Oznameniť manželovi, že muž si píše s jeho ženou?
Zistila som, ze si muz vypisuje s vydatou kamoskou, nie o pocasi. Mam o tom informovat jej manzela? Nech o tom vie aj on?
Jasné vy by ste to chceli vedieť, keby váš muž toho robil...ale v inej téme, kde žena mačkala moriaka kolegovi a bozkávala sa s ním, on jej obchytával rozkrok, tak mala byť ticho a nič mužovi nepovedať 🤣🤣🤣
Keby moj muz?Prizabijem ho.Ale co sa tyka tej zeny tak na to by som sa fakt radsej tyzden vyspala.Ja sa len pytam,co tym ziskas?Vezmes si na svedomie detstvo jej deti?Si si ista ze nieco spolu mali?Vies co si pisali?Proste si fakt myslim,ze informovat jej muza je too much.
osobne by som mu to povedala...je klamaný tak isto ako ty...
Anonym, co mas vytlac a hod do schranky ak vies, kde byva 🙂 ja ti poviem tolko, ja som mala tolko drzosti v sebe ze som im prisla nadat este aj do oci a bez hanby 🤣
Ja by som to určite chcela vedieť, keby môj muž robí poza chrbát také veci.
Načo strácať drahocenný čas s debilom.
Ja by som to s radostou urobila.. raz som to neurobila a o par mesiacov mi pisal chlap takejto pizdy... :DDDD tak som mu len potvrdila co je vo veci a nechala to na neho :DD a dobry pocit mam do dnes, keby som vedela kto to je mozno by som ho aj sama kontaktovala :D
uz ci budem za kravu alebo nie, ma nezaujima.. je to ich domacnost :DD stretavat sa s nou /s nim ani nemusim vobec nikdy...
Takže miestne ženy by boli rady, ak ich muž má nejake pletky s inou, aby im o tom radšej nikto nepovedal a nerozbil im takto manželstvo 😀😀😀😀 tvl, to ste také zúfalé, či ako? 😀
Kľudne mu to povedz, ty už nemáš čo stratiť, ty si už stratila. A ten muž ti bude možno vďačný, že si mu to oznámila a môže si nájsť takú, čo si ho bude vážiť..
Kľudne mu to povedz aj ako anonym..
Jasne, povedz mu, čo má doma za trúbu, čo zničila vaše manželstvo a určite, keď nebude písať s tvojim, bude s ďalším a jej muž bude za hlupáka. Nech pán vie, čo doma má 👍.

@evcagabi no nic z toho nebude lebo nema ziadne socialne siete😀