icon

Oženil sa kvôli deťom. Mám mu veriť?

vieskto
30. jan 2025

Caute co s chlapom s ktorým som bola 3 roky a zrazu sa oženil 🤣 vraj len kvôli deťom , o ktorých som vedela . deti majú 11 rokov sú dvojičky. Vraj sú ako spolubývajúci sex ani ich nenapadne a sú spolu 20 rokov . Mám tomu veriť ci co ?
Momentálne sa strasne snaží o moju pozornosť až sa k nemu vrátim
Je možné ešte v tejto dobe taký to prístup ?

Strana
z2
lizzygrant
30. jan 2025

@vieskto Panebože, toto snáď nemyslíš vážne. Utekaj.

milaadka
30. jan 2025

@vieskto preboha nie. Ak sa doteraz nezmenil už sa nezmení. Načo po 20 rokoch svadbu? Kvôli 11 ročným deťom? Somarina. Ako ak ti tský vzťah vyhovuje tak okej ale zmenu nečakaj :/

nika11103
30. jan 2025

Že sex ich ani nenapadne ….. odpadnem . Aj ja som také počúvala kedysi ako veľmi mladá počúvala ba aj tomu uverila . Ale môžem povedať jedno …… utekaj !!!!!!

lenkasarka
30. jan 2025

@vieskto no napríklad ja by som mu určite verila. 😁

sense
30. jan 2025

No a ešte tu o červenej čiapočke. Muži sa nezmenia kvôli deťom. To skôr ženy kvôli deťom vytrpia a tolerujú vela

januska12323
30. jan 2025

Vážne mu chceš veriť?

terezkaarthuramax
30. jan 2025

Nerozbijaj manzelstvo. Deti taketo veci tazko nesu.

enmery
30. jan 2025

@terezkaarthuramax Tak vo vzťahu s ňou je hlavne ten chlap dobrovoľne. Čiže on prvý ubližuje. Že ona je sprostá a verí mu, je zase vec jej sebahodnoty.

koniarova
30. jan 2025

Jaaaj. Pobavilo takto na ráno. 😂😂😂😂

hipuska
30. jan 2025

Opytaj sa jeho zeny..budes mat istotu...

lienka.7
30. jan 2025

@vieskto 🤣🤣🤣🤣🤣

ina2405
30. jan 2025

@vieskto takže si tri roky vo vzťahu s chlapom vo vzťahu, kde sú deti a teraz sa zobrali? Si milenka, druhá a posledná v poradí. Maj sebaúctu a odíď. On je hajzel, nebuď aj ty.

evcagabi
30. jan 2025

To si fakt taka blba?

ibrunova
30. jan 2025

To sú jeho deti?

vilma7
30. jan 2025

Samozrejme ze veriť, a čakať, kým sa rozvedie. Možno až potom, keď budu deti väčšie no. Ale ved máš čas, podľa mňa si veľmi mladá, tak času dosť.
Lebo si neviem predstaviť ze dospelá žena môže byť taká tupá ;)

martinkatinka
30. jan 2025

A to akoze spolu byvali aj byvaju, s tebou to tahal a zrazu sa s tou druhou ozenil? A hadam ta aj na svadbu pozval 🫣🙈🤷

som_realistka
30. jan 2025

Kreativita somarov stupa 😀

casavina
30. jan 2025

Bože žena!!! Veď ťa mal ako matrac a po troch rokoch ho vymenil za posteľ!!! Váž si samú seba 🙏
@vieskto

mogaa
30. jan 2025

a 11 rokov mu nevadilo že je slobodný a má deti.....takto, musel by byť riadne pribrzdený ak by si uvedomil až po 11rokoch že sa chce kvôli deťom ženiť alebo ťa ťahá za nos....pochop konečne aj ty, že jemu vyhovuje mať doma ženu čo mu perie, varí, upratuje a aj milenku.....lebo ty budeš vždy na druhom mieste.....to chceš? to si zaslúžiš? alebo chceš chlapa pre ktorého budeš všetkým? ja nie som zadaná, som sama ale zase ja chcem len chlapa pre ktorého budem všetkým ja, nie jeho frajerka/žena, partnerka....JA....ale rozhodnutie je na tebe...

mimikarol
30. jan 2025

Chudera jeho žena, ani nevie akého hada si uviazala na krk 😔

dskjhfdlkdjhl
30. jan 2025

A vzdy sa najde naivne stvorenie, ktore uveri takym bachorkam😝

nyusika
30. jan 2025

@mimikarol urcite vie, koho si uviazala na krk

lucylaw
30. jan 2025

@vieskto Takže ak som to pochopila správne,on je s jeho už manželkou 20 rokov,počas toho mal paralelne 3-ročný "vzťah" s tebou,teraz sa oženil a teraz ťa zase oblbuje,aby si s ním bola aj keď je ženatý? A ty riešiš,či mu máš veriť,že sa oženil len kvôli deťom? A ty si inak normálna? V hlave všetko v poriadku?

