Partner chodí na kávu s kolegyňou: Čo robiť?
Ahojte, potrebovala by som váš názor... S priateľom sme spolu v práci. Zoznámili sme sa tam, chodili na kávu.. Začal chodiť na kávu s kolegyňou. Je od neho síce staršia, ale proste vadí mi to, lebo doteraz na kávu nechodili. Povedal mi, že on sa obmedzovať nebude a keď mi to vadi, je to môj problém... Ked som sa spýtala ako by to bral opačne ze ja chodím na kávu takto s kolegom nejakým a neberiem na neho ohľad, bol ticho...
Ako by ste sa zachovali vy?
@bibi502 a keby ste chodili na vikendove teambuildingy, bez partnerov s kolegami z oddelenia, to mu budes volat kazdych desat minut? Ak ta bude chciet podviest, urobi to... a nebude to v praci pri automate s kavou
@anketkarka bude mať 50. Co si chce dokazovať? Ma o 17 rokov mladšiu babu, to mu nestačí na jeho ego? Ze si to musí ešte dokazovať pri iných?
@maximiliana keby keby. Keby chodil pracovne niekam, je to iné. Lebo to by robiť musel, toto robiť nemusí... Ja jemu tiež nerobím schválne to co by mu vadilo
@nikaeli toto všetko on vie, takto podobne som sa mu to snažila vysvetliť, že mi to vadi atď... A dopadlo to rovnako... Práveže s kolegom nemám s akým.... Budeme spolu 8 rokov. A rozmýšľam nad tým ze by bolo najlepšie z tej práce odísť. Nie sme tam spolu nonstop. Ja mam svoju prácu, on svoju, sme spolu len cez prestávku.
@bibi502 Ja ťa chápem a som prekvapená, že to baby tak zľahčujú. Mne by tiež nevadilo, keby môj muž chodil v práci na kávu z automatu s kolegyňou. Ale ja s mužom nie som v práci. Váš vzťah začal tým, že ste chodili na tú kávu spolu a teraz už si ju v práci s tebou nedáva, ale s ňou a teba nezavolajú, že "Ideme na kávu, pridáš sa?" A ešte ti na to, že to to vadí, povie, že on s tým neprestane?! Keď si k tomu pripočítame to, že v poslednej dobe voči tebe ochladol, tak podľa mňa je tam nejaký dôvod. To, že ona je od neho strašia, nehrá rolu.
@h2 on povedal ze sa netuli a nemojka lebo to doteraz robil stále a ja nie. Ze čakal kedy začnem ja. To je pravda, beriem, ale celkovo je podráždený. Áno moja mama nám vie robiť pekne nervy ale to neznamená ze si to mam odskakat ja. Prečo nie je nervny aj na tu fuchtlu v práci? Na tu bude ako med... Nemyslím si ze by s ňou niečo chcel riešiť, ale proste štve ma to.
Má 50. Asi sa mu už nechce riešiť takéto 'blbosti' (úvodzovky, aby si to nebrala osobne) a preto reagoval tak ako reagoval.
@bibi502 prepáč, ale zo všetkého, čo si napísala, mi vychádza len to, že ty si žiarlivá stíhačka a on ťa začína mať riadne na háku. Tu nie je veľmi čo riešiť
@danica2711 nič iné mi nevadí, len táto fuchtla. Kvôli tomu som stíhačka? A co mam držať hubu keď mi niečo vadí? Takto vzťah podľa mňa nefunguje
Tak už je na vás aký máte vzťah .
Nič na tom nie je že kolegovci idú na kávu
Ale to že sa vôbec pýtaš na to tak tam problém bude ale v tebe
Neverim ze nevies co mas robit😬 on ti v podstate povedal ze ta ma na haku a ty mlada baba sa tu trapis kvoli nejakemu pradedovi v puberte🤷🏽♀️
@bibi502 hmm.. tak to je už iný level, vnímala som to ako 'mladší' vzťah u mladších ľudí. Myslíš, že odísť z práce je riešenie? on s ňou neprestane kávičkovat len preto, že ty tam už nebudeš a nebudeš to vidieť. Keď odídeš, bude ťa to menej štvať? podľa mňa na to budeš myslieť ešte viac..
@h2 nepovedala by som, že to zľahčujeme, jednoducho nemáme dosť informácií. Keď autorka doplnila ich vek, plus fakt, že sú spolu 8 rokov, rozprávala s ním o tom, vnímam to už z iného uhla pohľadu. V tom prípade by som reagovala úplne inak a ak by bol k mojim pocitom a obavám naďalej chladný a v jeho správaní by nenastala zmena, možno by som zvažovala aj o ukončení vzťahu..
@nikaeli 25ka vtedy "zbalila" pre nu atraktívneho 40tnika (alebo opacne, to je jedno). No ako postupne plynu roky, rozdielnosť a ten vekový rozdiel stále viac a viac budú vadiť. Obzvlast, keď sa systému zase zápalu ju lýtka (ako to u chlapov v tomto veku byva).
@autorka fakt, nezabijaj s nim svoje najlepšie roky 🤦♀️
@madeincssr nepotrebujem poznat celu situaciu.. ked poviem priatelovi ze mi nieco prekaza a on ma posle do prdele s tym ze je to moj problem a on s tym nic robit nebude tak pockaj... 🤔 ano poslala by som ho do....
Isla by som na kavu s kolegom.
A hlavne by som nechcela mat vztah s muzom, s ktorym som doma a potom este aj v praci. Ani sa mu necudujem, ze chce byt chvilu aj s niekym inym.
8 rocny vztah on 50 tnik ty 35 a nikam sa neposuvate a on takto reaguje
naco stracas cas ved on vas vztah neberie vazne ale tebe cas nieze uteka ale cvala z pohladu zalozenia rodiny
ta kava je totalna blbost co riesis
@vanilkovazmrzka ale ved je s niekym iným celé dni... S nou sa baví pol dna. Tak načo ešte musia ešte aj na kávu chodiť? Baví sa s ďalšími x babami v práci. Nemá len mňa stále pri sebe.
@mamina7070 a kto tu povedal ze chcem rodinu?
Práve preto mi vyhovovalo ze je starší lebo ma deti už dospelé a ďalšie nechce
@bibi502 ok tak nechces ale chces si ho priputata a on zjavne nechce vazny vztah
Netreba to zľahčovať, že chodí len s jednou kolegyňou na kávu a trávia aj dosť veľa času v práci (pol dňa), nie je to v poriadku, oni sa môžu všeličom dohodnúť.
Ale keď je to taká známosť, kde nemajú spolu deti, sú len priatelia, tak u takých mužov je dosť časté, že po nejakom čase vymenia priateľku.
O 17 rokov staršia zena nema sancu ti konkurovať. Ries vlastne sebavedomie. A ak velmi chces aby na ty kavu nechodil snaž sa porozumieť ci tou interakciou dostáva a nema to u teba.

@maximiliana ze vraj nie... Keby mal obchodné partnerky je to iné... To je nevyhnutné komunikovať. Ale bez tohto by mohol byť