Partner na Pokeci
Čaute. Mám len jednu otázku. Ako by ste to riešili vy,keď zistíte,že partner po 3 rokoch vzťahu píše na pokec? Nikdy som mu do mobilu nešla, skôr sme spolu bývali ako nebývali. Úplne som mu verila. Čo čert nechcel,dnes ráno,mal ísť do roboty,sa pýta, koľko je hodín? No a vystrčila sa mu ikona Pokec,tak som,priznám sa 3x klikla. Čo do ...bude hľadať na pokeci, počasie?. Ja som všetky svoje kontakty zrušila,myslela som,že sa to nemá vo vzťahu a dohodli sme sa tak. Ja mu varím,periem,upratujem,sex bol fajn,teda myslela som si... Je to definitívne koniec u mňa. Sklamaná som. Je to koniec? Teda,bol by koniec pre vás?
Ďakujem
Vieš, čo? Ja som mega rada, že sa rozchádzas. Hlavne ak nemáte deti. Chuda chlap. Už viem odkiaľ je toľko vtipov o ženách.daj mi prosím rovno jeho pokec, nech mu pošlem tento link xD
Autorka, nerob hneď únahlené závery (hoci na 99% máš pravdu a podvádza ťa). Ja som nikdy mužovi nešla do mobilu (a to som vedela hesla každého) ale v tomto prípade by som mu dala 1 minútu, aby mi to vysvetlil. Viac nie lebo by to mohol medzitým všetko vymazať 😃
@petracandle čiže len preto, že našla ikonu sa ma rozísť? Bez toho, aby zistila či vôbec niekomu niečo písal? Tak baby hádam aj vy budete v pohode ak vás nikto obviní bez dôkazu a nedá vám možnosť sa ani obhájiť. Keby jej vyhodilo rovno správu od niekoho tak som ticho ale takto? Mimochodom aj cez what up, viber, telegram atď si môže písať s hoc kým. Je veľmi naivne si myslieť, že ak nie je na pokeci tak nepodvedie. Ak to spraviť chce, tak k tomu žiadny pokec nepotebuje.
@katka2602 Katka ideš ho obhajovať? Za mňa je pokec jedna veľká zoznamka od možno vzťahu hlavne po rýchly sex bez zbytočných otázok. Tiež som tam bola kedysi a viem,čo sa tam v RP hlavne rieši. Je mi u riti,že akurát zisťoval akože recept na dobrú živánsku. (Na to sú fóra o varení).
Vieš, čo? Ja som mega rada, že sa rozchádzas. Hlavne ak nemáte deti. Chuda chlap. Už viem odkiaľ je toľko vtipov o ženách.daj mi prosím rovno jeho pokec, nech mu pošlem tento link xD
@janagem a ja zas viem, odkiaľ je toľko vtipov na naivné ženy, že žil muž 2 životy a žena o tom netušila 😃
(Neber to osobne na seba, nechcem ťa urážať a verím, že ty žiješ spokojný život).
@janagem a ja zas viem, odkiaľ je toľko vtipov na naivné ženy, že žil muž 2 životy a žena o tom netušila 😃
(Neber to osobne na seba, nechcem ťa urážať a verím, že ty žiješ spokojný život).
@petracandle ja žijem veľmi spokojný život :D vids, ja takéto vtipy nepoznám, len pár smutných príbehov, kde boli ženy ozaj naivné.
Ale o ženách stíhačkách ich poznám toooolkoooo. Hlavne tie čo majú krátku zápalinu snuru
Autorka, nerob hneď únahlené závery (hoci na 99% máš pravdu a podvádza ťa). Ja som nikdy mužovi nešla do mobilu (a to som vedela hesla každého) ale v tomto prípade by som mu dala 1 minútu, aby mi to vysvetlil. Viac nie lebo by to mohol medzitým všetko vymazať 😃
@petracandle veď nerobím. Ja som ani nič nepovedala. Jeho vysvetlenie nepotrebujem,pretože viem,že to bude klamstvo a výhovorky.
Baby, pokec kedysi a dnes to je ako nebo a zem. Dnes je to stoka a áno, vy tam možno máte účet kvôli eshope a pred 20 rokmi ste spoznali super ľudí. Muži tam chodia z úplne iných dôvodov a recepty ani eshopy to nebudú...
@petracandle ja žijem veľmi spokojný život :D vids, ja takéto vtipy nepoznám, len pár smutných príbehov, kde boli ženy ozaj naivné.
Ale o ženách stíhačkách ich poznám toooolkoooo. Hlavne tie čo majú krátku zápalinu snuru
@janagem ja tiež 😉 a autorka síce je trochu príliš unáhlená a hysterická, ale len skutočne naivná žena by minimálne nespozornela, keby našla v mužovom mobile (budeme jej veriť, že náhodne) ikonu zoznamky!
