icon

Partner mi prestal voňať. Čo to znamená?

6. apr 2025

Asi zvlastna otazka ale stalo sa vam ze vam partner prestal vonat? Povedala by som ze mi zacina jeho prirodzena vona vadit. Nezmenil nic co sa hygieny tyka, ani nie je chory (dufam), nedavno mal preventivku. Neviem to opisat, celkovo ma prestava pritahovat a do toho mi akosi zacina smrdiet 😕

gov
Odpoveď bola odstránená
ukgirls
6. apr 2025

nezmenil jedlo? zle navyky ,jedalnicek, staroba, vsetko moze zmenit pach ... alebo si tehotna

carduelis
6. apr 2025

Nezacala si ty brat antikoncepciu? Alebo prestala

valeva
6. apr 2025

Ano. Zazila som podobne. Bolo to stravou, pribratim a chlap chytil v este ako bonus v saune Candidu.

mamamasama
6. apr 2025

Mala som to takto po porode. Hormonalne zmeny. Dalo sa to doporiadku 🙂

ika02
6. apr 2025

Ahoj, nemáte problém vo vzťahu? Niekedy Ti môže vadiť už všetko na partnerovi, čo predtým si nevnímala. Ak sa cítiš, že Ti ubližuje (najmä psychicky) je možné, že negatívne emócie prerastú až v celkový odpor k nemu a vtedy Ti normálne začne smrdieť. Z vlastnej skúsenosti viem.

ladybarbora
6. apr 2025

Mne chvilu smrdel (asi mesiac) po rapidnej zmene jedalnicka ale po tom mesiaci som si zvykla a zas vonia. Moze to byt docasne

katkati
6. apr 2025

On v reáli nesmrdí, tvoja psychika reaguje na niečo, čo sa ti prestalo na ňom vyrušuje buď fyzicky alebo mentálne. Môže sa to opäť zmeniť, keď sa zmení z nejaké dôvodu tvoj pocit z neho a opäť tam bude chémia.

maury
7. apr 2025

Alebo možno u teba hormonálna zmena. Mne sa to tiež stalo.

nin12345
7. apr 2025

Mne sa to stalo s jednym davnym ex. Postupne ako mi zacalo viac a viac vadit jeho spravanie tak mi zacal viac a viac vadit on a normalne mi zacal smrdiet ale tak ze mi bolo az neprijemne pri nom byt. Telo ti dava jasne signaly

tenerifka
7. apr 2025

Ano, stalo sa mi to pri ex, tiez nic nezmenil..... Riesila som to rozvodom

sowhat
7. apr 2025

mozno staci dezodorant a netreba sa tu hned inspirovat radami ako rozvod

martin96321
7. apr 2025

Prestava ma pritahovat a do toho mi zacina smrdiet..........Asi je vsetko jasne.......

anickaaa6aaa
7. apr 2025

Mne môj nevonia jednine keď sa doje cesnaku. Musím aj periny prezliekať a všetko prať 🫣

michaela789
8. apr 2025

Mne sa to stalo len v tehotenstvách. Nemohla som ho cítiť, chudák, sprchoval sa 3x denne ale hormóny nezmyješ...ale myslím, že z toho čo píšeš ty to vyzerá skôr na vzťahový problém...asi je dôležité zamyslieť sa nad tým čo prišlo skôr - prestal ťa priťahovať a potom začal smrdieť alebo opačne?

sevrin
8. apr 2025

Je o tom veľa tém https://zena.sme.sk/c/7736514/antikoncepcia-moz... vy ženy to máte fakt ťažké.
Ktovie ako by si začali vyberať muži keby ste sa vy prestali voňavkovať 😕

andymady
8. apr 2025

Toto znie fakt divne, sorry. Ja som si na 99% ista, ze ked sa zamyslis, budes presne vediet, cim to je a sama na to prides. Nepotrebujes na to MK

tinulka33
10. apr 2025

@katkati pekne napísané ...pomenované...🫣