icon

Ostať vo vzťahu napriek podrazom a klamstvám?

26. dec 2024

ahojte je podla vas mozna zachrana manzelstva ked sa v nom stali dost podrazy z muzovej stranky od klamstiev po financie a dalsie a rozpravala som sa s nim o tom lenze on tie zasadne veci nemeni ani nechce tym pohnut ale namiesto toho sa to snazi nejako inak kompenzovat? napriklad: zrazu nakupi nejake veci do domacnosti alebo natrepe hory doly ale problemy ktore sposobil riesit nechce. Ostali by ste v takomto vztahu?

pribinak
26. dec 2024

Asi nie

viestta
26. dec 2024

Nie

gribka1
26. dec 2024

Jedine, ze si mysliš, ze ti je súdený a dokazes ho zmenit🤣 V reálnom svete určite nie.

oblaacik
26. dec 2024

Mate deti? To je podla mna dost dolezite…ak ano, ja by som sa asi nerozviedla. Viem, ze sa teraz uz stale viac uznava nazor, ze pre tie deti je lepsie zit s jednym stastnym rodicom ako s dvoma nestastnymi, ale neviem, pokial by to nebol nejaky hrozny problem, ze by bol napriklad agresivny, tak by som v manzelstve zostala. Poznam vela pripadov, kedy rozvod rodicov velmu zmenil zivot dietatu, k horsiemu a navzdy.

lucia13022023
26. dec 2024

Ee

nynia
26. dec 2024

Nie. Už len preto keby som váhala či ostať alebo nie tak by som neostala. Chcem svoj život prežiť po boku niekoho pri kom si budem 100% istá, že ho chcem.

deti95060810
26. dec 2024

nie... financie bolia.

konicekmodry
26. dec 2024

Určite by som svoj jediný život nepremrhala vedľa chlapa kde by niečo nefungovalo.To radšej sama s deťmi.Nie som tak zúfalá aby som sa riadila , len aby nejaký chlap bol..

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
petraa2022
26. dec 2024

Urcite nie

brendaa
26. dec 2024

Máš ho ešte rada, aký je k deťom, majú ho deti radi, máte spoločné záujmy, bojíš sa ho, vie vás finančne zabezpečiť?

zmrzlinka2021
26. dec 2024

Bez toho, že nenapíšeš, čo spravil, sú všetky odpovede tu irelevantné

reanda
26. dec 2024

jasne.. co tam po klamstvach a podvodoch, hlavne, ze nakupi kopu veci do domacnosti, to je predsa vo vztahu najpodstatnejsie 😀 🤒

nikaeli
26. dec 2024

Na našom názore nezáleží. Ty s ním žiješ. Chceš žiť takto ďalších 10, 20, 30 rokov? Odpovedz si sama..
Ja sa prikláňam ku kočkám, ktoré napísali 'nie'. Z mojej strany to nie sú len silácke reči. Ja som jedného takého vrátila mamičke a ľutujem len jedno -> že som to neurobila skôr....

dadulala
26. dec 2024

S takým niečím som žila a už dva roky som šťastne rozvedená. Pohár trpezlivosti pretiekol. Od momentu rozvodu mi nechýbal jediný deň.

marianarem
26. dec 2024

Ked bezne klame a namiesto uznania problemu a prace na sebe robi grandiozne gesta, tak by som to tipla na nejaku poruchu osobnosti. Ak takyto clovek nechce na sebe nic menit, tak je to s nim extremne tazke a casto tito ludia aj zle koncia, lebo sa zapletu do niecoho, z coho sa nevedia vymotat. Nezostavala by som s nim.

cacianka
27. dec 2024

Ja som takého opustila k vode a rozviedla som sa.
Len 1 ľutujem, že som to neurobila skôr, oveľa skôr. Ospravedlnuje má iba jedno, bolo to pred 25r, kedy ešte nebolo také právne povedomie ako teraz, nebola opora , podpora, a internet/ MK ako teraz.

alzbetsl
27. dec 2024

Utekaj dievča čím skôr 😉

gab1sol
27. dec 2024

Ťažko povedať, lebo je to také všeobecné. Ak peniaze niekde pravidelne rozflaka, je jedno, že sa to snaží kompenzovať. Opakuje sa to, asi by to chcelo razantné riešenie. Ak si však na niečo vzal úver, čo nevie vziať naspäť a proste s tým musí ďalej pokračovať a teda snaží sa to kompenzovať, asi to nie je hneď na rozchod. A aj tie klamstvá - ak ťa opakovane klame, nie je o čom, ak si priznal chybu a vidíš, že už neklame a veríš mu, tak ešte by som mu dala šancu.
Takže záleží od toho, čo presne sa stalo…