icon

Partner si píše s bývalou

12. nov 2025

Ahojte, potrebujem čo najviac názorov na túto situáciu, lebo sama som zúfalá a neviem čo robiť.
Sme vo vzťahu 5 mesiacov no píšeme si dokopy 3 roky. Ešte keď sme neboli spolu klamal mi do oči že bol von s kamošmi a potom sa priznal že bol s bývalou vonku lebo ho volala a tak isiel, kde si aj uvedomil že ma záujem o mna a že s ňou nechce nič spoločne- vtedy aj povedal že si ju všade blokol( keďže ja som vtedy bola z toho veľmi sklamaná chcela som to kamaratstvo ukončiť ale dala som mu šancu). Už to bude rok čo sa vtedy stretli od vtedy sme sa aj dali dokopy a sme vo vztahu… prišiel pobyt a na mna prišlo nutkanie pozrieť mu do telefonu( aj keď nikdy v živote som to nikomu neurobila ale vtedy to bola neskutočná intuícia urobiť to) no a bum našla som spravy že si pise s bývalou dokonca že on sám jej prvý píše … v tej situácii som nevedela čo ani mu pozrieť do oči … na ďalší deň som sa snažila s ním o tom komunikovať aj keď nechcela som lebo strašne som sa hanbila že som mu pozerala do telefónu, ale povedala som. Obhajoba ? Píšeme si len tak raz za čas, neni to za úmyslom aby sme sa niekedy stretli alebo tak skôr si píšeme ako sa mame čo robíme alebo o jej zdravotnom stave. Povedal sám od seba že ju zablokuje všade kde sa len da- ja som nato nepozerala, povedala som mu že nevadilo by mi kebyže si píšu, skôr mi vadí že mi to zatajuje a nechce povedať pravdu. Mám v pláne najbližšie ako sa stretneme popýtať pred ním ten telefón a pozrieť si tie spravy čo si v skutočnosti písali, aj zároveň sa pozrieť či fakt si ju všade blokol alebo boli to len reči. No mna by skôr zaujimal váš názor a aký by ste vy mali postoj k tomu poprípade aj vaše skúsenosti. Ja nechcem len tak zahodiť tento vzťah záleží mi nanom mám ho rada, viem že v živote môžu prísť aj horšie siituácie, no ale nechcem aj zbytočne premárniť roky vztahu keď nakoniec dôjde opäť k tomu istému.

Strana
z2
huxy
13. nov 2025
@lentakyterapeut

@huxy zjavne ani ty. Pokial sa bude spravat ona tak ako sa sprava bude pritahovat rovnakych ludi. Keby mne lozila do telefonu rozchod a nech si hlada podobneho uboziaka.

@lentakyterapeut však to je v poriadku. Ja by som sa zas hneď rozišla s niekým, kto si píše s bývalkou.
Každá akcia má svoju reakciu.

lentakyterapeut
13. nov 2025
@huxy

@lentakyterapeut však to je v poriadku. Ja by som sa zas hneď rozišla s niekým, kto si píše s bývalkou.
Každá akcia má svoju reakciu.

@huxy to by si sa musela rozchadzat kazdu chvilu.

anonym_17766d
13. nov 2025

@anonym_autor mne sa stala nedávno podobná vec. Ja som to ukončila nie hneď ale po mesiaci ako som videla ako si píšu. Ulavilo sa mi. Tiež som počúvala ako ju nechce, ako mu zničila život a bla bla ale činy hovorili iné a mne to bolo trapne sa s takym uz stretavat

huxy
13. nov 2025
@lentakyterapeut

@huxy to by si sa musela rozchadzat kazdu chvilu.

@lentakyterapeut stačí si vybrať správneho a nemusím 😉

lentakyterapeut
14. nov 2025
@huxy

@lentakyterapeut stačí si vybrať správneho a nemusím 😉

@huxy tomu sa hovori iba stastie nie ze si vies vybrat

huxy
14. nov 2025
@lentakyterapeut

@huxy tomu sa hovori iba stastie nie ze si vies vybrat

@lentakyterapeut ako myslíš 😁

anonym_9a811c
16. nov 2025

@lentakyterapeut čiže ona tebe nesmie do telefónu ako žena manželka priateľka lebo bude hneď rozchod ale ty si môžeš vypisovať so ženami ? To akú dáva logiku?
Inak mne toto manžel povedal tiež..že keď mu pozerám potajme telefón tak ja som vín a a nesmiem to robiť. Ale to že ja som mala intuiciu že on písal iným ženám vypisovacky sprosté na Badoo tak to bolo oka...že....

Strana
z2