Párová terapia - riešenie problému s domácim miláčikom
Dobrý deň. Už som tu pár krát písala o tom, ako manžel nechce môjho psíka do bytu a že zostal u rodiny. Myslíte, že by nam mohla v tomto pomôcť párová terapia, alebo to budú vyhodené peniaze ?
@anonym_autor viem, ze si uz pisala, ale dovod si uz nepamatam, nech vyskusa ci ho bude nejako obmedzovat.
Keď niekto neznesie psa v byte, nepomôže nič. Mňa by na to napríklad tiež nikdy nikto neprehovoril. A nejaká párová terapia by mi bola v tomto prípade na smiech.
Ja neviem ze si tu pisala tak ma zaujima ako si sa dostala do stavu ze mas psika a manzela co ho neznesie?
@anonym_autor Ak je manzel ochotny ist,tak skus. Ja som za to,aby sa vyskusali aj taketo moznosti. Pomoze vam to aj v inych smeroch pochopit sa,nielen ohladne psika. A mozno nakoniec to pomoze tebe a prestanes nanho tlacit a zmieris sa so situaciou.
A psa si mali pred manželstvom či si ho potom kupila?
@anonym_autor ak manzel pojde, tak skus. Alebo ako ti uz pisalo viac zien, proste si dupni. Ved vedel, ze ma psa. Skusila si ho nechat u rodiny a nejde to, teraz je na rade aby spravil kompromis on.
@anonym_autor vedela si, že si berieš chlapa, ktorý nemá rád psy. To je nejaké čerstvé manželstvo?
keby bol pomerian, nechala by som sa ukecat, keby 2m doga, tak by som asi nesuhlasila tiež...čo to je za psika?
moji rodičia tiež ma chceli vyhadzovat so škrečkom, na koniec si ho obĺúbili a sami kŕmili
Nemám ku psom vzťah a nie je tej sily, ktorá by ma presvedčila, že mám žiť s nimi v jednom byte. Som ochotná postrážiť psa kamarátke cez dovolenku, keď nenájde iné riešenie, ale mať psa je u mňa no go. Ale ani by som si nič nezačala s psíčkarom, lebo viem, že by to viedlo ku konfliktom. Parovu terapiu by som absolvovala s predstavou, že terapeut (alebo kto tam sedi) vysvetlí partnerovi, že v jednom byte bude alebo so mnou alebo s coklom. Nie s oboma.
@anonym_autor vedela si, že si berieš chlapa, ktorý nemá rád psy. To je nejaké čerstvé manželstvo?

Za mna parova terapia nula bodov ale co sa Vasho problemu tyka, neviem ci je parova terapia vhodna/nutna ak iny problem nemate