Partner sa odmlčal: čo robiť?
S priatelom sme 3 mes. v poslednej dobe sa viac hadame nemam pocit ze je uplne vo vztahu povedal mi ze ma ma rad ale este uplne ma nemiluje zacal spominat exku. A ja na to uz nemam nervy. Ako ho podviedla a ze sa vini za veci. Potom co sme boli spolu mi pisal ze to zacal brat vaznejsie ze vidi ze ho mam rada a bol by radsej keby spolu byvame (lebo sme nadialku) z enam to viac funguje ked sme spolu. Uz to hovoril viackrat. Potom som sa ho spytala ako to chce s tym byvanim, neodpisuje uz 2 dni aj som mu volala nic nebrie ani nic. Nechapem lebo sme sa ani nehadali len som sa spytala. Co robit? Napisat ze koncime definitivne alebo cakat. Nevladzem mam ho rada ale toto uz ma nici.
Ak by ma priateľ začal ignorovať, v tom momente už to priateľ nie je a bolo by jedno čo za tým je.
Čo robiť? Začať svoj čas a energiu venovať niekomu inému.
Tento to nemá v hlave upratané
Ste spolu 3m na dialku a kolko x ste sa realne videli? On ta ma rad, ale este ta nemiluje 🤦🏽♀️ kolko mate rokov? Chlapec sa potreboval dostat z predosleho vztahu a bral co bolo v ponuke, ale uz ho to az tak velmi nezaujima
Pozname sa dlhsie vidavame niekolko dni v tyzdni ale toto spravanie uz nedavam
aby som toto mohla tolerovať, museli by sme mať 12-14 rokov, alebo by prežil ťažkú haváriu, prípadne lobotómiu.
už by som sa nesnažila, pokus si mala, stačilo. vôbec by som ho už nekontaktovala, nijako, a keby sa ozval, by som mu odpísala prečo ma kontaktuje keď evidentne o vzťah so mnou nestojí a dal mi to patrične najavo. max do 3 dní by som ho zablokovala.
po príspevku 15:48 max do 24 hodín.
Pozname sa dlhsie vidavame niekolko dni v tyzdni ale toto spravanie uz nedavam
@anonym_autor tak to ukončí
@anonym_autor zabudni na neho a neozyvaj sa mu, ak sa ozve on, tak mu len daj vediet, ze si to uz ukoncila, na co by ti bol taky chlap, iba na starosti, toto treba ukoncit hned v zaciatkoch a nestracat cas a sebahodnotu.
Aj sa stalo najde si spravu
@anonym_autor bude za tým tá exka, alebo nejaká ďalšia.
Rečiam nepodloženým skutkami never, to sú len kaleráby. Keď chlap niečo chce, tak si za tým ide. Najlepšie rýchlo zabudnúť.
@anonym_autor pokým sa nedokázal vyrovnať s minulým vzťahom, napriek tomu, že už je v inom, toto je strata času. Aj preňho, aj pre teba.

To je nejaky degeš