Partner na Pokeci
Čaute. Mám len jednu otázku. Ako by ste to riešili vy,keď zistíte,že partner po 3 rokoch vzťahu píše na pokec? Nikdy som mu do mobilu nešla, skôr sme spolu bývali ako nebývali. Úplne som mu verila. Čo čert nechcel,dnes ráno,mal ísť do roboty,sa pýta, koľko je hodín? No a vystrčila sa mu ikona Pokec,tak som,priznám sa 3x klikla. Čo do ...bude hľadať na pokeci, počasie?. Ja som všetky svoje kontakty zrušila,myslela som,že sa to nemá vo vzťahu a dohodli sme sa tak. Ja mu varím,periem,upratujem,sex bol fajn,teda myslela som si... Je to definitívne koniec u mňa. Sklamaná som. Je to koniec? Teda,bol by koniec pre vás?
Ďakujem
Tak ste dvaja dospelí ľudia, čiže v prvom rade by mala nasledovať konverzácia a následne by som sa rozhodla, čo ďalej.
koniec by bolo pre mna v 2025 figurovat na pokeci, lebo to je naozaj velmi na hanbu :D prepac...
Nerozprávala som sa a ním,ani som nerobila scény,úplne som mimo. Len som mu povedala,že na pokeci asi nezistuje,aké bude počasie,pretože pokec poznám. Za mňa najhoršia stránka, ktorú si mohol vybrať. Je to proste rana po pás.
Bože veď si to daj vysvetliť, ja som na pokeci napríklad asi od svojich 18tich a po dvadsiatich rokoch ho stále používam každý deň, ale len ako emailovú adresu, naozaj som registrovaná na milión e-shopov a podobne nemienim kvôli tomu meniť emailovku, všetky karty do tesca, Billy, Kauflandu a podobne čo mam registrované x rokov
🙂 pokec vie byť total neškodná zábavka - viem podľa seba, ja som tam nikdy nič nehľadala, iba pokec ...
A co tak sa teda najskor s nim porozpravat, kym zacnes robit z toho take zavery, ktore povedu ku koncu sveta? Co ak za tym ozaj nic nie je a zbytocne dramatizujes? Akoze ak to tak je, ze si tam vypisuje a kadeco, tak ok, potom to ries.
Bože veď si to daj vysvetliť, ja som na pokeci napríklad asi od svojich 18tich a po dvadsiatich rokoch ho stále používam každý deň, ale len ako emailovú adresu, naozaj som registrovaná na milión e-shopov a podobne nemienim kvôli tomu meniť emailovku, všetky karty do tesca, Billy, Kauflandu a podobne čo mam registrované x rokov
@zuzubb007 presne, ja tak isto 😂
Treba pozrieť že či v rp flirtuje a pýta nahé fotky alebo iba ide na azet. Ja tam mám občas email.
Ale viete,ja to nerobím. Jediné,kde komunikujem s cudzími ľuďmi je tu,alebo Facebook a moji priatelia. Potom stránky, ktoré sú zamerané na koníčky, prácu, právne veci. Nie pokec. U mňa je pokec stránka,kde sa chodí flirtovať,aj stretávať. Kamarátom môže volať na tel.cislo. prepáčte,ale beriem to tak.
a čo, na fb sa nedá spoznať a vypisovať si? na pokec sa chodí aj kecať... aj o neškodných hovadinách ...
ja som svoju obľúbenú kapelu našla na pokeci, tam mi na stene odporúčali
záhradu som tam kúpila cez ľudí
aj kolegovi byt zohnala...
kto chce flirtuje, kto nechce neflirtuje ...
Pokec ešte stále existuje? V roku nášho Pána 2025?
Áno existuje. Dnes som zistila,že áno. A nebudem mu veriť ani slovo,vedel veľmi dobre,čo je už za hranou.
Preboha, ja som cakala, ze si nieco konkretne objavila (nahe foto, nejake konkretne konverzacie), ale kvoli tomu ze si objavila ikonu Pokecu je definitivny koniec? 😂 dost som sa pobavila. Cize keby komunikoval cez FB, tam ta podviest nemoze? Iba cez Pokec? No odpadla som 😂
A vôbec už nebudem zisťovať,či vypisuje súkromné správy niekomu. Boli sme dohodnutí,podľa mňa,na pokeci nehľadá rady ohľadom záhrady, auta. To mohol založiť účet na zoznamke.
No takto. Ako sa sprava vo vzťahu? Je pozorný, trávite spolu čas, nehadate sa za nezmysly, rozumiete si? Na vzťah aký máte sa pozri a nie pokec. Mimochodom nájsť tam ženu pre chlapa je takmer nemožné. Takmer nemožné popísať a nie ešte aj aby k niečomu došlo. Jedine tak prostitútky, to by šlo. 😀
No inak keď chlap chce, ľahko si zloženie ženu aj cez Facebook, doslova hociktorej napíše. Keď to skúsi s 20timi, je šanca ze nejaké to stretko mu vyjde. Takže je úplne scestné na zaklade ikony pokecu robiť záver.
Tak sa s ním ešte dnes rozíď a máš vybavené
Tak mu never, tak sa s nim rozid kvoli takejto kravine a bud stastna.
No takto. Ako sa sprava vo vzťahu? Je pozorný, trávite spolu čas, nehadate sa za nezmysly, rozumiete si? Na vzťah aký máte sa pozri a nie pokec. Mimochodom nájsť tam ženu pre chlapa je takmer nemožné. Takmer nemožné popísať a nie ešte aj aby k niečomu došlo. Jedine tak prostitútky, to by šlo. 😀
@personality do dnes úplne v pohode. Pre mňa je to šok, pretože som bola v tom,že mu nič nechýba. Nikdy sa nesťažoval,veď sme sa ani poriadne nepohadali. Prejavy náklonnosti,lásky úplne v pohode. Preto ten šok. Normálne mám chuť ísť v pondelok ku gynekológovi,na testy od hpv,po neviem čo... Prešla som z apatie rovno ku hnevu. Žiadny plač.
