Partner má milenku
Baby poradte mi prosim, lebo uz som zufala a neviem ako dalej 😢 s partnerom sme spolu 11,5 roka a mame spolu 5,5 rocneho syna. uz pol roka ma milenku. stretavaju sa pravidelne ale domoc vzdy pride a tvari sa ze sa nic nedeje. povedal mi velakraz, ze od nas tak lahko neodide, ze bude s nami. co mam robit pre zachranu vztah, co mam robit aby bol s nami a nerozmyslql uz nad nou a nestretaval sa s nou? lazdy vecer si lahne ku mne do postele a jq mam chut len plakat z toho ze mal v hlave myslienku ci dany den bol aj s nou alebo nie 😢 neodsudzujte ma prosim. ja len chcem normalny zivot a rodinu pre nasho syna.
@tinka39 pre Boha,dievča! Ľúb SEBA a pošli ho do p.če🤨 keď mu toto toleruješ teraz,čo bude v budúcnosti? Nasťahuje si nejakú milenku rovno k vám domov?
nechapem ako mozes lubit chlapa co ti domov nosi kvasinky z cudzej vaginy. A este sa tvarit ze vsetko je ok..
Ešte sa nenarodil chlap kvôli ktorému by som zo seba robila takú handru. Akože chápem ten aspekt že ho ľúbiš,ste spolu x rokov ale treba niekedy viac použiť rozum. On si ťa absolútne neváži a po Tom čo robí by som s ním nevedela byť v jednom byte a nie to v posteli.
@tinka39
Skus si precitat tuto knihu
Lubim nelubim ved trosku sebaucty zena, ja toto obdivujem ako dokazu zeny davat furt druhe sance, ked zaspavas nepredstavujes si co vsetko robia ako fakt hlupost nepozna hranic, budes furt len ta druha co sa postara o vsetko len nie o jeho kamarata v nohaviciach toto ti je naco? Zbalim mu veci a papa nieje jediny chlap na svete casom mozes najst niekoho co ta nebude mat za handru, ale myslim, ze rady ostatnych su ti ukradnute ked toto davas a este furt je u teba, co je toto za priklad pre dieta
@tinka39 vidíš a to je problém
Cena za život bez papierov
V žiadnom komentáre som nenašiel otázku a prečo ti zahýba? Vo veľa prípadoch chlap zahýba pretože v aktuálnom vzťahu mu niečo chýba. Ale to očividne nikoho nezaujíma . Tu sú hned komentáre nechaj ho... Ak má prachy tak si ho nechaj ako "doplnok".... Chce sa mi zvracať.....
@oktacore inym sa chce zvracat ked chlap podvadza namiesto toho aby riesil ak ma problem s partnerkou. Ak vobec nejaky ma. Lebo aj ja som zazila ze ma partner podvadzal s mojou kamoskou a teda nic mu pri mne nechybalo. A nezostal nakoniec ani s nou, cize chyba bola inde ako v partnerkach. Nie kazda je vychovavana v domneni, ze vsetko zle co sa vo vztahu deje je VZDY chyba oboch, ak ma muz problem nech ho riesi adekvatnym sposobom, od debaty az po rozchod a potom nech kludne zasunie na novom mieste. Kym je vo vztahu nema narok a pochopenie tazko najde. A tyka sa to aj podvadzajucich zien.
Skoda ze tu nie je ako to vyriesila.
@tinka39 tak ako si dopadla?

no tak toto nie je normalny zivot a rodina... nazbieraj nejaku hrdost, ak si si ista tym ze ma pol roka milenku a nemas o tom pochybnosti, tak ho posli kade lahsie, normalne ho konfrontuj. Ja by som sa po*** keby som mala vedla takeho chlapa vecer spavat.
vyhovuje mu to, ved tebe to nevadi, o neho je postarane, milenkou ego pomasirovane. On nebude nic menit, ked sa nic nebude diat, omrzi ho tato milenka, najde inu.. nebodaj sa stane nejaka nehoda a bude mat aj dieta niekde.. pripadne jedneho dsa sa rozhodne, ze teda on ide... a ty stracas cas s takymto "partnerom".