Ja som tam raz videl príspevok, že:
Mám na sebe sexi čierne silonky samodržky, štekle, čipkovanú podprsenku a chystám si v nich surovo vyhoniť a budem pri tom hlasno vzdychať!
Hahaha 😂
Za mňa ti poviem, že keď je niekto na pokeci, tak tam nie je kvôli počasiu, ani kvôli mailom, ako sa často vyhovárajú. Čiže, áno, za mňa je to konečná, ako aj vymazanie správ od žien na mesengeri, či sms, atď. Robila som to isté, takže ani sebe by som neverila 😄
bola by som úplne kľudná pretože na pokeci sú na 1000 chlapov asi 2-3 reálne ženy 😂😂😂 (rozumej nie platené videá a štetky). tam si chlap skôr NENÁJDE babu na sex než nájde 🙈 väčšia šanca je že tí vaši miláčikovia dajú 50e študentke na priváte než že zasunú z pokecu 😜
Autorka to, že Ty si bola blbá a zrušila všetky kontakty je tvoj probléme, lebo podľa toho čo píšeš Ťa serie aj toto. Prvá chyba, chlap mi nebude diktovať s kým budem v kontakte. Druhá chyba mala si ho hneď konfrontovať, vážne je on taký blbý, že vie že tam ma pokec a nechá Ti sa pozrieť do mobilu? Tak si to mala rovno pred ním otvoriť a videla by si. Neobhajujem jeho, ale ak nemáš žiadny dôkaz tak reaguješ prudko. Ale je to tvoja vec a tvoje rozhodnutie. Všetkých hádžeš do jedného vreca. Ono vieš vzťah je o dôvere a ešte raz ak Ťa bude chcieť podviesť žiadny pokec k tomu nepotrebuje. To, že tam chodí XY nadržaných blbcov je fakt, to že tam je XY žien čo za 20€ roztiahnu nohy je tiež fakt, ale to neznamená, že sú tam všetci taký. Keď mu neveríš, tak ho kopni do zadku, mimochodom stačilo by obetovať par drobnych, zaplatiť plusko a videla by si všetko a v podstate možno by ti to stačilo povedať a videla by si hneď jeho reakciu. Keby s tým mal problém vieš, že niečo skrýva. Tak ešte raz neobhajujem jeho (lebo neviem ci s niekym písal, alebo nie) len hovorím, že reagujes veľmi prudko, len na základe aplikácie.
Autorka to, že Ty si bola blbá a zrušila všetky kontakty je tvoj probléme, lebo podľa toho čo píšeš Ťa serie aj toto. Prvá chyba, chlap mi nebude diktovať s kým budem v kontakte. Druhá chyba mala si ho hneď konfrontovať, vážne je on taký blbý, že vie že tam ma pokec a nechá Ti sa pozrieť do mobilu? Tak si to mala rovno pred ním otvoriť a videla by si. Neobhajujem jeho, ale ak nemáš žiadny dôkaz tak reaguješ prudko. Ale je to tvoja vec a tvoje rozhodnutie. Všetkých hádžeš do jedného vreca. Ono vieš vzťah je o dôvere a ešte raz ak Ťa bude chcieť podviesť žiadny pokec k tomu nepotrebuje. To, že tam chodí XY nadržaných blbcov je fakt, to že tam je XY žien čo za 20€ roztiahnu nohy je tiež fakt, ale to neznamená, že sú tam všetci taký. Keď mu neveríš, tak ho kopni do zadku, mimochodom stačilo by obetovať par drobnych, zaplatiť plusko a videla by si všetko a v podstate možno by ti to stačilo povedať a videla by si hneď jeho reakciu. Keby s tým mal problém vieš, že niečo skrýva. Tak ešte raz neobhajujem jeho (lebo neviem ci s niekym písal, alebo nie) len hovorím, že reagujes veľmi prudko, len na základe aplikácie.
@katka2602 áno je taký blbý, pretože zabudne,hlavne ráno,či má na sebe spodné prádlo,či si dal do vločiek vodu a či mlieko. Áno zabúda a zabudnú aj na toto. Moja chyba,že som hneď tak automatická po ránu a on tak zaspatý. Proste zabudnú sa vypnúť,alebo to urobil naschvál. Teraz mi vyvolávala,ale zistil sám prečo, pretože sa mi ospravedlnil aj za niečo,čo sme neriešili. No tak teraz mi vysvetli jeho ospravedlnenie? Ak by nič neurobil,nebude sa ospravedlňovať,keby nepoznám dôvod.
