icon

Pamätáte sa na mňa? Manželský sľub a nevera

Včera o 19:59

Kedysi som tu písala, ako ma manžel nechal pred IVF tesne pred punkciou samu, bez vysvetlenia sa stratil na Xx dni a ja som nevedela čo s tým.
Tak ak by niekto chcel námet na knihu tak nech sa páči dávam pokračovanie.
Ak sa pýtate, že či som bola tak blbá a ostala s ním, tak áno, bola. A dnes? Po rokoch odvtedy hádajte čo. Užívam si vonku slniečka a vola mi číslo zo zahraničia - automaticky skladám a blokujem - veď samé podvody dnes. Hm… a zrazu pípne SMS na whatsupe, slečna dotyčná sa ma pýta kedy konečne dám pokoj xyz a prečo ešte ho držím pri sebe, že oni už chcú mat normálny relationship a hlavne oficiálny.
Wtf! Fakt už nič neznamená manželský sľub? Naozaj je toto riešenie? Ale musím jej uznať, odvahu ma. Láska hory prenáša. Taká zlosť je vo mne, ale nie na nich. Na seba. Že som taká hlúpa. Že verím v lásku, vernosť a loajalitu.

Strana
z3
anonym_a80442
Včera o 20:06

@anonym_autor nehnevaj sa na to, čo ti napíšem, ale keby mňa moj muž partner nechal samu pred ivf a odišiel len tak a niekoľko dni týždnov, uzamkla by som za ním dvere ..

enmery
Včera o 20:11

Čo ti prvé urobil, totálne dno, neovplyvníš. Za zvyšok si zodpovedná ah ty. Vidíš, učíš sa tak či tak lekciu, že ak Ti niekto dá zreteľný signál, že je to chudák, zbabelec a klamár, žiadne roky ani šance ho nezmenia. Tak sa už aspoň z tejto lekcie pouč. Tej ďalšej by mi bolo ľúto, čaká ju rovnaký scenár a nič v živote s takýmto chlapom-s vysokou pravdepodobnosťou potrebuje lekciu ako ty, aby sa prebrala. Minimálne z tohto odídeš dostatočne poučená a silnejšia, prajem Ti to.

autor
Včera o 20:12
@anonym_a80442

@anonym_autor nehnevaj sa na to, čo ti napíšem, ale keby mňa moj muž partner nechal samu pred ivf a odišiel len tak a niekoľko dni týždnov, uzamkla by som za ním dvere ..

@anonym_a80442 Nehnevám sa, máš pravdu. Len niekedy je to “v dobrom aj v zlom” silnejšie než zdravý rozum.

autor
Včera o 20:15
@enmery

Čo ti prvé urobil, totálne dno, neovplyvníš. Za zvyšok si zodpovedná ah ty. Vidíš, učíš sa tak či tak lekciu, že ak Ti niekto dá zreteľný signál, že je to chudák, zbabelec a klamár, žiadne roky ani šance ho nezmenia. Tak sa už aspoň z tejto lekcie pouč. Tej ďalšej by mi bolo ľúto, čaká ju rovnaký scenár a nič v živote s takýmto chlapom-s vysokou pravdepodobnosťou potrebuje lekciu ako ty, aby sa prebrala. Minimálne z tohto odídeš dostatočne poučená a silnejšia, prajem Ti to.

@enmery sme spolu 20 rokov, človek už ma nastavený automat a taký hlúpy optimizmus, že toto by mi predsa človek, s ktorým žijem toľko rokov neurobil. A čuduj sa svet, urobil. Mám chuť kričať na seba, že kde sa podelo moje racio.

beata_k
Včera o 20:17

@anonym_autor Uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Prajem vela sil, nech sa rozhodnes akokolvek.

anonym_bb524f
Včera o 20:17

nepamatam si ta, si jedna z mnohych zien, ktore tu vyplakavaju a aj tak so svojim zivotom nic neurobia..

enmery
Včera o 20:19
@anonym_autor

@enmery sme spolu 20 rokov, človek už ma nastavený automat a taký hlúpy optimizmus, že toto by mi predsa človek, s ktorým žijem toľko rokov neurobil. A čuduj sa svet, urobil. Mám chuť kričať na seba, že kde sa podelo moje racio.

