Partner na dovolenke
Ahojte, neviem sa zmieriť s tým, že môj priateľ išiel na týždeň na dovolenku preč bezo mňa.. Strašne ma to trápi… Neviem čo s tým už
Pokial nesiel niekde za k...mi ale len s kamosmi si oddychnut tak za mna v pohode. Urobila by som si vlastnu dovolenku bez neho. Ale velmi by mi zalezalo ci by potom aj mna niekam zobral spolocne (neriesim momentalne financie ci bu sme na to mali alebo nie).
@majus2323 ten argument mohol zaznieť aj nakoniec,keď sa dožadovala,aby šiel s ňou 🤷🏻♀️ a nie s kamošmi. Oni sú vo vzťahu však len kratko, takže aj chápem,že je na to citlivá
@tetapetra no veď práve , vzťah na začiatku je úplne iná méta ako po 5 či 10 rokoch... Očakávala by som , že na začiatku chcú dvaja dýchať rovnaké molekule 😀😀😀( nadsazka, ale trošku pravdiva)
@anonym_autor nevidim nic zle na tom, ze siel bez Teba s kamosmi, ale ze zaroven nema cas ist s Tebou v iny termin mi pride zvlastne. Ja som bola bez mojho partnera na dovolenke velakrat aj na 2t, aj na inych kontinentoch, aj sama aj s inymi ludmi, ale vzdy sme mali aj spolocne vylety a vzdy som ho volala aby siel (ale nechcel a sam mi povedal, ze mam ist). Je koniec leta a este ani nevie ci na Teba bude mat cas. To by mi bolo luto a prediskutovala by som to s nim.
Tak tu zodpoviem veci pre všetkých, že išiel s 2 kamarátmi. Rozprávali sme sa o tom, povedala som mu, že sa mi to nepáči, že chcem ísť s ním ja, keďže sme sa o tom rozprávali ( normálne by sme si obaja platili svoju časť, keďže na to mám ).. On šiel radšej na dovolenku s nimi a na mňa sa vyprdol s argumentom “ veď niekedy si nájdem na nás čas “.. Týždeň sme kvôli tomu mali tichu domácnosť, počas ktorej vlastne aj tu dovolenku zarezervoval. Žijeme spolu približne pol roka..
@anonym_autor ja ti odpoviem len na tu cast" zijeme spoluu len pol roka - rozmysli si, ci chces pokracovat. Bude to len horsie
@anonym_autor a to je taka tragedia? Preco si nesla s nim? Nechcela si, nemohla? Alebo sa rozhodol, ze potrebuje tyzden len pre seba a ty sa s tym nevies vysporiadat? Ak je to posledna moznost, vsak aj ty mas tyzden sama pre seba, tak si to uzivaj po svojom.
@anonym_autor za mna je ok ist na dovolenku aj oddelene. Co ale tu je pre mna absolutny red flag su 2 veci:
1. zarezervuje tu dovolenku naschval, ked ste pohadani, hoci vie, ze ti to vadi
2. dovolenku s tebou odsunie na neurcito, hoci vie, ze by si chcela ist s nim aj ty
Byt tebou sa zbalim a idem tiez na dovolenku - a uz sa z nej nevratim. Ty si prenho uplne nepodstatna, dal ti to jasne najavo.
@anonym_autor po dovolenke by našiel prázdny byt alebo svoje veci zabalené podľa toho koho je byt..srala by som na takého
A uz ste boli niekedy spolu na dovolenke?
A kam išiel?
A uz ste boli niekedy spolu na dovolenke?
A kam išiel?
@vilma7 neboli sme, pretože predchádzajúce 2 roky na to nemal..
Tak objednaj niečo ty, aspoň nejaký wellnes pobyt a budete spolu.
Tak, ked sa vrati, odid na dovolenku Ty a ak by Ta hladal, napis mu, ze nemas na neho teraz cas, mozno inokedy. Mozno ho osvieti. Mna by v byte, veru po takej hlaske, uz po navrate z dovolenky nenasiel.
Tak, ked sa vrati, odid na dovolenku Ty a ak by Ta hladal, napis mu, ze nemas na neho teraz cas, mozno inokedy. Mozno ho osvieti. Mna by v byte, veru po takej hlaske, uz po navrate z dovolenky nenasiel.
@mk1111111111 podľa mňa by mal na háku že ona ide bez neho :D
Aj ja som išla sama a priateľ nešiel 🤷♀️ nie veľmi sa mu to páčilo mali sme ísť spolu dohodnuti sme boli v januári a on to v júni zrušil kvôli financiám. A čo som mala ostať aj ja? A platiť dovolenku nebudem nikomu sama som si na ňu setrila dosť dlho.
Kým by sa vrátil by som sa odsťahovala. Mne by nevadilo, keby môj partner išiel na dovolenku s kamarátom, kamarátmi...to je v pohode, ale tie reči okolo toho, že uvidí či si nájde čas na dovolenku s Tebou....hm.
Po navrate z dovolenky by bol slobodny… od takehoto debila daj ruky prec dokym snim nemas dieta..
Aj ja som išla sama a priateľ nešiel 🤷♀️ nie veľmi sa mu to páčilo mali sme ísť spolu dohodnuti sme boli v januári a on to v júni zrušil kvôli financiám. A čo som mala ostať aj ja? A platiť dovolenku nebudem nikomu sama som si na ňu setrila dosť dlho.
@anonym_8e82f1 velmi smutné že takto rozmýšlaš, potom sa nečuduj ak ostaneš sama
Tak tu zodpoviem veci pre všetkých, že išiel s 2 kamarátmi. Rozprávali sme sa o tom, povedala som mu, že sa mi to nepáči, že chcem ísť s ním ja, keďže sme sa o tom rozprávali ( normálne by sme si obaja platili svoju časť, keďže na to mám ).. On šiel radšej na dovolenku s nimi a na mňa sa vyprdol s argumentom “ veď niekedy si nájdem na nás čas “.. Týždeň sme kvôli tomu mali tichu domácnosť, počas ktorej vlastne aj tu dovolenku zarezervoval. Žijeme spolu približne pol roka..
@anonym_autor Ja by som sa zbalila a odsťahovala sa preč. Prepáč, milujúci muž sa takto nespráva. Keby zajednal ešte druhú dovolenku s tebou, to by bolo o inom. Ale kašle na teba.
@anonym_autor
Pre tvojho frajera si nepodstatná osoba. S čím sa chces teda zmierovať?

@tetapetra myslím, že ide o spôsob ako to odkomunikoval,nie že nemusia byť stále spolu ...
@majus2323 ten argument mohol zaznieť aj nakoniec,keď sa dožadovala,aby šiel s ňou 🤷🏻♀️ a nie s kamošmi. Oni sú vo vzťahu však len kratko, takže aj chápem,že je na to citlivá