Partner je bohatý a stále platí. Ako to riešiť?
Ahojte, začínam randiť s jedným mužom. Taká klasika, večere, vínko atď. Problém je však, že je veľmi bohatý a vždy ideme do drahej reštaurácie a tak. Nemyslite si že som na hlavu, to nieje zle. Ale cítim sa blbo lebo ja pochádzam z chudobných pomerov a nemám toľko prostriedkov na taký luxus aby som to vedela oplatiť. Ako to riešite baby ktore máte s tým skúsenosti? Je mi blbé ze on ma stale pozýva, kupuje darčeky a tak, ja by som tiež rada niekedy pozvala ale ked je ochotný on pozvať na večeru za 100€ ja si to nemôžem dovolit. Čo mám robiť v takejto situácii?
Tak ho ty ozvi na dobrý langoš a ☕, tým nič nepokazís.
Ja kebyže mám kopu peňazí ako chlap tak jasne,že nechodím do lacných reštik keď viem ,že v kvalitnej si priplatim a aj to dobre chutí a je tam pekne...a to nie je o tom ,že sa ukazujem. V podstate sa na začiatku každý chce ukázať v najlepšom svetle,ale keď na to ma tak prečo nie ??? Ty mu nemusíš oplácať niečo takto pozyvanim na kavicky a varenym jedlom . To je blbosť . Čo ak nevieš tak variť ? A prečo by si vlastne aj mala? Lebo si žena tak je to povinnosť alebo niečo čo sa očakáva ? ... Ja osobne v takej situácii by som riešila iné veci ,ale na to musítenmat spoločne záujmy napr lístky do divadla ,ktoré máš ty rada tak to zarezervuj a zaplať keď veľmi chces. 🤷
Normálne sa porozprávať. Raz keď niekto nemá také financie tak ich nemá.
Nemám problém, tak si nejaký vyrobím. Nerieš financie, spoznávaj ho, či je ten pravý. Možno si teraz bez peňazí, v budúcnosti na tom môžeš byť lepšie ako on.
Nič nerieš, zarába, chce si tie peniaze užiť, chce si ich užiť s tebou. Keby nechcel, berie ťa do mekacu a nechá sa pozvať. Ty užívaj a keď bude príležitosť, uvar mu, napeč mu. To ocení viac, ako pozvanie do reštaurácie, to je nezmysel, keď na to nemáš
Tiež mi počas randenia takto blikali kontrolky,ale samozrejme,že časom to ustalo,ale vieš,ten chlap ak je inteligentný a lubi ťa,to nerobí preto aby sa ukázal a ohúril,robí to preto,lebo preňho je to normálne a stačí mu povedať to čo si sem napísala.Ved o čom je komunikácia..ako inak sa spoznávať.
Pre bohatého človeka je 100 eur nič. Nechápem prečo to riesis
Užívaj si to pokiaľ sa dá a nerieš, pre niečo s tebou je.
Myslim že keď je z bohatej rodiny, je to z jeho strany len zvyk a nie ukazovanie sa. Ty mu môžeš ukázať iný rozmer, možno sa pri langosi v stánku či v McDonalde dokonca viac uvoľní. Hlavne sa spolu smejte, rozprávajte, a je jedno či pri hotdogu alebo langustach
Keď pôjdete na kávu tak ho predbehni a zaplať ty. Hlavne sa porozprávať, že sa ti to síce paci ale cítiš sa trápne a rada by si ho tiež občas niekam pozvala. Inak môžeš ho pozvať do velnessu našetriť si a ako prekvapko🙂
Pozvi ho do kina, kúpiť lístky vieš online, aby to neplatil on a občerstvenie v kine ťa nebude stáť tak veľa.. Možno podľa mňa aj povie, že keď kúpila lístky, tak on platí jedlo v kine🤷♀️ A hlavne by mi nebolo hlúpe rozoberať túto tému, hoci chápem že v študentskom veku to môže byť "hanba". Ale normálne narovinu sa porozprávať
A čo by sa stalo ak by si mu to takto povedala ako si to tu napísala? Veď keď už radíte tak sa aj rozprávate nie? A uvidíš čo on na to. Lebo ani jedna z nás nerozmýšľa tak isto ako tvoj partner 🤷 úplne jednoduché riešenie
Mala som podobne takže dala by som si kontrolku, kupoval mi stále darčeky, veci, reštaurácie, dovolenky, mala som prácu no stále mi hovoril ze ma chce na celý život tak preto to robí, aj tak skoro bolo, par mesiacov pred svadbou som zistila, že zlata klietka je pekná ale žiadna sloboda, začal ma kontrolovať no chorobná žiarlivosť ak sa na mňa iný usmial,, niekedy menej je viac 😁❤️

Istotne ak je normalny tak ti aj sam povie ze vie ze ty nemas take prostriedky a ani neocakava aby si ty hradila jeho luxusy a uskromni sa aj on.