@anonym_autor Podľa mňa si svoje recio práve našla✌️Lepšie neskôr ako vôbec nikdy...

luccys
Včera o 20:20

Ani ja neviem o com je rec, ale ta situacia pred IVF je dost vypovedna. Dat mu sancu bola chyba. Ale to uz dnes vies.

mamina7070
Včera o 20:21

a mate spolu dieta nakoniec? ja bymunpovedala nech na mna prepise byvanie a uspory a moze odist

autor
Včera o 20:22
@anonym_bb524f

nepamatam si ta, si jedna z mnohych zien, ktore tu vyplakavaju a aj tak so svojim zivotom nic neurobia..

@anonym_bb524f ak by som vyplakavála, pýtala by som radu, ako si ho udržať. Ja mám svedomie čisté, mna Boh súdiť nebude.

misulienkamisa
Včera o 20:26

To je strasne len citat, nie este zazit. Neviem si to predstavit veru. Nejdem ti nakladat vobec, myslim, ze sama si uvedomujes, ako zle si sa rozhodla, ale dufam, ze naozaj si sa uz poucila a tu rieku uz nechas odtiect kade lahsie.

pr85
Včera o 20:26

@anonym_autor kde si to písala? Dala by si link?

autor
Včera o 20:27
@mamina7070

a mate spolu dieta nakoniec? ja bymunpovedala nech na mna prepise byvanie a uspory a moze odist

@mamina7070 nie, nakoniec som po tom všetkom ostala bez možnosti mat dieťa.

anonym_3d9ca6
Včera o 20:29

@anonym_autor ty s ním chceš zostať v manželstve, nechceš podať žiadosť o rozvod? Si veriaca, alebo ho tým nerozvedením sa chceš potrestať? Len nepotrestaj seba v tomto živote.

autor
Včera o 20:29
@enmery

@anonym_autor Podľa mňa si svoje recio práve našla✌️Lepšie neskôr ako vôbec nikdy...

@enmery nasla, ale je mi z toho telesne zle.

autor
Včera o 20:32
@anonym_3d9ca6

@anonym_autor ty s ním chceš zostať v manželstve, nechceš podať žiadosť o rozvod? Si veriaca, alebo ho tým nerozvedením sa chceš potrestať? Len nepotrestaj seba v tomto živote.

@anonym_3d9ca6 on nechce rozvod 🫣 pri konfrontácii len sklopil uši a ze to ona sa do neho zamilovala. Ja naozaj nerozumiem chlapom čo majú gule na to podvádzať, ale pri prevalení je na vine žena. Dievčatá, ja to tu nepíšem ako sťažovateľka na osud, viem, že si môžem za to sama. Ja len kvôli ostatným ženám. Nebudme slepé a naivne.

enmery
Včera o 20:33
@anonym_autor

@enmery nasla, ale je mi z toho telesne zle.

@anonym_autor Je, ale aj to prejde...niekedy dokonca oveľa skôr, ako si myslíš.

reanda
Včera o 20:36

verit v lasku je fajn.. ale povazovat za lasku manzelsky slub? a ignorovat, ked sa clovek chova uplne inak, nez laskavo, lebo ved predsa dal ten slub, tak akoze co? tak ano, to je hlupe..

marci9
Včera o 20:37

On nechce rozvod, takže ostávate spolu? Rozumiem tomu správne?

autor
Včera o 20:38
@enmery

@anonym_autor Je, ale aj to prejde...niekedy dokonca oveľa skôr, ako si myslíš.

@enmery už len pri predstave, ako človek, s ktorým žiješ ma intímne chvíle s iným … dnes zo mna ide všetko von … a to sa chce ešte rozprávať a vysvetlit mi to 🤷‍♀️ ja naozaj neviem čo čaká, že im donesiem darčekový kos a kyticu, že gratulujem k novému životu?

anonym_e5222a
Včera o 20:41
@anonym_autor

@anonym_3d9ca6 on nechce rozvod 🫣 pri konfrontácii len sklopil uši a ze to ona sa do neho zamilovala. Ja naozaj nerozumiem chlapom čo majú gule na to podvádzať, ale pri prevalení je na vine žena. Dievčatá, ja to tu nepíšem ako sťažovateľka na osud, viem, že si môžem za to sama. Ja len kvôli ostatným ženám. Nebudme slepé a naivne.

