Ozývajú sa vám bývalí partneri po rozchode?
Vždy, keď som sa ja rozišla s bývalými priateľmi, už sa mi nikdy neozvali ani ma nepozdravili. No tí, ktorí sa rozišli so mnou, sa mi vždy ozvali po pár mesiacoch alebo rokoch. Je to niečím spôsobené, alebo prečo to tak je? Podobne sa to stalo aj mojej kamarátke. Stalo sa to aj vám?
Nie, zbytočné úvahy.
@anonym_autor nie vždy som sa rozišla ja a vždy sa mi ozvali. Je to individuálne
Nie, nemala.
Ak si sa rozisla ty, utrpelo chlapske ego a uz si pre nich prestala existovat, ak sa rozisli oni, mozno lahucky pocit viny a snaha mat korektne vztahy, nemusite si padat do narucia, ale aspon pozdravit a prehodit vetu o pocasi a moze to byt aj uplna nahoda
Zbytočne sa pozastavovať nad takými vecami
stalo a nikdy to nedopadlo dobre 😂
@anonym_autor mne sa po rokoch ozval kazdy partner ktory sa so mnou rozisiel v style ze lutuje a ake by to bolo ak by sme boli spolu dalej
Partneri nie ale niektorí nápadníci z obdobia hľadania aj po roku sa ozvali ale skončili hneď v bloku.
Ano, niektori mi gratuluju k sviatkom cez socialne siete. Podakujem a neriesim. Nic sa s nimi nevybavujem, mam svoj zivot, oni svoj a spolocny cas, ktory sme kedysi mali je minulost. Nemam sa s nimi o com bavit.

nie