Partner ma zanedbáva počas sviatkov
Ahojte chcem sa pýtať ako by ste brali to ,že priateľ si nenájde čas na Vás cez Veľkonočné sviatky?Bývame od seba hodinu autom. Nevideli sme sa 2 týždne a on ani nepríde cez Veľku Noc .Štvrtok,piatok mal povinnosti to beriem ale dnes išiel na oslavu pribuznym bude tam spať do zajtra keďze je to 150 km od neho.No a potom príde až večer domov a už že nevládze za mnou prísť lebo bude z cesty unavený.Chce sa vidieť až o týždeň. Je to normálne,že priateľ si nenájde na mňa čas ani na veľkonočnú šibačku. Ja som dosť tolerantná ale mam pocit,že som na poslednom mieste.Nevidime sa často a teraz zasa nebudeme 3 týždne .Predtym sme sa nevideli mesiac.Samozrejme som mu to povedala a bol oheň na streche.Ma to vôbec zmysel?
Mala som priateľa ktorý býval 2,5 hodiny odomňa a napriek tomu sme spolu vedeli byť každú voľnú chvíľu, keď benzín začal uberať značnú časť nákladov proste som sadla na vlak a šla za ním alebo naopak, druhý bol zase z Nemecka ale chodil pracovať aj na Slovensko, tiež si po čase začal vymýšľať blbosti že by sme si spolu mali písať a volať menej, však aspoň si budeme vzácnejší. Výsledok? Nemecké nevestince😅škoda že ti to musíme “oznámiť” práve my z MK ale toto naozaj nebude o únave a pracovných povinnostiach……
Ak trávite niekoľko víkendov bez seba ,nie je to vzťah. Vzťah má s tým, s kým býva a trávi s ním čas. Vykašli sa na neho a šup medzi ľudí. Aj priatelia Ti obohatia život. A Viac ako niekto u koho si na poslednom mieste. A keď bude chcieť prísť, povedz mu, že Ti do toho niečo prišlo.

A si si istá,že to je ten pravý partner pre teba? Ja by som takého zrejme nechcela. Môj muž za mnou chodil väčšiu diaľku, zapad- východ, aj keď to malo byt iba na 1 deň. Ráno došiel, večer odchádzal. Toto nebude o kilometroch asi .....🤔