icon

Partner v znamení Barana

6. aug 2025

Je tu niekto kto ma manžela alebo partnera v znamení Baran? Aký su? Opísať vzťah tak max par slovami 🤗

Strana
z2
anonym_6013cd
6. aug 2025

Čo to za novodobý výmysel riešiť kto je aké znamenie ?
Ak je debil tak to znamením nebude.

elenka.k
6. aug 2025

@anonym_autor ja mám škorpióna 😍
ale povahu má 😎

doriiis
6. aug 2025

Dobrodružstvo,veľa smiechu,veľa sexu,spontánnosť,rodinný typ.Moj muž a nás vztah

elenka.k
6. aug 2025
@anonym_6013cd

@anonym_6013cd 😅

autor
6. aug 2025
@doriiis

Dobrodružstvo,veľa smiechu,veľa sexu,spontánnosť,rodinný typ.Moj muž a nás vztah

@doriiis Super krásna odpoveď

autor
6. aug 2025
@elenka.k

@anonym_6013cd 😅

@elenka.k Pýtala som sa pekne nijak nie zákerno

viestta
6. aug 2025
@anonym_6013cd

@anonym_6013cd presne ako pises, to, ze niekto sa stane debilom nezavisi od toho kde boli hviezdy vtedy ked sa narodil

petulda333
6. aug 2025

Moj muz je a ja som tiez baran. Sme tvrdohlavi obaja,inak mame skvely vztah. Moj manzel je skvely chlap a clovek. Lepsie som si vybrat nemohla

autor
6. aug 2025
@petulda333

Moj muz je a ja som tiez baran. Sme tvrdohlavi obaja,inak mame skvely vztah. Moj manzel je skvely chlap a clovek. Lepsie som si vybrat nemohla

@petulda333 Krásna odpoveď držte sa ❤️

elenka.k
6. aug 2025
@anonym_autor

@elenka.k Pýtala som sa pekne nijak nie zákerno

@anonym_autor presne viem, ako si to myslela, len mi je čudne, že v dnešnej dobe ešte niekto verí znameniam a nie povahe .... proste gény a tak ... ako je vychovaný ... návyky
veď kukni na nete o znameniach - muži.
Asi si robíš prieskum.

maca1984
6. aug 2025

Baran aj rak boli blbci.
Vzala som si za manžela pannu ktorá sa vraj ku môjmu znameniu absolútne nehodí.
Čoho je to dôkaz ?
Toho, že riešiť kompatibilitu znamení, polohu hviezd, kvalitu ovzdušia či iné " magoroviny" pri vzťahu je hlúposť.
Iné veci sú podstatné

anonym_72c25b
6. aug 2025

@anonym_author u nas pragmatik, taký pokojný nekonfliktný nie romanticky, vášnivý ani plánovací typ ale zase dobrosrdečny da sa s ním pokecať a sem tam sa podari vtip aby neurazil vztahovacnu manželku v znamení raka😂

domkakvet
6. aug 2025

@anonym_autor sleduj ine vlastnosti a nie ci je znamenie baran.

sowhat
6. aug 2025

co vedie niekoho k tomu mysliet si, ze znamenie ovplyvni charakter cloveka? za to moze len geneticka predispozicia a vychova, nie v akom postaveni su jupiter a venusa 🙈

doriiis
6. aug 2025
@sowhat

co vedie niekoho k tomu mysliet si, ze znamenie ovplyvni charakter cloveka? za to moze len geneticka predispozicia a vychova, nie v akom postaveni su jupiter a venusa 🙈

@sowhat ..to by automaticky znamenalo,že súrodenci by museli byť rovnaki.No a nie sú.

viestta
6. aug 2025
@doriiis

@sowhat ..to by automaticky znamenalo,že súrodenci by museli byť rovnaki.No a nie sú.

@doriiis ano dvojcata rovnake nie su... A v konecnom dosledku by to znamenalo, ze po svete beha len 12 druhov ludi

modratrixie
6. aug 2025

To je skôr o tom čo si ty, ja som mala manžela barana a bol to sebec ale len ku mne - nie ku kamarátom a aj pre okolie musel byť najlepší už je bývali 😀

anitta98
6. aug 2025

podľa mňa sa netreba spoliehať na to ako k sebe ladia znamenia, vôbec to napríklad na mňa s mužom nesedí. keby bolo podľa toho, tak by sme o seba nemali mať ani len záujem 🙂

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
anonym_1f7f21
6. aug 2025

Ked si precitas charakteristiku barana, velmi dobra je kniha Slunecni znameni, tak je to presne moj muz. Par slovami: vybusny, egocentricky, dobracisko, starostlivy, ja a deti sme pre neho vsetko.
Inak, raz som so synom k psychologicke doniesla vytlacene popis dietata blizenec, ze toto je nas problem - najzvedavejsie dieta, vsetko musi chytit, vyskusat, prekracuje hranice, extrovertny, nerespektuje autority, prilis emocionalny a impulzivny, ma potrebu zit dva zivoty naraz - teraz je to diagnoza a deti posielaju k psychologom, kedysi to bola povaha a znamenie. Tak sa zasmiala, a ze no ano...

morpheuss
6. aug 2025

skvelý v sexe, ale neskutočný sukničkár je to... neodporúčam

viestta
6. aug 2025
@morpheuss

skvelý v sexe, ale neskutočný sukničkár je to... neodporúčam

@morpheuss za si sa pochvalil?

morpheuss
6. aug 2025
@viestta

@morpheuss za si sa pochvalil?

@viestta práve naopak... najhoršie znamenie je to, ak chceš verného poslušného chlapa, čo sa na inú ženu ani nepozrie... čo ja poznám baranov, všetci sú takí... aj ja, aj môj brat.

viestta
6. aug 2025
@morpheuss

@viestta práve naopak... najhoršie znamenie je to, ak chceš verného poslušného chlapa, čo sa na inú ženu ani nepozrie... čo ja poznám baranov, všetci sú takí... aj ja, aj môj brat.

@morpheuss tak si sa pochvalil. Dobry v sexe... To ostatne je len prilepok

earlgrey
6. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss ja poznám barana, večný romantik, ktorému sa ledva postaví 🤷‍♀️ takže nie je baran ako baran...

morpheuss
6. aug 2025
@viestta

@morpheuss tak si sa pochvalil. Dobry v sexe... To ostatne je len prilepok

@viestta netvrdím, že som dobrý... tvrdím, že som skvelý...

morpheuss
6. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss ja poznám barana, večný romantik, ktorému sa ledva postaví 🤷‍♀️ takže nie je baran ako baran...

@earlgrey no možno aj táto definicía by na mňa sadla 😂

earlgrey
6. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss 😀 no áno, bez tabletiek 🤣

viestta
6. aug 2025
@morpheuss

@morpheuss hlboko sa ti ospravedlnujem, ze som pouzila len pridavne meno "dobry", ktore tvoje kvality nevystihuje

anonym_e5b5ed
6. aug 2025

čo som ja poznala, nevýrazný, nepriebojný, neschopný.
kde som ho položila - tam som ho našla.
muž o ničom.

Strana
z2