Páči sa mi ženatý kolega
Dobrý deň. Kolegu som si pridala do priateľov na fb a ja som tá čo mu pod zámienkou napíše. Áno páči sa mi. Je ženatý a majú dieťa. Začala mi vypisovať teda len raz mi napísala jeho žena aby som laskavo nenadbiehala jej manželovi. Mam mu to povedať že mi napísala? Moja chyba sice lebo som lajkovala jeho príspevky srdiečkami a asi si to všimla. Vždy v práci keď ho volám k automatu na kávu tak ide. Myslite že ma záujem?? Rypalky nekomentovať.
Paci sa ti praca ? Lebo takym spravanim mozes o nu prist
Staci, ze sa kolega bude na teba stazovat alebo sa to roznesie po firme... A mimochodom, tvoje spravanie vidia aj ini, takto si zbytočne odplasis skutocneho zaujemcu.
@krasnavila uz ju kvoli tomu vyhodili raz, pozri si jej staré temy
@krasneleto Žiadny,opakujem žiadny psychicky ok rodič, otec, neprestane srať na svoje dieťa. Ak áno, je to psychicky narušený emocionálny žobrák. Presne ako táto anonymka. Ja síce nemám deti, ale v živote by som toto nevypustila z huby a nechcela muža, ktorý serie na svoje vlastné dieťa. To hovorí o ňom všetko ako človeku.
@enmery "Žiadny,opakujem žiadny psychicky ok rodič, otec, neprestane srať na svoje dieťa."

Paci sa ti praca ? Lebo takym spravanim mozes o nu prist
Staci, ze sa kolega bude na teba stazovat alebo sa to roznesie po firme... A mimochodom, tvoje spravanie vidia aj ini, takto si zbytočne odplasis skutocneho zaujemcu.