icon

Ozval sa mi bývalý

20. máj 2023

Ahojte zienky,

Pred niekolkymi dnami ma kontaktoval byvaly po 4 mesiacoch od posledneho rozhovoru. Rozideni sme 2,5 roka. Zase to iste, ze ma miluje, bla, bla... Ma priatelku takmer 2 roky. Povedal, ze chce pisat, kecali sme do polnoci. Ozval sa aj na druhy den, na treti uz nie, to som pisala ja a on na to, ze ved aj ja mozem pisat prva. No a dnes sa neozval vobec... Co si o tom myslite a co robit?

Dakujem za nazory.

Strana
z3
o__o
26. máj 2023

Nechapem, preco sa s nim vobec bavis, preco ho vlastne riesis.. uz davno by bol u mna zablokovany a zivot ide dalej

miadi
27. máj 2023

Vy ste vlastne rovnaky . On nie je single ty nie si single .. ale Strasne sa milujete no ani jeden nechcete pre toho druheho nic obetovat. Vase plany su len take ne realne snivanie. Ty sa cudujes ze ho to bavi Ja sa cudujem ze to bavi teba. A co tie vase lasky s ktorymi ste oficialne ? Urcite ani netusia ze si takto dookola planujete stretko a nic z toho. Mozno by si sa mala vykaslat na oboch a najst vztah v ktorom exov bloknes bez mihnutia oka,

autor
27. máj 2023

@miadi ghosto ma 🤣 je to psychopat.

autor
Autor odpoveď zmazal
svetlovlaska37
28. jún 2023

Ahoj..ako je to dalej medzi vami? Dufam ze si ok

autor
2. júl 2023

@svetlovlaska37 pred vyse tyzdnom sa zase ozval. Ze skoda, ze som s nim neletela na tu sluzobku. Pripojil aj nejake foto. Neklikla som na spravu, videla som len notifikaciu. Nema zmysel reagovat, kedze naspat ma ocividne nechce

Strana
z3