sevrin
30. jan 2025

Nájdi si slobodného a bezdetného. Nejaký problém?

dota6
30. jan 2025

@vieskto to je jeden rozkošný človiečik. Až som skoro slzu uronila, že sa oženil kôli deťom. A ty v tom celom budeš zohrávať akú rolu? Budeš mať toho osla v striedavej starostlivosti s manželkou? Ona o tebe vie? Ako sa k tomu stavia? Prečo si vzala dobrovoľne somára. A nepíš že kvôli deťom. :D

teki1
30. jan 2025

@hipuska Môže ísť robiť im opatrovatelku,opatrí muža aj deti.🤣

ns994
30. jan 2025

Och prosim ta. Toto snad nemyslis vazne. Si ta druha. Vzdy si bola. Od takeho utekaj co najďalej. Pises, ze su spolu 20 rokov. Cize, aj ked s tebou tahal 3 roky tak to tahal pocas toho ako bol s nou. A teraz si ju este aj zobral. Jasne, ze kvoli detom (ironia). Alebo chces povedat, ze ste mali spolu plnohodnotny vztah, byval s tebou a vsetko co do vztahu patri, 11 rokov mu nevadilo, ze mal deti a teraz zrazu mal potrebu sa ozenit a zrazu su spolu? Tipujem skor tu prvu moznost, tak som to pochopila aj podla toho co pises, ta balamutil, ze sak nie su zobrati a ziju spolu len kvoli detom atd ale miluje teba a je s tebou....
No tak ci onak maj hrdost. Vybral si ju a ty si ta druha
Este by ma zaujimalo ako si sa dozvedela, ze sa ozenil, ked zrazu sa ozenil... zrejme az po funuse a nic si netusila. Utekaj

kavasmliekom
30. jan 2025

@vieskto ešte raz postupne...
Spoznala si niekoho zadaného s deťmi.
Aj keď bol zadaný, spal s tebou 3 roky. Potom si to rozmyslel a začal znovu ľúbiť svoju rodinu až tak, že sa oženil. S tou istou, čo od nej utekal za tebou...ok...
A teraz už keď má istotu, manželku, čo sa ďalej stará, deti, čo 11r veria, že majú otca a mamu pokope...on zase chodí za tebou ako pes. Co máš vacsiu misku na žrádlo či čo? Skôr si myslím, že čím väčšia "miska" tým vyhlodanejšie v hlave.
Bud ta jeho manželka nevie, čo ma doma za kvietok a tiež je blbá, alebo vie, ale je ešte blbsia... Možno vám bude dobre aj v trojke, vlastne v 5...ked nikomu nevadí ten druhy 😂😂

svetlonos
30. jan 2025

@vieskto
mna by fakt zaujimalo, kolko mas rokov. Zial su aj matky po 30tke mnoho krát tak blbe a naivne, ze o.i. uveria aj takýmto báchorkam 🙈...
Chlap, ktorý tak lubi svoje deti ze sa poteší 20 rokoch ožení koli nim, by nemal ani milenku!
Chlap, ktorý svoje deti lubi, by to riskol a radšej z (ne) vztahu odišiel, aby deti nemali takyto chory vzorec (ne)fungovania rodiny!
Ostáva im 7 rokov do dospelosti - a zrazu on koli oar rokom sa bude ženiť, hej?
Na kiu riť si bola s chlapom 3 roky, keď si brala otca 8 rocnym detom??
A jasne - s tebou ma super sex, jeho žena typujem tak v 49tke ma hŕbu zdravotných problémov a ona sex nechce alebo je frigidna.
Takže on je v tom pripade "charakter", lebo s nou napriek tomu osrava a na trosku sebauspokojenia ma teba. Našiel si blbaňu, ktorá mu zobe z ruky.
A zena sa milerada vydá ta kkta, ktorý ju 20 rokov taha za nos, ona mu robí full servis a ani len s nou sex, ani iné nežnosti nepraktikuje.
PRECO BY ONA ROBILA TAKU DO NEBA VOLAJUCU KRAVOVINU???
Keď rozum pršal, ty si vystrela dáždnik však 😏?

moonlight1210
30. jan 2025

@vieskto ze sa nad nim vobec zamyslas. Zablokuj ho a pust z hlavy.

Strana
z2