Páči sa mi kolega. Mám urobiť prvý krok?
ahojte baby, nastúpila som do novej prace a strasne sa mi paci jeden kolega .. obcas mame nejake ocne kontakty a tak, ale ako zistim ci sa mu pacim aj ja ? mam cakat kym spravi nejaky prvy krok ? ja nemozem nic, neviem ani ci niekoho ma alebo co … viem mozno detinské ale nejak na neho stale myslim 😀
@anonym_ahoj, počkáj si na nejakú firemnú akciu a tam sa skôr dozvieš: alkohol+uvoľnená atmosféra atď.
@anonym_autor najprv si zisti, ci je vobec slobodny/ma partnerku. Kukat moze kazdy, co ma oci.
Kolega je uplne blby napad...
1. je kolega slobodny?
2. vseobecne vztahy na pracovisku je pruser
3. ak to vide, skvele... ak to nevide, peklo a jeden bude musiet odist...
Pracovala som vo veľkej firme a sparovalo sa tam veľa párov, niektorí to potiahli až do svadby, a pracujú obaja v tej istej firme, dá sa, ale zisti si, či je slobodný
@anonym_autor Po škole v prvej práci som tiež začal randiť s jednou kolegyňou z iného odboru (takže nevideli sme sa každý deň). Keď som ju pozval von, tak som najprv musel ukázať OP, že nie som ženatý (vtedy boli tie knižky, kde sa zapisoval aj rodinný stav).
Sme už 33 rokov spolu.
Dnes je emancipácia. Kľudne ho oslov a porozprávajte sa. Alebo choďte spolu na obed a uvidíš, ako na to si ty aj on.
Daj tomu cas. Aj muzi maju radi to pomale spoznavanie usmievaj sa mal by ta oslovit sam ked je chlap
Uzi si spoznavanie a teraz bude cas vianocnych firemnych vecierkov. Tam sa mozno dozvies viac a ak si mu sympaticka,tak pride aj sam za tebou. Najskor si zisti,ci je slobodny,nech sa nestrapnis.
Najprv snáď zistí, či nie je ženatý, zadaný, s detmi a až potom pomrkavaj na neho ďalej a zisťuj viac.
Najprv snáď zistí, či nie je ženatý, zadaný, s detmi a až potom pomrkavaj na neho ďalej a zisťuj viac.
@anonym_54963e mne zenaty fakt nevadi. Aspon sa da drzat na uzde

určite by som nerobila prvý krok.
inak s kolegom si začať na pracovisku nie je kto vie čo.
ak vzťah výjde je to pekné, ale ak nie - pohroma.