Áno,pre mňa je to koniec. Posielam do obehu.
Hysterčíš ale ak mu už teraz nemáš veriť radšej to ukonči.
Akože prepáč, ale ideš veľmi veľmi zhurta. Ja som na pokeci 22 rokov 😂😂😂 a je aktívny lebo som tam založila svoj prvý mail a mám tam všetky tie otravné reklamné somariny čo nechcem, aby mi chodili na Gmail. Podľa toho čo tu stvaraš by sa somnou musel manžel už 100x rozviesť. A nie nepíšem si tam s nikým, mám ho čisto kvôli mailom a veľmi ľahko sa to da dokázať. Pokiaľ si nič konkrétne nenašla nevidím dôvod na rozchod. Ale tak ty vieš no. Možno aj dobre urobíš, chlapec nebude mať doma stihačku čo ho bez dôkazov hneď obviní z nevery. A mimochodom ak Ťa chce podviesť tak to urobím a žiadny pokec k tomu v dnešnej dobe nepotrebuje.
Hysterčíš ale ak mu už teraz nemáš veriť radšej to ukonči.
@januska12323 práve preto,že mu už nebudem vedieť veriť. Ako málo stačí... Keď mne volal spolužiak zo strednej a pozýval na stretávku spolužiakov,išiel sa pos.ať,že pôjde do mnou,že veď ty si mala len samých spolužiakov. A teraz zistím,že som si chovala hada na prsiach.
Akože prepáč, ale ideš veľmi veľmi zhurta. Ja som na pokeci 22 rokov 😂😂😂 a je aktívny lebo som tam založila svoj prvý mail a mám tam všetky tie otravné reklamné somariny čo nechcem, aby mi chodili na Gmail. Podľa toho čo tu stvaraš by sa somnou musel manžel už 100x rozviesť. A nie nepíšem si tam s nikým, mám ho čisto kvôli mailom a veľmi ľahko sa to da dokázať. Pokiaľ si nič konkrétne nenašla nevidím dôvod na rozchod. Ale tak ty vieš no. Možno aj dobre urobíš, chlapec nebude mať doma stihačku čo ho bez dôkazov hneď obviní z nevery. A mimochodom ak Ťa chce podviesť tak to urobím a žiadny pokec k tomu v dnešnej dobe nepotrebuje.
@katka2602 v tomto som stíhačka. Je mi úplne jedno, koľko tam je a viem si úplne predstaviť,že nie je na pokeci preto,lebo zisťuje nejaké prieskumy. Zasa taká naivná nie som. Ešte raz. Boli sme dohodnutí,ja som svoje dohody dodržala, všetkých ktorí mali záujem,som odstrihla a poznám limit. Tak som stíhačka,ale nerobím to,či nechcem,aby robili mne. A keď mu chýbal pokec,mal kecat so mnou.
Niektoré ste tu strašne naivné, že možno si chcel na Pokeci len normálne popísať 😃😃 no to určite...ešte na Fb, insta by som tomu dokázala uveriť alebo niekde napr na Teams, že napísal kolegom, ale Pokec? 😃 samozrejme, len ikona nič neznamená, ale ak tam naozaj četoval tak jedine kvôli sexu!
A celkovo aj tá ikona je podozrivá, veď ak by to mal na mail by mal ikonu azetu a nie priamo Pokec. Ale v tomto si nie som istá, ja som tam nebola od mojich 16tich
Niektoré ste tu strašne naivné, že možno si chcel na Pokeci len normálne popísať 😃😃 no to určite...ešte na Fb, insta by som tomu dokázala uveriť alebo niekde napr na Teams, že napísal kolegom, ale Pokec? 😃 samozrejme, len ikona nič neznamená, ale ak tam naozaj četoval tak jedine kvôli sexu!
A celkovo aj tá ikona je podozrivá, veď ak by to mal na mail by mal ikonu azetu a nie priamo Pokec. Ale v tomto si nie som istá, ja som tam nebola od mojich 16tich
@petracandle ďakujem za pochopenie. Každý poznáme pokec,tam sa o počasí nepíše.
kľudne vám dám screen o čom sa tam píše 😂 bola som to čeknúť kvôli vám ...
@petracandle čiže len preto, že našla ikonu sa ma rozísť? Bez toho, aby zistila či vôbec niekomu niečo písal? Tak baby hádam aj vy budete v pohode ak vás nikto obviní bez dôkazu a nedá vám možnosť sa ani obhájiť. Keby jej vyhodilo rovno správu od niekoho tak som ticho ale takto? Mimochodom aj cez what up, viber, telegram atď si môže písať s hoc kým. Je veľmi naivne si myslieť, že ak nie je na pokeci tak nepodvedie. Ak to spraviť chce, tak k tomu žiadny pokec nepotebuje.
kľudne vám dám screen o čom sa tam píše 😂 bola som to čeknúť kvôli vám ...
@biba_18 no možno ty, ako slušná, dospelá žena si tam ozaj píšeš o "počasí" ale garantujem ti, že 99.99999% chlapov tam ide iba kvôli sexu

Pre mna by to bol koniec mne by dokonca menej vadil aj tinder alebo badoo niektori tam chodia len kvoli sledujucim na soc.sietach 🤣 ale pokec absolutne za mna nie, ja pred rokom som tam bola par dni zo zvedavosti a to mi uplne stacilo, nikdy viac... Nikto normalny nebude chodit na pokec podla mna, na azet v pohode napr citat spravy alebo email ale pokec fakt nie.