapcov, čo majú peniaze, žiadna nechce tutka z veľkoskladu, páčilo by sa vám to q kľudne by ste s takým boli. Ja som tiež kedysi robil nie úplne čisté kšefty, moja žena so mnou bola v tom a podporovala ma, pritom je to žena co nemá takéto bunky,pracuje v charitatívnej organizácií, skratka keď ľúbiš, urobíš vsetko
Áno zostala 😀 a áno aj som si dobre tie peniaze užila 😀
@anonym_6fc4c8 presne tak,hlúpe naivné sliepky.👍
@anonym_autor s Ficom urcite😎

nie a hlavne vtedy ak máte spoločný majetok....