Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, ktoré ste boli v Bahrajne alebo Ománe. Máte info pls..

    Baby, potrebujem tej naj recept na žemlovku s tvarohom. Nerobila som ju 20 rokov a chcem manželovi urobiť radosť. Ďakujem

    Ahojte. Kupila som od jednej pani z Čiech košeľu. Zaplatila som dopredu 20 eur a pani poslala balik cez Zasilkovnu. Ja som si to mala prevziať v boxe v Packete. Neprisla mi po tyzdni ziadna notifikacia tak som pani urgovala. Napisala mi, ze balik som neprevzala. No nemohla som ho prevziat, kedze mi neprisiel ziadny kod. Balik sa vsak pani nevratil ako som ocakavala. V Packete ziadny balik na moje meno neeviduju. Mate podobnu skusenost?

    Ahojte, ešte jedna prosba na dnes. Dcéra túžila po takomto mackovi, tak jej ho starí rodičia kúpili, bolo to pred 10 rokmi. Zoberú ho do čistiarne? Má výšku cca 140 cm.

    Kočky, chcem vyskúšať fermentovanú zeleninu do 7 dcl pohára. Máte skúsenosti prosím na čo dať pozor??? Chcem karfiol a cviklu vyskúšať. Na webe je veľa receptov, tak si neviem vybrať, čím sa riadiť.
    Prípadne ak máte osvedčený recept z webu prosím o link. Ďakujem.

    Žienky, ktoré ste kamošky s písaním vo WORD-e. Mám nový notebook a neustále mi pri písaní textu slová prepisuje do češtiny, teda sa musím zdržovať korektúrami, prepisujem české výrazy opäť do slovenčiny. Našla som na lište REVÍZIA - Jazyky, kde je prednastavená slovenčina a aj tak mi to robí. Viete poradiť, kde to zmeniť?
    A ešte druhá otázka. Y a Z mám opačne ako som zvyknutá, dá sa to niekde zmeniť, lebo zvyk je proste sila. Veľmi mi pomôžete.
    Ďakujem za pomoc. 🙏

    Ženy, pomóc. V decembri som si na letisku kúpila tento krém. Včera som ho otvorila večer, ponatierala sa a do rána červená pleť s akoby krupicou, tvár aj krk mám ako šmirgel, dala som si nechtíkový hydrolát a bepanthen, ale ani o trošku to neustúpilo. V pondelok potrebujem byť krásna. Máte tip, čo si kúpiť, niečo osvedčené na takéto reakcie? Túto značku mám prvý krát, fakt neviem, na akú zložku som takto zareagovala.
    Ďakujem za tipy.

    Maminky, prosba. Súrne hľadám niekoho kto vyrába vianočné ozdoby s menom. Máte tipy, prípadne fotky? Pred pár rokmi som také kúpila kolegynkám v Piešťanoch na vianočných trhoch, bolo to také srdiečko asi zo sádry a ozdobené zlatými kamienkami a pani len zlatým perom dopísala do stredu text podľa želania.

    Ahojte. Moji rodičia idú mať 50ročné výročie svadby. Nejaký tip na darček? Milujú kúpele, len neviem ktore vybrat.

    Žienky ahojte. Slivkové gule. Nedávno som videla recept (mám pocit, že to bol Fitshaker, ale nie som si istá, na stránke ho nemajú). Recept bol iný v tom, že to boli vlastne čisté guličky a zo sliviek sa urobila omáčka a tou sa guličky poliali. Chcem také urobiť, lebo syn nemá rád slivky, tak on bude mať s makom a lekvárom. Máte skúsenosti? Díky.

    Ahojte, prosím žienky z TN a okolia alebo kto bol túto sezónu:
    Trenčín - kúpalisko - Boli ste? Zmenilo sa niečo oproti minulej sezóne??? (okrem cien teda).
    Trenčianske Teplice Zelená žaba - neboli sme tam ešte, viete to porovnať napr. s Trenčínom???
    Má niekto info, či je možné v hoteli GRAND Trenčianske Teplice len plavecký bazén (že prídem zaplávam a idem preč, teda vstup napr. na 2 hodiny) - na nete som našla len staré info.
    Díky za každý postreh.

    Ahojte maminy. Dostala som UV lampu na nechty.
    Prosím skúsené, poraďte mi, čo všetko si nakúpiť - gélový lak (teda nie klasický?) - máte konkrétne skúsenosti so značkami z DM-ky? Ktoré značky máte osvedčené?
    Okrem farebného laku, je nutné podkladový aj ďalšia vrstva na gel lak? Ešte niečo? Odlakuje sa to klasickým odlakovačom bez acetónu, či musí byť aj odlakovač špeciálny? Pýtam sa ako nováčik. Už ma nebaví lakovať 2x za týždeň, keď chcem byť za dámu, ale skúsenosti nemám žiadne.
    Ďakujem krásne🙂