Otázka pre mužov: Čo vás priťahuje alebo odpudzuje na partnerke?
Co sa vám najviac paci na vašej manzelke/priateľke?
Co vás najviac na nej pritahuje/odpudzuje?
Ja som pocula od muzov, ze neznasaju hysterky, ktore nevedia ovladat emocie.
Naopak ich vraj pritahuju usmiate, vesele zeny so zmyslom pre humor.
A podla mna je vo vsetkom najlepsia zlata stredna cesta.
@anonym_autor Môj manžel na mne neznáša, že "rýpem".
@anonym_autor To, čo mužov na začiatku vzťahu na partnerke priťahuje, to im neskôr začne prekážať a zvyčajne aj býva dôvod na rozchod či rozvod.
Napr. ak je partnerka nesmelá až hanblivá, tak neskôr to chlapovi vadí, že je utiahnutá a nemá vlastný názor.
Naopak - sebavedomá partnerka je na začiatku atraktívna, lebo si je sebaistá, vie všetko vyriešiť. Ale neskôr to prerastie do vzťahu "pod papučou". Jasné, že nie každý vzťah je taký, ale u niektorých to platí. Mladí do 30 rokov nech sa k tomu nevyjadrujú, nech mi to potvrdia alebo vyvrátia ženáči, ktorí sú ženatí viac, ako 30 rokov.
@anonym_autor Môj manžel na mne neznáša, že "rýpem".
@anonym_1f2308 Presne toto mi vadí tiež. Upozorniť na chyby sa dá rôznym spôsobom. Ale niektoré to dokážu tak, že medzi riadkami povedia druhému, že je imbecil, lebo to zabudol, neurobil, že niečo povedal, že niečo nepovedal,....
Doporučujem pozrieť si film Priepasť medzi nami. Tam je to pekne vykreslené, že žena si ani neuvedomuje, ako slovami ponižuje svojho partnera, až kým on toho nemá plné zuby a rozhodne sa opustiť ju. Ale kým boli spolu, tak jej na ňom vadilo všetko. Akonáhle ju chcel opustiť, tak si uvedomila, že už ho nebude môcť "cepovať" a robila mu všetko napriek aj pri rozchode.
Ako píšeš, neznášam hysterky, žiarlivé a majetnícke, vyfintené, zmaľované a vyzývavo oblečené. neznášam povahy, ktoré prikladajú do ohňa, aby vystupňovali emóciu hnevu.
Čo sa mi páči na partnerke?
Je láskavá a nežná, neodpustíme sme si objatia a náhodné dotyky, kedykoľvek a nevadí jej to, aj keď niečo robí, že som ju vyrušil. Dokáže oceniť a rešpektovať ma. A kopec maličkostí, ktoré si možno myslí, že nevnímam. To ako sa dokáže uprene zamilovano pozerať. Navyknuté spoločné gestá, ako napríklad neustála blízkosť, ak niekam ideme, držanie za ruku aj po rokoch, či už vonku alebo aj v aute (moja dlaň na stehne musí byť) bez toho sa nepohneme. Drvivá väčšina párov ak ide na večeru, tak sedia oproti sebe, to u nás nehrozí, vždy vedľa seba a kopec iného...
A fyzické črty a čo ma priťahuje?
Úsmev, ktorý ma iba ona jediná. Typicky a úprimne sa dokáže zasmiať. Priťahujú ma jej oči a to, že poznám každý jej výraz tváre, pri akejkoľvek emócii (týmto ma dostala). Má dokonalú tvár. Páči sa mi jej ženskosť a hlavne prirodzenosť, nepôsobí umelo či "luxusne". Má ideálnu postavu, plnšia, širšie boky a pekný zadok.
@anonym_autor Je toho viacej, myslíš niečo konkrétnejšie?
Ako píšeš, neznášam hysterky, žiarlivé a majetnícke, vyfintené, zmaľované a vyzývavo oblečené. neznášam povahy, ktoré prikladajú do ohňa, aby vystupňovali emóciu hnevu.
Čo sa mi páči na partnerke?
Je láskavá a nežná, neodpustíme sme si objatia a náhodné dotyky, kedykoľvek a nevadí jej to, aj keď niečo robí, že som ju vyrušil. Dokáže oceniť a rešpektovať ma. A kopec maličkostí, ktoré si možno myslí, že nevnímam. To ako sa dokáže uprene zamilovano pozerať. Navyknuté spoločné gestá, ako napríklad neustála blízkosť, ak niekam ideme, držanie za ruku aj po rokoch, či už vonku alebo aj v aute (moja dlaň na stehne musí byť) bez toho sa nepohneme. Drvivá väčšina párov ak ide na večeru, tak sedia oproti sebe, to u nás nehrozí, vždy vedľa seba a kopec iného...
