icon

Partner v znamení Barana

6. aug 2025

Je tu niekto kto ma manžela alebo partnera v znamení Baran? Aký su? Opísať vzťah tak max par slovami 🤗

Strana
z2
anonym_b651b8
6. aug 2025

Moj bsran bol nezodpovedný absolútne nebol rodinný typ co mu vydržalo a nemal problém oklamat do očí.

anonym_ebfaad
6. aug 2025

Perfektný otec ale manžel o ničom.
Ale tak aspoň deti majú krásne detstvo. Zas človek nemôže mať všetko.
Doma nepohne prstom kým mu človek nepovie, sex o ničom, introvert ktorý nemá rád ľudí, spoločnosť atď.
Zas nepije, nefajčiar, nie je agresívny, nevie sa hádať ale nevie ani nič vybaviť. Ako malé dieťa, nie je vôbec ambiciózny, aj keď múdry a sčítaný je veru dosť.

kvetinka_2
7. aug 2025

@anonym_autor baran máš to isté/podobné ako lev - tvrdohlavý, má len svoju pravdu a názor ostatných neakceptuje, preto sa baran a lev k sebe veľmi hodia. A keď sa k tomu pridá jeho častá ešte sociopatická stránka, tak to môže, byť veľmi zaujave. Ja osobne, by som v takom vzťahu asi nevydržala. Ja som Býk, čiže Lev ku mne rozhodne nie....

sowhat
7. aug 2025
@doriiis

@sowhat ..to by automaticky znamenalo,že súrodenci by museli byť rovnaki.No a nie sú.

@doriiis a ako ty vysvetlis, ze dvojicky narodene v tom istom znameni by mali byt podla teba rovnake, ale nie su?

doriiis
7. aug 2025
@sowhat

@doriiis a ako ty vysvetlis, ze dvojicky narodene v tom istom znameni by mali byt podla teba rovnake, ale nie su?

@sowhat ....tak isto ako ty vysvetlis,že nie sú rovnaké,aj keď sú rovnako vychovávane a majú rovnaký genetický základ.Je to osobnosťou.Ale či sa nám to páči,alebo nie,strelec napríklad sa nikdy nebude správať ako blíženec.🤷🏻‍♀️
Keď ťa znamenia a astrológia nezaujímajú,tak si to nevšimas,ale keď ťa to zaujíma,tak si tie črty začneš všímať.

sowhat
7. aug 2025

Opakované štúdie ukázali, že neexistuje štatisticky významná súvislosť medzi znameniami a osobnostnými črtami, inteligenciou, alebo životným smerovaním. Ľudia často vnímajú popisy znamení ako pravdivé, pretože sú všeobecné a môžu sa hodiť na kohokoľvek – tento jav sa volá Barnumov efekt. Každá vedecká metóda vyžaduje, aby boli výsledky testov opakovateľné. Výsledky astrologických predpovedí sa však nedajú spoľahlivo reprodukovať. Navyše, nie je žiadny fyzikálny alebo biologický mechanizmus, ktorý by vysvetľoval, ako by pozícia planét pri narodení mohla ovplyvniť osobnosť.

sowhat
7. aug 2025
@doriiis

@sowhat ....tak isto ako ty vysvetlis,že nie sú rovnaké,aj keď sú rovnako vychovávane a majú rovnaký genetický základ.Je to osobnosťou.Ale či sa nám to páči,alebo nie,strelec napríklad sa nikdy nebude správať ako blíženec.🤷🏻‍♀️
Keď ťa znamenia a astrológia nezaujímajú,tak si to nevšimas,ale keď ťa to zaujíma,tak si tie črty začneš všímať.

@doriiis uplne jednoducho: kazdy jedinec ma vlastny mozog, vnima a emocne preziva tie iste udalosti individualne a formuje to individualne jeho osobnost, cim sa stava unikatna persona

morpheuss
7. aug 2025
@doriiis

@doriiis skús sa trošku zamyslieť... v extrémnom prípade sa decku stačí narodiť o minútu neskôr a nebude baran, ale býk... doslova o minútu. To si akože myslíš, že tá minúta bude mať zásadný vplyv na jeho povahu? Alebo nemusíme ísť do extrému... o deň neskôr.. o dva dni neskôr... a teraz si zober, že existujú vyvolávačky a cisárske rezy. To akéže o povahe decka rozhodne, či dá doktor žene vyvolávačku dnes alebo zajtra? Alebo či jej naplánuje cisársky dnes alebo zajtra? Skús sa nad týmto zamyslieť a uvidíš, že znamenia sú čistý blud...

maranco
7. aug 2025
@viestta

@anonym_6013cd presne ako pises, to, ze niekto sa stane debilom nezavisi od toho kde boli hviezdy vtedy ked sa narodil

@viestta * kde boli hviezdy vtedy ked sa narodil *
ešte keď si v planetáriu nastavia oblohu v deň svojho narodenia a s hrôzou zistia, že Slnko bolo v inom súhvezdí ako si mysleli celý život 🙂

Od času keď Babylončania vymysleli horoskopy tak Slnko je už inde na oblohe a nesedí to podľa "pôvodných" dátumov.

lenka.25
8. aug 2025

Naozaj to nie je znamením . Ale ten môj je nenormálne ohľaduplný , pre rodinu urobí aj nemožné, veľmi pozorný , vnímavý . Na prvý pohlad pôsobí v niektorých situáciách trochu neempaticky , ale on je len veľmi realisticky a veci ktore nevie / nedokáže ovplyvniť , berie ako fakt a súčasť života - napríklad smrť . No proste nikdy som ho nevidela plakať . A asi ani neuvidím .

zuzitka1004
8. aug 2025
@elenka.k

@anonym_autor ja mám škorpióna 😍
ale povahu má 😎

@elenka.k ona sa pýtala na barana

anonym_5fabdb
10. aug 2025

Ja aj muz sme obaja barani a obaja sme rozdielni. Ale klape nám to, nenudime sa, sme dobrodružné typy, a pre rodinu by sme urobili prve aj posledné. Akurát, že toto nesúvisí so znamením, ale s tým akí sme a aké máme priority.

elenka.k
18. aug 2025
@zuzitka1004

@elenka.k ona sa pýtala na barana

@zuzitka1004 ja viem,

Strana
z2