icon

Ozývať sa bývalému partnerovi, ak nám chýba?

2. aug 2024

Je trapne ozvat sa niekomu, ked velmi chyba? Tak mi hovori moje vnutro. Sme rozideny, stihli sme sa hadat aj uzmierit, aj napriek kratkemu vztahu, chyba. Povedala som mu, zw uz idem dalej a hladam niekoho ineho, on podobne...ale chyba mi. Nie je to asi vhodne, vie, ze mozme ist von, ak by chcel a citil sa sam...peknych je vela, ale chyba mi.

pribinak
2. aug 2024

Nie, neozvala, jedine, že si od toho sľubuješ obnovenie vzťahu
Ale môžeš sa dočkať aj odmietnutia a …

veltraud
2. aug 2024

na konci dna zvykneme lutovat veci, ktore sme nespravili, nie tie, co sme spravili. Sprav ako citis, minimalne budes vediet ako dalej. Bude ti to stale vrtat v hlave: co by bolo, keby som sa mu pred troma tyzdnami/troma rokmi ozvala...sprav to, uvidis. Aspon to-ked tak-budes vediet uzavriet v sebe...

veselo_neveselo
2. aug 2024

Ano, je to trapne. Chybaju ti tie hadky, co ste mali?
Rozisli ste sa kvoli nieconu, tak si spomen na tie dovody a hned ti chybat prestane.
Trochu hrdosti do toho a hned ta prejde chut.

autor
2. aug 2024

@veselo_neveselo ziskali ste nieco hrdostou?

beata_k
2. aug 2024

Ty ziskas pokoj na dusi a casom novy vztah. On si tiez zasluzi niekoho s kym si viac sadne.

luccija
2. aug 2024

Nie

patus_2
2. aug 2024

Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Vieš dobre, prečo ste sa rozišli. Skôr, či neskôr, by sa to opakovalo. Dokonca píšeš, že to bol krátky vzťah a už sa tam vyskytli problémy. Ako dlho ste boli spolu?

alexis617
2. aug 2024

Ozvala by som sa len keby som ho chcela naspäť inak nie niekedy zistíš že ani nevieš prečo ste sa rozišli a dáte sa dokopy

veselo_neveselo
2. aug 2024

Ano, nesmierne sebavedomie a spokojne mozem vyhlasit, ze som sa nikomu nemusela nikdy prosit o naklonnost, pozornost ci lasku.

romi0310
2. aug 2024

Kratky vztah, hadky, uzmierovanie, rozchod....to je toxicke velmi. Hlavne prve mesiace je velmi divne, pokial sa dvaja ludia uz takto handrkuju, rozchadzaju. Si si ista, ze ste mali vztah? Nebolo to len take stratavanie? A dalsia vec je, ak nieco useknes, lebo ti to nevyhovuje, co asi nevyhovovalo, kedze si bola iniciatorka, tak ak za muzom sama potom prilezies, automaticky u neho stracas rešpekt. Vo vela pripadov nieco skonci, lebo sa chlap choval ako kreten a zena este hlupucka za nim nakoniec prilezie a chce to urovnavat. Takze ak si sama nieco pokaslala, tak chapem, ze to chces urovnat
Ale ak sa spraval ako debil,tak isto by som to neobnovovala, lebo tym stratis uplny respekt a dotycny sa bude este citit ako kral, kedze ho tak chces v zivote ze upustas zo svojich hranic 🙂 a ver mi, ze po tomto ti ich bude posliapavat este 2X viac

muchotrafka298
2. aug 2024

Ked napises, ze pocas kratkeho vztahu ste mali hadky, rozchod a neviem co, tak toto nevesti nic dobre. Odputaj sa od toho, nemate spolu deti, neprezili ste spolu pol zivota. Pre nieco ste sa rozisli, nie pre srandu. Tak si hlavne daj v hlave dokopy to, co Ti tento vztah prinasal ked ste boli spolu a co ti bral. Veci, ktore prekazaju pri kratkom vztahu, tak ked budete spolu dlhsie, budu len horsie. To sa nezmeni.

autor
2. aug 2024

Prilis riesil, citil sa zvlastne, lebo mal pocit, ze nemam zaujem. Ja som pokladala za normalne neriesit vo vztahu vsetko hned, okrem toho som priama a nie vzdy som mala dobru naladu, kedze som bola aj unavena. Mal problem sa mi nasledne otvorit a tak sme si len pisali, pisal ze je smutny a pod. nasledne pochytili...niekolko krat ukoncili aj pisanie..az kym som neustupila, ze ma to mrzi, vtedy i on povedal, ze on by sa mal ospravedlnit. Mali sme obaja za sebou tahsie obdobie. Zapriali sme si stastie...ale pride mi to take, na blbosti chybou bola komunikacia. Trvalo to par tyzdnov a uz raz taky cas presiel, netusim, ci je dalej. Aj ja mam napadnikov, ale on sa mi pacil a chyba mi. Tak som premyslala, ci nemoze nieco take ludi skor posilnit. Poznam pary, ktore potom zacali znova a lepsie.

ssimusska
2. aug 2024

Nie neozvala, nebudem sa ponižovať pred niekym, kto už nepatrí do môjho života.

janinah
2. aug 2024

Nie.nerozoberaj..a pohni sa ďalej.dopredu.nie naspäť.

gerber58
2. aug 2024

Každý to ma inak. Keď to cítiš, mohla by si mu napísať, ale počítaj s tým, že vôbec nevieš, v akej nálade sa on nachádza a že mu to môže prísť aj zúfale. To sa môžeme len domnievať

retatka
2. aug 2024

Nie ,radšej ostaň sama ako v nefunkčnom vzťahu .Tak máš dvere otvorené druhému vzťahu ktorý bude možno ten pravý.Ale keď ostaneš v nefunkčnom vzťahu stratíš možnosť stretnúť muža s ktorým to bude ozaj fungovať .

rosavia
2. aug 2024

Sorry, ale ty mu ocividne nechybas. Ak chces, ozvi sa mu. Ocividne si od toho nieco slubujes. Len budes sklamana, ked to neziskas.

vanilkovazmrzka
2. aug 2024

Ozvi sa, ale pocitaj s tym ze si to nemusi ani precitat

barborachors
2. aug 2024

tak si mu povedala ze koniec on sa toho chytil a dosledne dodržiava, na čom ste sa dohodli a evidentne mu to aj tak vyhovuje. Tak sa aj ty toho drz a uz to nechaj tak, aj tak ta nechce, lebo nebojuje. A ty zbabelca predsa nepotrebujes.

autor
2. aug 2024

Ozvala som sa mu, kupila som si dnes knihu, aku si kupil on na nasom poslednom stretnuti Maly princ, odpisal, ze je to jedna z najlepsich a mam mu dat vediet, ci sa mi pacila

astronaut321
2. aug 2024

Si strašne zlatá 🙂

alexis617
5. aug 2024

Je v znamení rýb však aj môj muž je to aby si chodila okolo neho pošpičkách a dávala si pozor a hlavne sa nauč nebyť priama a nekritizuj ja si za 5 hodín denne zahriznem do jazyka priemerne 10 krát a to sme spolu 28 rokou a k malému princovi je to perfektne čítanie zobrazuje aký v podstate ľudia sú ich vlastnosti