Partner z bytu vyhodený. Mal tajné kontakty s ex?
Ahojte Babi riešia sa tu aj vzťahy? . Ci mate skúsenosti som sa chcela spýtať také ako ja 😆
@mk22 to on sa ozve o týždeň neskôr
@radulienka1993 nereaguj, ignoruj, nerieš ho.
Si poučena.
Potrebujes prevychovávať 35r muža?
@radulienka1993 žiaden človek, muž.. Frajer! Ti nemá čo dirigovat ci sa môžeš stretávať so svojou rodinou.
Už vtedy si ho mala vyhodiť.
Kludne ho vypusti z hlavy, on sa nenecha zahynut a najde nejaku zufallku s volnym lozkom🤔v JEJ byte
@ahhola jasne 😉
@radulienka1993 a ty sa preber...
@radulienka1993 Aké odpovede si čakala?Normálne?Normálne sme Ti povedali, že on je oničom a máš riešiť svoje deti a nie psychopata alkoholika a žiarlivca. Neviem, čo sa Ti na tom nepáči?
@tiezjedna pre mňa problém nieje 😉
@radulienka1993 to som pochopila,ale jeho jas ako ďalšie dieta
@rorino no mala som veru 🤭
@radulienka1993 no vytriezvel alebo mu ina nedala.. ty si vyhodila z tvojho bytu chlapa za to ze si pisal s inou ? To vazne ? Zasluzis strasny osud
@mariangelo Všetko ok?Odhliadnuc od alkoholizmu a chorobnej žiarlivosti, rieši inú ženu, ergo ju balí, a ty praješ tejto žene strašný osud?Sme sa dnes dozvedeli od ďalšieho zakomplexovaného chlapa.
@mariangelo každý jeden chlap tak u mňa skončí ja mam deti ma sa chovať ako chlap 35 ročný a nie ako školák rok aj pol som ho mala na krku zbytočne stratený čas..... venovanie deťom nula bodov len 24 posteľ taky živiť nech vedie sam ....
@radulienka1993 a očividne si to isté aj ty ! ...

@mk22... nieee absolútne