A fyzické črty a čo ma priťahuje?
Úsmev, ktorý ma iba ona jediná. Typicky a úprimne sa dokáže zasmiať. Priťahujú ma jej oči a to, že poznám každý jej výraz tváre, pri akejkoľvek emócii (týmto ma dostala). Má dokonalú tvár. Páči sa mi jej ženskosť a hlavne prirodzenosť, nepôsobí umelo či "luxusne". Má ideálnu postavu, plnšia, širšie boky a pekný zadok.
@anonym_autor Je toho viacej, myslíš niečo konkrétnejšie?
@pletko325 velmi mily a laskavy opis ☺️ este by si mohol mozno doplnit, co na nej rad nemas, alebo co ta irituje. O len tak zo zaujimavosti. Je super, ze vies o nej takto pekne rozpravat.
@pletko325 velmi mily a laskavy opis ☺️ este by si mohol mozno doplnit, co na nej rad nemas, alebo co ta irituje. O len tak zo zaujimavosti. Je super, ze vies o nej takto pekne rozpravat.
@lindusss2016 prepáč, aj napriek tomu, že je to už minulosť, nechcem verejne o niekom písať, negatívne vlastnosti, ktoré sa mi nepáčia. No sú aj tie. 😁
@anonym_autor ked sa neholi, alebo proste zabedbava hygienu, s takou zenskou by som nechcel mat nic spolocne, mam rad ked sa zena o seba stara mentalne aj fyzicky a zaujima sa o svoj vzhlad.
@lindusss2016 prepáč, aj napriek tomu, že je to už minulosť, nechcem verejne o niekom písať, negatívne vlastnosti, ktoré sa mi nepáčia. No sú aj tie. 😁
@pletko325 v poriadku, chapem, myslela som, ze budu aj nejake mile minusy, na ktorych by sme sa pobavili, ale uhral si to na gentlemana, tak parada 😃 vela lasky vam zelam
@pletko325 v poriadku, chapem, myslela som, ze budu aj nejake mile minusy, na ktorych by sme sa pobavili, ale uhral si to na gentlemana, tak parada 😃 vela lasky vam zelam
@lindusss2016 jáj tak, nájdu sa. Z reštaurácie alebo kaviarne vždy vezme zvyšné sáčky cukru, čokoládku alebo keks ku káve a ja to potom po mesiaci vyhadzujem z auta, lebo to je všade. Na raňajky má rada kakao a ak ho robím ja a potom vytiahnem lyžičku, tak je zle. Alebo v poslednej dobe som začal nosiť v aute záložnú zubnú niť, tá musela byť po ruke po každom jedle, inak zostala nervózna. Alebo zákaz dotýkania stehien a lýtka, ak sa 2-3 dni neholila 😁 Šteklenie pri akejkoľvek aktivite, to by mi zlámala ruky, aj keď nechtiac, napríklad jemné hladkanie po kolene...
Také prijateľné negatíva, nie tie extrémne, očierňujúce.
Inak, písal som že je to už minulosť, takže veľa lásky už nie.
@anonym_autor Odpudzuje má na ženách tetovanie, veľa piecingov a ak je žena chlpatsia ako muž a neholi sa. Tiež rôzne bizarné farby vlasov (modrá, zelená, atď.). Odpudzujú má voličky Progresívneho Slovenska, radikálne feministky a podporovatelky childfree hnutia. Pritahuje má ženská žena, páčia sa mi na žene sukne a šaty, normálny výzor. A ak vie variť a hlavne CHCE MAT DETI. Tradwife, ktorá má bazen pred Bohom.
@anonym_autor Odpudzuje má na ženách tetovanie, veľa piecingov a ak je žena chlpatsia ako muž a neholi sa. Tiež rôzne bizarné farby vlasov (modrá, zelená, atď.). Odpudzujú má voličky Progresívneho Slovenska, radikálne feministky a podporovatelky childfree hnutia. Pritahuje má ženská žena, páčia sa mi na žene sukne a šaty, normálny výzor. A ak vie variť a hlavne CHCE MAT DETI. Tradwife, ktorá má bazen pred Bohom.
@pr85 Zabudol si napisat,ze musi vokit KDH😀😀😀Inak ja idem polit PS😝

muzi tu nie su, vraj tu nemaju co robit 🙂