Partner sa po hádke "ofučí" a ignoruje ma
Pekny vecer vsetkym. Potrebujem sa vyzalovat, lebo som z toho na nervy. S priatelom mame pekny vztah, vazi si ma a starame sa o seba navzajom, vela robi aj v domacnosti, mame spolocne zaujmy a fungujeme celkom idylicky - az na obcasne hadky, ktore sa deju cca raz do mesiaca. Sme spolu necele 2 roky, obaja introverti, takze sa nevieme tak naozaj pohadat a kricat na seba. Ja som malokedy nastvana nanho, no ked mu nieco sadne na nos, tak sa oduje, nepovie ani slovo a ignoruje ma. Vcera sa zdul, lebo sme sa vratili z vyletu vecer, ja unavena po celom dni na slnku a chcel sex. Dobiedzal do mna snad kazde 2 minuty, chytal ma vsade a robil pohyby ako nadrzany pes. Vravim mu nechaj ma chvilu vydychnut, teraz sme prisli. Zdul sa. Sla som za nim po chvili ci teda dame sex, ale uz protestoval ze sa chce natiahnut na gauci. Sla som za nim znova, ci sa na mna hneva, odpoved nie. Nasledne este 3x som sa ho pytala co mu je, total ignoracia, cumel do telky a odpoved ziadna. Fuci sa doteraz a ja mam chut sa zbalit a uz sa nevratit. Mame obaja po 30tke, spolocny dom, psa, no tieto jeho tiche sceny ma vytacaju do nepricetnosti. vzdy ked ho to prejde tak sa zacne strasne lutovat, ze on iba caka kym k nemu pridem a objimem ho, lebo ma pocit ho odmietam. Ale ked to realne spravim, tak ma odsunie a posle prec. Co s takym chlapom? Nebavi ma ho prevychovavat ani znasat tuto pasivnu agresiu, fakt mam 100 chuti sa zbalit a vykaslat sa na to, no je to zatial najlepsi partner akeho som mala mimo tychto ignorantskych dni.. da sa s tym nieco robit, naviest ho aby pochopil ze to nebudem tolerovat? Mam sa mu vazne vyhrazat rozchodom po kazdej “hadke”?
Tak si to nahováraj aj naďalej, akí ste úžasne šťastní.
@h2 preco by som si to mala nahovarat?
Snad ma nejde cudzia zena na MK predviedcat o tom, ze vie lepsie ako sa citim nez ja sama.
Ja? Veď to píšeš ty sama.
@h2 prestan ma tu tahat za slovicka, nic si nemusim nahovarat 🙄. Ucim sa fungovat a riesit problemy s chlapom, ktoreho lubim a chcem s nim mat rodinu. Od toho prispevku presiel rok, so psom uz nemame ziadny problem, dokonca s nim priatel chodi na prechadzky a pes sa ho uplne prestal bat. Obcasne hadky nepovazujem za psychicke tyranie, ako to tu mnohe baby vykreslovali, aj ked s tym sposobom akym priatel komunikuje nesuhlasim, ale naucila som sa v tom nepitvat a nerobit tiez divadlo, ze odchadzam vzdy ked sa pohadame. Sme obaja horuce hlavy a nasli sme si svoj sposob. Ludia sa menia, ucia sa fungovat spolu, ked im na tom zalezi.
Ci ty si jedna z tych dokonalych manzeliek na MK, co je vydata 50 rokov, nikdy nemala krizu vo vztahu, dokonca ani jedinu nadku a lubite sa s muzom az kym vas smrt nerozdeli? Tak to ti gratulujem.

@sim10
@januarova
Sme spolu a obcas bojujeme 😂 bolo takych pripadov este viacero, aj to uz chvilu vyzeralo, ze si vstupil do svedomia, potom zase po starom..
uz som casom prisla na to, ze ked sa ofuci, nema zmysel za nim chodit. Tie emocie, co sa mu natlacia do hlavy vtedy uraduju a nepomaha nic. Musim ho nechat vychladnut aspon 12 hod. a potom hodit vaznu debatu a problem doriesit - co sa stalo, preco, ako to ideme riesit, aby sme sa nehadali. Niekedy na prvy pokus nezaberie, este viac sa pohadame 🤣 tak zase musime vychladnut a skusit na druhy den.
Lepsi sposob som nenasla, ale stale sa ucime spolu fungovat a je to fajn. Uz si vravim, ze v kazdom vztahu je nieco, a kym to nieco u nas je “iba” toto, tak sme stale stastni ludia.