Partner v znamení Barana
Je tu niekto kto ma manžela alebo partnera v znamení Baran? Aký su? Opísať vzťah tak max par slovami 🤗
@anonym_autor ja mám škorpióna 😍
ale povahu má 😎
Dobrodružstvo,veľa smiechu,veľa sexu,spontánnosť,rodinný typ.Moj muž a nás vztah
Čo to za novodobý výmysel riešiť kto je aké znamenie ?
Ak je debil tak to znamením nebude.
@anonym_6013cd 😅
Dobrodružstvo,veľa smiechu,veľa sexu,spontánnosť,rodinný typ.Moj muž a nás vztah
@doriiis Super krásna odpoveď
@anonym_6013cd presne ako pises, to, ze niekto sa stane debilom nezavisi od toho kde boli hviezdy vtedy ked sa narodil
Moj muz je a ja som tiez baran. Sme tvrdohlavi obaja,inak mame skvely vztah. Moj manzel je skvely chlap a clovek. Lepsie som si vybrat nemohla
Moj muz je a ja som tiez baran. Sme tvrdohlavi obaja,inak mame skvely vztah. Moj manzel je skvely chlap a clovek. Lepsie som si vybrat nemohla
@petulda333 Krásna odpoveď držte sa ❤️
@elenka.k Pýtala som sa pekne nijak nie zákerno
@anonym_autor presne viem, ako si to myslela, len mi je čudne, že v dnešnej dobe ešte niekto verí znameniam a nie povahe .... proste gény a tak ... ako je vychovaný ... návyky
veď kukni na nete o znameniach - muži.
Asi si robíš prieskum.
Baran aj rak boli blbci.
Vzala som si za manžela pannu ktorá sa vraj ku môjmu znameniu absolútne nehodí.
Čoho je to dôkaz ?
Toho, že riešiť kompatibilitu znamení, polohu hviezd, kvalitu ovzdušia či iné " magoroviny" pri vzťahu je hlúposť.
Iné veci sú podstatné
@anonym_author u nas pragmatik, taký pokojný nekonfliktný nie romanticky, vášnivý ani plánovací typ ale zase dobrosrdečny da sa s ním pokecať a sem tam sa podari vtip aby neurazil vztahovacnu manželku v znamení raka😂
@anonym_autor sleduj ine vlastnosti a nie ci je znamenie baran.
co vedie niekoho k tomu mysliet si, ze znamenie ovplyvni charakter cloveka? za to moze len geneticka predispozicia a vychova, nie v akom postaveni su jupiter a venusa 🙈
To je skôr o tom čo si ty, ja som mala manžela barana a bol to sebec ale len ku mne - nie ku kamarátom a aj pre okolie musel byť najlepší už je bývali 😀
podľa mňa sa netreba spoliehať na to ako k sebe ladia znamenia, vôbec to napríklad na mňa s mužom nesedí. keby bolo podľa toho, tak by sme o seba nemali mať ani len záujem 🙂
Ked si precitas charakteristiku barana, velmi dobra je kniha Slunecni znameni, tak je to presne moj muz. Par slovami: vybusny, egocentricky, dobracisko, starostlivy, ja a deti sme pre neho vsetko.
Inak, raz som so synom k psychologicke doniesla vytlacene popis dietata blizenec, ze toto je nas problem - najzvedavejsie dieta, vsetko musi chytit, vyskusat, prekracuje hranice, extrovertny, nerespektuje autority, prilis emocionalny a impulzivny, ma potrebu zit dva zivoty naraz - teraz je to diagnoza a deti posielaju k psychologom, kedysi to bola povaha a znamenie. Tak sa zasmiala, a ze no ano...
skvelý v sexe, ale neskutočný sukničkár je to... neodporúčam
čo som ja poznala, nevýrazný, nepriebojný, neschopný.
kde som ho položila - tam som ho našla.
muž o ničom.