Partner na dovolenke
Ahojte, neviem sa zmieriť s tým, že môj priateľ išiel na týždeň na dovolenku preč bezo mňa.. Strašne ma to trápi… Neviem čo s tým už
@anonym_autor a otazka? Prečo? Po edala si mu že chceš tiež íst? Rozprávali ste sa o tom?
@anonym_373b45 len potrebujem poradiť ako sa s tým zmieriť… rozprávali sme sa o tom, nic sa nezmenilo, proste šiel …
@anonym_373b45 len potrebujem poradiť ako sa s tým zmieriť… rozprávali sme sa o tom, nic sa nezmenilo, proste šiel …
@anonym_autor čo povedal prečo ide sám?
Ten priateľ čo ti povedal že si máš svoju polovicu zaplatiť, alebo keď na to nemáš tak nejdeš?
@anonym_autor preco siel, nechcel ta zobrat, alebo si nechcela ist?
@anonym_autor s kým išiel? Mňa by to tiež trápilo
Vsak si mala ist aj ty ,kde je problém
tu chýba toľko informácií....
lebo máme napr. známych, kde ona má rada kúpele, on chodí na dlhé cyklojazdy s partiou na niekoľko dní, a spolu majú potom spoločnú dovolenku (čiže majú dovolenku každý sám podľa svojich preferencií a potom aj spoločnú)
Vsak si mala ist aj ty ,kde je problém
@minenkaa Však má partnerku a ide bez nej. Čo si nechápavá?
@anonym_autor a je to partner s ktorym byvas alebo priatel s ktorym len chodis a nebyvas?
aj môj ide bezo mňa, aj ja som bola bez neho....a teraz sme na dovolenke spolu. všetko sa dá.
PS: ja by som si bez neho tak oddýchla 🙏
Prilis malo info aby sme vedeli radit... Ja som bola tiez bez neho na dovolenke. Nebolo to sice pekne odo mna ale mala som svoje dovody...
Strašne malo info na posudenie? Preco isiel Sam? S kym isiel? Predtym ste sa o Tom nebavili
To ste ten pár čo má na seba len august a on z toho išiel na týždeň preč s bratom a ty to nevieš prekusnúť?? Ak nie, daj viac info, ak chceš odpovedi k veci... ale vo všeobecnosti, rob veci, ktoré robíš rada, spíjemni sa aj ty tento týždeň a tešte sa na seba, keď sa vráti, niekedy je fajn si chýbať, to zvítanie potom stojí za to
To nie si tá ktorá sem už písala že sa s tým nevie zmieriť že priateľ ide s kamošom na dovču?
Kopa veci nezodpovedanych..s kym isiel, mali to dlho dohodnute, preco nechcel aby si isla...preco si nesla aj ty niekam..pojdete aj spolu na dovolenku, kam isiel....
@anonym_autor keď už je tam tak nič. Mala si to s nim riešiť predtým. Po príchode to preberte aby si zas keď niekam bude chcieť ísť bez teba, nebola z toho na prášky...
A co konkretne ta trapi? Ze si nemohla ist, ze nechcel aby si sla, ze...v kazdom pripade pomoze len akceptovat to, uz je tam, nic nezmenis, mozno sa zamysliet ako buduci rok mozete ist spolu
@mirokub pravda. My sme ta prvá možnosť. Muž chodí aj sam, aj so synom, aj s bratmi, rovnako tak ja s kamoškami, so sestrou a mamou, idem len ja a syn... A vyhovuje to všetkým..
Autorka, povedala si mu o tvojich pocitoch a aj tak išiel? Ci si len povedala - dobre, chod - a teraz vyplakuvas.. Vieš ono treba si uvedomiť, že partner nie je všetko, máš aj svoj život rovnako tak ako on ma ten svoj. Ste dve rozdielne osoby, nemusíte všetko všade robiť spolu, chodiť vsade spolu...
Tak tu zodpoviem veci pre všetkých, že išiel s 2 kamarátmi. Rozprávali sme sa o tom, povedala som mu, že sa mi to nepáči, že chcem ísť s ním ja, keďže sme sa o tom rozprávali ( normálne by sme si obaja platili svoju časť, keďže na to mám ).. On šiel radšej na dovolenku s nimi a na mňa sa vyprdol s argumentom “ veď niekedy si nájdem na nás čas “.. Týždeň sme kvôli tomu mali tichu domácnosť, počas ktorej vlastne aj tu dovolenku zarezervoval. Žijeme spolu približne pol roka..
Tak tu zodpoviem veci pre všetkých, že išiel s 2 kamarátmi. Rozprávali sme sa o tom, povedala som mu, že sa mi to nepáči, že chcem ísť s ním ja, keďže sme sa o tom rozprávali ( normálne by sme si obaja platili svoju časť, keďže na to mám ).. On šiel radšej na dovolenku s nimi a na mňa sa vyprdol s argumentom “ veď niekedy si nájdem na nás čas “.. Týždeň sme kvôli tomu mali tichu domácnosť, počas ktorej vlastne aj tu dovolenku zarezervoval. Žijeme spolu približne pol roka..
@anonym_autor vidíš tú červenú vlajku? Lebo ja veľmi jasne.
@anonym_autor tak problémom je, to co povedal, nie to, že išiel na dovolenku.
@anonym_autor fuuuuuuu a načo ti je takýto partner? Otázka na tvoju vlastnú úvahu. Ešte chápem že za určitých okolností ide človek aj na dovolenku bez partnera ( takému páru , ktorému to vyhovuje, napríklad ja si neviem predstaviť že by som šla kdesi bez manžela a deti a nie preto, že nemôžem ale preto, že proste nechcem) ale to ako to povedal , proste ti dal jasne najavo , že si v jeho rebríčku hodnôt tak asi ja 14 mieste.
Osobne by som využila ten čas čo je preč , v kľude sa pobalila a odišla. Toto by bolo pre mňa dosť jasné...
Mrzí ma to autorka , musí ti byť blbo - právom.
mal ist aj s tebou niekde, cele leto ste nikde neboli?
Najviac by si ho nasrala, keby si ten čas využila na plné pecky.
Poslať mu fotku s vinom v ruke, z posílky, z kina, z diskotéky.
Nahodená odfotť sa s kamarátom, niekde na výlete.
Druhý x si rozmyslí či mu to stojí za to niekam ísť.
Keď budeš sedieť doma ako puťka a smútiť čo predpokladá, tak ti to bude robiť stále.
Chlap nechce mať doma inventár, ale dračicu čo musí strážiť.
@anonym_autor tak išiel bez teba. Vezmi kamošku a choďte 🤷🏻♀️. Nemusíte chodiť všade spolu, aspoň si od seba oddýchnete

@anonym_autor a otazka? Prečo? Po edala si mu že chceš tiež íst? Rozprávali ste sa o tom?