icon

Pamätáte sa na mňa? Manželský sľub a nevera

15. mar 2026

Kedysi som tu písala, ako ma manžel nechal pred IVF tesne pred punkciou samu, bez vysvetlenia sa stratil na Xx dni a ja som nevedela čo s tým.
Tak ak by niekto chcel námet na knihu tak nech sa páči dávam pokračovanie.
Ak sa pýtate, že či som bola tak blbá a ostala s ním, tak áno, bola. A dnes? Po rokoch odvtedy hádajte čo. Užívam si vonku slniečka a vola mi číslo zo zahraničia - automaticky skladám a blokujem - veď samé podvody dnes. Hm… a zrazu pípne SMS na whatsupe, slečna dotyčná sa ma pýta kedy konečne dám pokoj xyz a prečo ešte ho držím pri sebe, že oni už chcú mat normálny relationship a hlavne oficiálny.
Wtf! Fakt už nič neznamená manželský sľub? Naozaj je toto riešenie? Ale musím jej uznať, odvahu ma. Láska hory prenáša. Taká zlosť je vo mne, ale nie na nich. Na seba. Že som taká hlúpa. Že verím v lásku, vernosť a loajalitu.

Strana
z3
cacianka
16. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mohla si pokračovať v pôvodnom príspevku

weronika171717
16. mar 2026

@anonym_autor prečo ste vlastne 5 rokov nemali sex?

anonym_1c9268
16. mar 2026
@weronika171717

@anonym_autor prečo ste vlastne 5 rokov nemali sex?

@weronika171717 v 2021 pisala na fore,ze popri ivf jej manzel odisiel,vsade ju zablokoval,nekomunikoval.Ked sa vratil,drzal si odstup a zili vpodstate doteraz len ako brat a sestra(co je tych 5 rokov) to pisem v skratke...Teraz zalozila tuto temu,kde uz sa ozvala potencionalna nova partnerka,co vysvetluje,ako muz na nu kaslal....Este si pamatam v tej starej teme,ako jej niektore pisali,ze isto nema inu,len tazsie znasa to ivf a potrebuje byt chvilu sam atd.....

anonym_8f2022
16. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_e5222a no veru, ja som nemala sex už 5 rokov. Diky za pripomenutie. Možno nepochopiteľne, ale niekedy výchova urobí presne toto s mozgom človeka.

@anonym_autor Je to chuj, o tom niet pochýb...ALE, ty si so svojim manželom nespala 5 rokov!!!!!! Ja sa ani nedivím, že si našiel frajerku😝

anonym_aa64bd
17. mar 2026

Budem úprimná.. hádam si na toľko inteligentná aby si neverila tomu, ze ti bol cely čas verný?. A keby sa neohlasi jeho milenka, to si chcela zit, dožiť vedľa seba ako súrodenci??
Si si vážne myslela, ze jemu, zdravému chlapovi nechýba sex, a ked ho nemá doma, nema ho vôbec???
Nebud hlupa..

Zdravý vztah ste mali? 5r bez sexu..hej, hej, zdravý.
Ho pusti, na co ste vôbec spolu??

petrao2
17. mar 2026

@anonym_autor slečne by som ukázala jeho pravú tvár
Ako caka ze sa budeš snažiť a bojovať
Bojuj jedine za seba

Strana
z3