Partner sa zmenil. Čo mám robiť?
Ahojte,
Čo robiť ak je partner neustále podráždený a nervózny? ….Lebo ja neviem už čo mam robiť, som z toho zúfalá… s partnerom budeme spolu zachvíľku rok, od začiatku vzťahu byvame u neho na byte…na začiatku vzťahu bolo vsetko super priam dokonale.. výlety, dovolenky všetok svoj voľný cas venoval len mne, stále mi rozpraval ze ako chce so mnou žiť, ze uz si s inou byt ani nevie predstaviť, nikdy necítil ku niekomu inému to co ku mne.. rozprávali sme sa aj o budúcnosti o detoch, dom atď…..lenže postupne to vsetko pekne zmyzlo čomu uplne chápem ze ten prvotný osial vo vzťahu vyprchal…..stále mi vraví ze ked mam nejaký problém tak mam mu to povedať na rovinu lenže ked mu niečo poviem co mi vadí tak hneď je ohen na streche.. ze Preco mu stále dávam výčitky a neviem co.. pritom to vobec niesu výčitky len mu poviem co sa mi nepáči a hneď je nervózny podráždený ..už som v takom stave ze sa aj bojim niečo povedať.. ja chápem ze niekedy ma veľa prace ze nie vždy ma svoj den, ale skoro každý den? Úplne sa zmenil je z neho iný človek nespoznávam ho, ako keby sa uzavrel do seba.. ked sa ho spýtam ci ho niečo trápi tak nic vsetko je v pohode… naposledy som mu vravela ze mal by sa zamyslieť ako sa správa lebo ja to nebudem do nekonečna znášať ze už to nedávam a som z toho smutna, vravela som mu ze už nežije sám ale sme dvaja tak mal by preto niečo zmeniť samozrejme ze zase to bral ako výčitku a ja som Ta zla…. Už som rozmýšľala ze to vzdám a odídem od neho lenže mne je s ním vazne dobre, ale potom na druhej strane si poviem ci je mi toto vobec treba ? Neviem co mam robiť poraďte mi, ďakujem
Ocividne mu nieco vadi. Asi nieco nerobis,alebo robis ;) Ked bol predtym normalny a teraz nie je tak zrejme to niekto zaskripalo, nie je to vyriesene a odvtedy ho to dusi. Treba najst riesenie alebo sa rozist.
@pinky3312 nečítala som iné komentáre,ale bábätko nič nezmení..dokonca zhorší..môj bol úžasný tak ako opisujes ty ...boli sme spolu šťastní,všetko bolo ok.prislo bábätko a všetko to krásne skončilo..neviem čo je v dnešnej dobe s tými mužmi,ale vôbec si nevedia vážiť ženy ..je to smutné😑
Tak ja sa na to pozriem z trochu ineho uhla. Ano, sice jej povedal, ze ked sa jej niečo nepaci, ma mu povedať, ale nevieme ako casto sa autorke nieco nepáči a z jej príspevku mam pocit, ze sa jej casto nieco nepáči. A asi nikomu by sa nepacilo, keby mu ten druhy denno denne čosi vycital, to by bol podráždený každý.
Takze otázka znie, ci všetky tie vycitky autorky su oprávnené, príde mi, ze este skúsenosť so vzťahom nema a vo vzťahu treba robiť aj kompromisy a nie prerabat toho druhého na náš obraz.
Vodnár je najsamsuper znamenie na svete 🙂
Bud rada, ze si na toto prisla teraz. Ze nie po nejakych desiatich rokoch alebo tak. Este mas sancu z tohto vycuvat. Ono clovek sa ukaze az casom, respektive casom nam spadnu ruzove okuliare a zacneme vidiet veci ake realne su.
@pinky3312 Vieš si vôbec predstaviť, že do tohto vzťahu príde dieťa? Ten malý uvrešťaný uzlík, čo ho bude budiť v noci 20 krát? Už teraz je nervný...všetko mu vadí...Máš vôbec predstavu, čo bude potom? Veľa žien si myslí, že veď "bábätko ho zmení, bude ťuťuli muťuli" 😝 No nebude....bude to totiž tisíc krát horšie...
@pinky3312 každý vzťah začne krásne ❤️..všetko je nové, úžasné ako cez ružové okuliare.zaleži len na tom ci obaja chcú v takom vzťahu pokračovať.da sa to ale snažiť sa nemôže len jeden. Chlapi sú zvláštne tvory,na začiatku nám vravia ake sme krásne,ako sa chcú o všetkom rozprávať,ako nás milujú.venuju nám všetku pozornost a keď nás "chytia" tak už to berú ako samozrejmosť a prestanú sa snažiť.zisti či to má zmysel,porozprávaj sa s ním o všetkom,daj mu ultimátum..povedz mu svoje chyby,vyjadrí čo trápi teba,z čoho si smutná..inak nezistis nič.drzim palce
@pinky3312 tak ono môže byť aj problém vo formuláciách, keď ty mu povieš že on sa má zmeniť a on hento a on tamto... Neviem o čom sú tvoje pripomienky, na ktoré sa vytočí, ale keď stále o tom, čo on robí zle a nesprávne a mal by to robiť tak a hentak, tak sa ani nečudujem, že reaguje ako reaguje... Samozrejme, možno som vedľa ako tá jedľa, to by som musela jednu tú scénu zažiť naživo 🤔.

Narcisticka porucha?