Toto je dost vtipne ako sa vsetky pustate do autorky 🤣 zena mozno tam si ide len pokecat ale chlap ne 🙈 alebo dobre aby som nekrivdila vsetkym mozno sa najde jeden nevinny ale to je ako hladat ihlu v kope sena...Ja ked som tam bola par dni kuknut pred rokom mala som hned extremne vela RP len od muzov pritom nemala som tam ani fotku ani vyplneny ucet ani som nebola v ziadnej miestnosti. Ked som naivne im poodpisovala na spravy ahoj alebo ahoj ako sa mas hned sa to zvrtlo (s niekym skor s niekym neskor) si naozaj zena? posli fotku. alebo mas niekoho? nechces si privyrobit? atd. Este pred odchodom som kukla par miestnosti mojho mesta, do pohody (tak nejak sa volala) a este tusim zo 2 a vacsina muzskych sprav boli na stretko teda aby som bola presnejsia sexstretko. Pritom pred par rokmi ako tinedzerka som mala tiez pokec so spoluziackami a vtedy bol uplne o inom. Normalne teraz rozmyslam ci v tych mojich tinedzerskych rokoch vobec napisal aspon jeden uchylak tak ako cez tych par dni spred roka 🤔 naozaj ani na jednu negativnu spravu alebo skusenost si nedokazem spomenut z toho obdobia. Takze pokec kedysi a teraz je diametralny rozdiel. Poznam dokonca par ktory uz ma dieta a zoznamili sa prave tam pred cca 12-13r a doteraz im to klape. 😊 Este dodam mala som aj tinder a badoo a tam paradoxne som mala viac "nevinnych" pokecov o vsetkom moznom ako cez ten pokec. 🤣
A čo je ten pokec zač? Ja som tam v živote nebola 🤣🤣🤣 ozaj to je také zlé?
Si neskutocne hystericka. Podla mna len hladas akykolvek dovod na rozchod. Ved sa s nim rozid, ale toto by pre mna dovod nebol, lebo su to len tvoje dohady. Nic ine. Nemas hubu? Ved si to s nim vydiskutuj, budes vidiet ako sa tvari, ci sa kruti, alebo nechce sa o tom rozpravat vobec. Ale odteraz si ho budes vsimat a budes aj tak hladat hocijaku kravinu a bude tak ci tak zle. Takze vlastne ano, rozid sa, lebo vidim ze si aj tak rozhodnuta....
bola by som úplne kľudná pretože na pokeci sú na 1000 chlapov asi 2-3 reálne ženy 😂😂😂 (rozumej nie platené videá a štetky). tam si chlap skôr NENÁJDE babu na sex než nájde 🙈 väčšia šanca je že tí vaši miláčikovia dajú 50e študentke na priváte než že zasunú z pokecu 😜
@zuzanka.zuzu to je síce pravda, ale tebe by sa nehnusil partner, ktorý by bol tak zúfalý, že by si na predpotopnej platforme písal s úchylákmi? 😃
Toto je dost vtipne ako sa vsetky pustate do autorky 🤣 zena mozno tam si ide len pokecat ale chlap ne 🙈 alebo dobre aby som nekrivdila vsetkym mozno sa najde jeden nevinny ale to je ako hladat ihlu v kope sena...Ja ked som tam bola par dni kuknut pred rokom mala som hned extremne vela RP len od muzov pritom nemala som tam ani fotku ani vyplneny ucet ani som nebola v ziadnej miestnosti. Ked som naivne im poodpisovala na spravy ahoj alebo ahoj ako sa mas hned sa to zvrtlo (s niekym skor s niekym neskor) si naozaj zena? posli fotku. alebo mas niekoho? nechces si privyrobit? atd. Este pred odchodom som kukla par miestnosti mojho mesta, do pohody (tak nejak sa volala) a este tusim zo 2 a vacsina muzskych sprav boli na stretko teda aby som bola presnejsia sexstretko. Pritom pred par rokmi ako tinedzerka som mala tiez pokec so spoluziackami a vtedy bol uplne o inom. Normalne teraz rozmyslam ci v tych mojich tinedzerskych rokoch vobec napisal aspon jeden uchylak tak ako cez tych par dni spred roka 🤔 naozaj ani na jednu negativnu spravu alebo skusenost si nedokazem spomenut z toho obdobia. Takze pokec kedysi a teraz je diametralny rozdiel. Poznam dokonca par ktory uz ma dieta a zoznamili sa prave tam pred cca 12-13r a doteraz im to klape. 😊 Este dodam mala som aj tinder a badoo a tam paradoxne som mala viac "nevinnych" pokecov o vsetkom moznom ako cez ten pokec. 🤣
@nynia Áno a pokec sa od mojich čias isto nezmenil. Je to proste hnus a teraz si ja mám domýšľať,čo asi všetko stihnú...🙄
Si neskutocne hystericka. Podla mna len hladas akykolvek dovod na rozchod. Ved sa s nim rozid, ale toto by pre mna dovod nebol, lebo su to len tvoje dohady. Nic ine. Nemas hubu? Ved si to s nim vydiskutuj, budes vidiet ako sa tvari, ci sa kruti, alebo nechce sa o tom rozpravat vobec. Ale odteraz si ho budes vsimat a budes aj tak hladat hocijaku kravinu a bude tak ci tak zle. Takze vlastne ano, rozid sa, lebo vidim ze si aj tak rozhodnuta....