@anonym_autor ja nerozumiem tebe, od 09/2021 vies ze to nema sancu, nespite spolu nefungujete spolu financne atd
preco si s nim ? kvoli byvaniu?

autor
Včera o 20:41
@marci9

On nechce rozvod, takže ostávate spolu? Rozumiem tomu správne?

@marci9 spolu? Ale kde, vieš po tých rokoch s ním už presne viem čo bude. Takze právnik čaká, ma screenshoty od slečny čo mi poslala, aj od neho ako sa vyhovára … trápne ja viem, ale nenechám sa oje*at akoby povedala Norika. Toto je už veľa aj na ženu ako som ja. A to ma doma vycvičili inak.

autor
Včera o 20:43
@anonym_e5222a

@anonym_autor ja nerozumiem tebe, od 09/2021 vies ze to nema sancu, nespite spolu nefungujete spolu financne atd
preco si s nim ? kvoli byvaniu?

@anonym_e5222a no veru, ja som nemala sex už 5 rokov. Diky za pripomenutie. Možno nepochopiteľne, ale niekedy výchova urobí presne toto s mozgom človeka.

enmery
Včera o 20:43
@anonym_autor

@enmery už len pri predstave, ako človek, s ktorým žiješ ma intímne chvíle s iným … dnes zo mna ide všetko von … a to sa chce ešte rozprávať a vysvetlit mi to 🤷‍♀️ ja naozaj neviem čo čaká, že im donesiem darčekový kos a kyticu, že gratulujem k novému životu?

@anonym_autor On Ti to nechce vysvetliť, on len dúfa, že Ťa opije rožkom a ostaneš. Veď si to už urobila. Nerobí to ani z lásky, je to čistá vypočitavosť. Už si raz naletela-myslím, že stačilo.

autor
Včera o 20:44
@reanda

verit v lasku je fajn.. ale povazovat za lasku manzelsky slub? a ignorovat, ked sa clovek chova uplne inak, nez laskavo, lebo ved predsa dal ten slub, tak akoze co? tak ano, to je hlupe..

@reanda áno viem, som hlúpa a naivná. Všetko si plne uvedomujem.

autor
Včera o 20:47
@enmery

@anonym_autor On Ti to nechce vysvetliť, on len dúfa, že Ťa opije rožkom a ostaneš. Veď si to už urobila. Nerobí to ani z lásky, je to čistá vypočitavosť. Už si raz naletela-myslím, že stačilo.

@enmery ja som sa ho pýtala, že či si naozaj mysli, že som taká hlúpa, že po tomto všetkom mu ešte mám veriť a byt s ním. 🤦🏽‍♀️ odpoved? Vieš, ja stále hľadám a neviem čo chcem, stále niesom rozhodnutý … ako kurnik rozhodnutý? Medzi mnou a ňou? Nie ďakujem, máš priestor, si jej. Vraj to nemám tak emočne brat. Naozaj chlapi takto premýšľajú?

enmery
Včera o 20:56
@anonym_autor

@enmery ja som sa ho pýtala, že či si naozaj mysli, že som taká hlúpa, že po tomto všetkom mu ešte mám veriť a byt s ním. 🤦🏽‍♀️ odpoved? Vieš, ja stále hľadám a neviem čo chcem, stále niesom rozhodnutý … ako kurnik rozhodnutý? Medzi mnou a ňou? Nie ďakujem, máš priestor, si jej. Vraj to nemám tak emočne brat. Naozaj chlapi takto premýšľajú?

@anonym_autor Chlapi nie, od prírody vadné kusy áno...

luccys
Včera o 20:56
@anonym_autor

@anonym_e5222a no veru, ja som nemala sex už 5 rokov. Diky za pripomenutie. Možno nepochopiteľne, ale niekedy výchova urobí presne toto s mozgom človeka.

@anonym_autor Nic v zlom, ale cakat, ze chlap bude 5 rokov bez sexu je dost naivne...vas vztah bol naruseny po tom IVF (a asi aj predtym), zili ste potom len vedla seba, nie spolu. Tu uz nie je co zachranovat. Tym ho nechcem nejako obhajovat, ale vas vztah nie je vztahom uz davno podla vsetkeho.

lenkasarka
Včera o 20:57
@anonym_autor

@anonym_autor 5 rokov si nemas sex a čakala si že on 5 rokov len leští brko? Trochu nepochopiteľne. Želám ti veľa sil

Strana
z3