icon

Ozval sa vám bývalý po rokoch: Ako reagovať?

zahranicami
20. feb 2024

Ahojte ,

Stala sa mi taká zaujímavá situácia, ozval sa mi totiž bývalý - boli sme spolu 4 roky aj sme spolu žili istý čas v zahraničí - ja som mala vtedy 21 on 23 rokov, veľa sme si toho na ten vek prežili a nakoniec sme sa rozišli, nie v zlom, skôr ja som to zle znášala , ale to prešlo, bol to môj prvý vážny vzťah a vlastne aj jeho... Ozval sa mi po 11 rokoch, registrovali sme sa na soc. Sieťach, ale neboli sme v kontakte. Ja mám priateľa a 4 ročnú dcérku, on žije mimo SK s priateľkou a idú sa budúci rok brať. Písal, že či môžem volať, reagoval mi na nejakú storku , tak sme sa rozpísali a on že či mi teda môže zavolať. Tak sme spolu volali asi hodinu a spomínali sme spoločných známych ako sa majú, kto ma deti atď... nič o nás dvoch ani žiadna nostalgia, skôr také pikošky. Mala som nejaké zdravotné problémy aj o tom sme sa bavili a on mne že bol veľmi chorý , že skoro umrel .... a ak sa to stane ešte raz, tak neviem či by to prežil...možno aj preto sa mi ozval, neviem , bola som z toho prekvapená. Ja som to spomenula priateľovi a ten sa tak nahneval, že čo keby on si s byvalou písal atď... lenže on nemal nikdy predomnou vážnejší vzťah, skôr len také zábavky.... ja som mu to povedala, lebo proste neviem klamať a nevidela som v tom nič zlé. Ale ten môj to vidí ako katastrofu a je proste nasratý a išiel spať.... že som mu to vôbec vravela....

Čo si o tom myslíte? Mne to príde detinské....a ja už teda s bývalým neplánujem telefonovať ani nič ...

Strana
z2
zahranicami
autor
21. feb 2024

@nataly420 ja neviem , asi... možno nie neznášať ale nekomunikoval, len si neviem predstaviť keby ho stretnem na ulici že sa ani nepozdravíme, veď on keď stretne našich keď je u nás v meste tak sa spolu normálne bavia

moonikajan
21. feb 2024

@zahranicami a keď spolu staviate dom, je rovnocenne písaný na vás? A ak by sa mu niečo stalo budete mať po ňom vdovské? Dieťa sa volá po ňom a stále musíte nosiť rodný list aby bolo jasné, že ste jeho mama?

zahranicami
autor
21. feb 2024

@moonikajan asi mu dám toto prečítať

minka201
21. feb 2024

@zahranicami Ja ta chválim za úprimnosť, že si o tom povedala priateľovi. Prečo zatĺkať takéto veci? Ver tomu, že ak by sa to nejako dozvedel, bolo by to oveľa horšie.
Ty máš čisté úmysly a priznala si sa, že aj tebe by vadilo, keby si on hodinu volal s ex. A nech mi tu ostatné ženy nepíšu, že im by bolo uuuuplne jedno, keby to spravil ich priateľ. Podľa mňa je logické viac žiarliť na niekoho, s kým si mala 4 ročný vzťah a rozchod v dobrom ako na nejakú krátkodobú známosť. Lebo sa predpokladá ze s tým človekom ste si oveľa bližší, viac ste si toho prežili a nie je ti až tak ukradnutý ako niekto, s kým si bola krátko.
Ak chceš priateľa upokojiť, daj mu prečítať túto diskusiu, aby videl, že sa nemusí báť.

domkakvet
21. feb 2024

@zahranicami ja nevidim dovod aby ste spolu volali, ked ty mas priatela, dieta a on sa ide zenit, cize tvojmu priatelovi rozumiem.

zahranicami
autor
21. feb 2024

@minka201 ďakujem za pochopenie, on sa z toho vyspal a už je všetko ok, len proste že mu už nemám o tom hovoriť. Ja som to povedala, lebo nič viac za tým nevidím a bolo mi blbe proste ex hentak odbiť... ale to je všetko

Strana
z2