@ivanakal ja si ho už nemusím všímať, nevšímať. Pre mňa je to proste koniec a veľmi dobre vie,že prečo!
Autorka a čo ja sedím pri tebe, že viem čo Ti hovoril? A za čo sa ospravedlňuje? Ja Ti mam vysvetliť jeho ospravedlnenie? 😂 Ty tu teraz píšeš nové skutočnosti, ktoré môžu meniť smer diskusie, ja celý čas píšem o tom, že ak NEMÁŠ dôkaz reaguješ prudko. Ak uz teraz dôkaz máš ok a je to tak ako som si myslela, píšeš, že sa ospravedlňuje za nieco čo si neriešila, takže ty si uz nejaké pochybnosti pravdepodobne mala, preto si sa do mobilu pozrela. Stačí písať na začiatku všetky veci a odpovede by boli ine. Ale akože ak je taky blbý ako píšeš tak sa čudujem, že si si vôbec s nim začala a to myslím vážne. Tak veľa šťastia a držím palce, nech si nájdeš partnera ktorému budeš môcť veriť na 100% a budeš spokojná.
Ale čo vôbec riešiš, veď sa ho normálne opýtaj prečo tam chodí a čo tam hľadá. Čo to je za komunikáciu, keď hneď vyvodzuješ závery z jednej ikony.
Keď si nájde čas na pokec,na mňa si ho už naozaj hľadať nemusí. Ja jeho vysvetlenie už nepotrebujem,pretože viem,vie aj on.
Tak naco tu vypisujes a pytas sa co by sme robili, ked ty si od zaciatku rozhodnuta.. Akykolvek nazor ignorujes a ides si svoje, ved ok. Tak sa nabuduce nepytaj. A rozid sa hned rovno.
Ale čo vôbec riešiš, veď sa ho normálne opýtaj prečo tam chodí a čo tam hľadá. Čo to je za komunikáciu, keď hneď vyvodzuješ závery z jednej ikony.
@justxme jeho vysvetlenie. Bol pokecať. Moja odpoveď. Tak si mal kecat so mnou,myslela som si,že keď vedľa mňa prdiš a na wc se*ieš, nerobí ti problém sa má pýtať,kecat o čomkoľvek.
@biba_18 no možno ty, ako slušná, dospelá žena si tam ozaj píšeš o "počasí" ale garantujem ti, že 99.99999% chlapov tam ide iba kvôli sexu
@petracandle je este skupina chlapov, co sa nudia v praci a chodia si tam kratit chvilu vypisovanim blbosti a robenim si srandy z inych - aspon ja mam zopar takych kolegov, ktory si takto kratia cas a zabijaju mozgove bunky
pokial ma clovek voac, nez 15 a funguje na pokeci, tak je to pruser. neexistuje, aby som existovala s takym niekym 😀
pokial ma clovek voac, nez 15 a funguje na pokeci, tak je to pruser. neexistuje, aby som existovala s takym niekym 😀
@nyusika veď práve. Mala som mu liezť viac do mobilu,Boh vie,čo všetko by som našla. Nastáva fáza smútku.
nebud na seba nahnevana, nie si jedina, co naletela decku...

@petracandle čiže len preto, že našla ikonu sa ma rozísť? Bez toho, aby zistila či vôbec niekomu niečo písal? Tak baby hádam aj vy budete v pohode ak vás nikto obviní bez dôkazu a nedá vám možnosť sa ani obhájiť. Keby jej vyhodilo rovno správu od niekoho tak som ticho ale takto? Mimochodom aj cez what up, viber, telegram atď si môže písať s hoc kým. Je veľmi naivne si myslieť, že ak nie je na pokeci tak nepodvedie. Ak to spraviť chce, tak k tomu žiadny pokec nepotebuje.
@katka2602 a kde som napísala, že sa s ním má hneď rozísť?? 😃 ja som napísala, že ak naozaj je priamo na Pokeci (a nie Azet kvôli mailom) tak neverím, že tam nie je kvôli sexu