icon

Otehotnela po rozchode

inkognito1234
7. jan 2023

Noo…v skratke …robím si čisto iba nazor druhých . Prejdem priamo k veci . S priateľkou sme sa rozišli ( dôvod tu nebudem písať je nepodstatný ) . Po rozchode sme sa pár krát spolu vyspali a otehotnela ,osud? Neviem 😀. Pred tým ako sme vedeli že čakáme spolu dieta odisla pracovať 500km odomna , dozvedeli sme sa po 2 týždňoch od odchodu že je tehotná , dieta chceme , chceme znova obnoviť nás vzťah , milujeme sa atd atd atd . Ide oto že by som chcel počuť názor druhých na -
Mám skvelú robotu v ktorej som sa našiel a milujem ju a absolútne ju nevnímam ako prácu ale ako hobby , prácu si riadim sám to znamenaze že klientov mám kedy chcem ja nie kedy chcú oni , proste som časovo flexibilný na všetko . Priateľka pracuje ( to je jedno ako ) a chce že pôjdem pracovať za ňou aj ja robotu ktorú proste nechcem a čas prace je jeden týždeň od rana 8:00-13-:00 a potom 17:00 do 22:00 6 dni v týždni a druhý týždeň 13:00-22:00 , ona robí od rana cca 6-7:00 do 15-16:00 takze podstate sa absolútne neuvidíme aj ked budeme spolu žiť . Podotýkam pracuje sa 6 dni v týždni . Navrhol som jej teda že budem pracovať svoju robotu od pondelka do štvrtku a vo štvrtok večer vždy prídem a pondelok ráno vždy odídem ( po dobu 3-4 mesiacov aby som sa mohol doucit jazyk a potom tam prísť na stále a nájsť si moju robotu aj v cudzine ) ide oto že podľa mna by sme spolu plnohodnotne využili viacej čas ked by som chodil štvrtok - pondelok ráno , ako keby som tam išiel pracovať a podstate robil celé dni do 22:00. Chcem len Vás názor nato čo je okej a či som zlý že chcem ešte pracovať svoju robotu a doucit sa jazyk aby potom som mohol prísť za ňou ( lebo ona tam chce ostat ) , nikoho tam nemám iba ju , ona tam má kolegyne známych mamu atd atd . Na dieta sa neskutočne teším a urobím všetko pre nu a dieta aby boli šťastne . Avšak zárobok čo zarobím za 4 dni v týždni tu stym že by som chodil spomínané od štvrtku do pondelka rana je rovnaký viac menej ešte aj väčší ako tam keby som robil od nevidím do nevidím . Diky za odpovede ( somariny si nechajte na iné stránky fakt sa len pýtam na názor 😀😀) diky

Strana
z2
inkognito1234
autor
7. jan 2023

Akože pohode ja si vezmem k sebe len to čo chcem a to čo nechcem si nevezmem, samozrejme s väčšinou komentarou súhlasím len som chcel vedieť skôr názory druhých žien že ako by to vnímalo keďže na tento stránke sú prevažne ženy , už len to sem napísať má stalo veľa ega 😀😀
Proste mám prácu ktorá mi zarobí , podnikám tu a mám aj firmu kde si tiež viem privyrobiť keď “treba” . Moja práca je otom ako sa prezentujem a o mojich vedomostiach , áno vidina soc dávok pre dieta je pekná vec , ale teda práca je práca a neni nad keď človek svoju pracu miluje a chodí do nej nadšený a ešte mám aj flexibilný čas 😀 proste toto je 100a1. Takze diky za odpovede 😇

kassandra25
7. jan 2023

@inkognito1234 myslim si, ze dobre uvazujes, sam si si zvazil pre a proti a aj vyhodnotil. Treba sa vsak o tom v pokoji a seriozne porozpravat, dohodnúť.

petricka22
7. jan 2023

@stellarstar tuto autorka tu prispieva casto rozpravkami.

petricka22
7. jan 2023

@katuskamala1 ved to je vysmech, ona robi upratovacku a on sa ma stat umyvacom riadu a zahodit pracu snov na sk… uz vasciu somarinu si autorka vymysliet nemohla…

vilma7
8. jan 2023

Tak na tvojom mieste určite nemením "dobré zázemie, dobrú prácu" za sezónne umývanie riadu niekde v AT...ako haló???
Koľko rokov má tvoja priateľka?

inkognito1234
autor
8. jan 2023

@vilma7 27.

karolinakr
10. jan 2023

Počuvaj pracu snov by som nevymenila za umyvaca riadov, to co je za hovadinunEste ked dobre zarobis a mas vlastny byt.Tomu sa hovori rozhodnutie zo zufalstva.Ze sa vobec na take cosi pytaš..Nemusite byt pupocnou šnurou spojeni.Ked je takato situacia, chod za nou kazdy druhy tyzden, ale mas predstavu, aka je tazka praca umyvat riady 16hodin a dostat minimalku za to, len aby ste boli spolu? Ked sa tam ona nauci jazyk, dobre, ale toto nemožes mysliet važne s touto otazkou, vymenit pracu snov za umyvaca riadu, lde menej zarobim..Ked si chces znicit život, hor sa naumyvanie..Ja som tiez mala vselijake prace v Anglicku, ale neodchadzala som z pozicie riaditela tu a už vôbec nie,žeby som mala v Londyne zarobit menej ako v Bratislave..načo by som sa tam trepala potom?

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2