icon

Partner zanedbáva a porovnáva s inými ženami: Čo robiť?

8. feb 2025

Ahojte, sme spolu skoro 3 roky doteraz bolo všetko fajn, ale v máji menil prácu, je kuchár a teda momentálne je v čisto ženskom kolektíve. Baby ja už neviem čo ďalej, najskôr bol nasraty že mu idú na nervy, zrazu zmena o 180 stupňov. Ma s nimi skupinku na fb, chodi s nimi na ožieračky, ostáva tam aj do 4 rána, na oslavy, no lenže náš spoločný čas absolutne 0. Nebývame spolu čiže len u seba prespime, ale ženy to je cele😄prídem z práce, najeme sa on je na mobile, je sex a ideme spať. Predtým mal snahu že spoločný program, výlet alebo aspoň hlúpa prechádzka, pozrieť večer film, teraz nič. K tomu sa pridalo že ma začal s nimi porovnávať a to ma neskutočne bolí, dovtedy som bola jeho obľúbená, jedinečná a teraz? Oni sa stále smejú sú veselé ty nie, začal mi vyčítať, ze niekedy hovorím škaredo o ľuďoch a oni to nerobia, nechcem sa obhajovať viem, ze sa to nemá ale pracujem v mužskom kolektíve a tam proste si povieme bežne aj škaredo, a ideme ďalej😁. Ja som mu to samozrejme začala vyčítať že ožierat sa a mať pokazený aj celý ďalší deň je chut, ma na to čas, ale na výlet so mnou aj keď len prechádzka na 3h tak to je vždy unavený. Pri tejto hádke som sa dozvedela, že s nimi je lepšie lebo mu nič nevyčítajú a ja áno preto je pri nich radšej. 27.2 mame výročie, 3 roky, tak ja hlúpa, naivná že čo ideme robiť, predĺžený víkend, vyletik a on že 27 môžeme byt spolu ale 28 ma kolegynka narodky a je to veľmi dôležité pretože ma 20 rokov iba raz v živote. Teraz je Valentín, takže som mu povedala že teda cakam nejaký program a on ze objendam pizzu pozrieme film pôjdeme so psom. Tak ja neviem.

Strana
z3
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
gribka1
8. feb 2025

Tak mňa by teda urazilo, že uprednostňuje ich a nie mňa. Porovnávanie s inými, to už je fakt cez. Ja by som ho odprevadila pred dvere, že môže byť s nimi. Nezniesla by som ho pri sebe.

thereisabear
8. feb 2025

To bude koniec, nič iné s tým asi nevymyslíš.

nikpa
8. feb 2025

3 roky je aj dosť, poobzeraj sa inde. Po niekom, kto bude mať s tebou chuť tráviť aj čas a nie iba robiť si z teba rohožku. Lebo v podstate už si mu dobrá len na to...

evcagabi
8. feb 2025

Chudiatko. Posli ho do 🔶️ na valentina aj s tou pizzou. Neboj, jedna z nich ho isto utesi

lienka.7
8. feb 2025

@autorka vás vzťah pomaly ale isto speje ku koncu. Myslím, že to cítiš aj ty sama. A neboj, nejaká kolegynka ho veľmi rýchlo útesi, budeš ešte aj sama prekvapená. Možno aj ta 20 ročná 🤷‍♀️

autor
8. feb 2025

Keď och po tej hádke začal že on nedopustí aby sme sa rozišli že ma strašne miluje som úžasná a neviem čo, tak je že dobre teším sa na ten program na toho Valentína, vie že mám rada turistku a on toto 😕

kristinka92
8. feb 2025

“ on že 27 môžeme byt spolu ale 28 ma kolegynka narodky a je to veľmi dôležité pretože ma 20 rokov iba raz v živote”
vy máte tretie výročie tiez len raz v živote a nejaka 20tka jeho kolegyne by mu nemala byt prednejšia ako vy.

rozculena
8. feb 2025

on nedopustí,aby ste sa rozišli?? Halo??

autor
8. feb 2025

Strašne mi je, všetko som mu dala, všetko som robila aby bol šťastný a on nie je schopný naplánovať ani jeden deň

rozculena
8. feb 2025

tak na valentína mu daj rozchod

januska12323
8. feb 2025

Práve preto, že si mu dala všetko, on sa nemusel vôbec snažiť a spohodlnel. Dala by som mu čas na rozmyslenie a keď ťa naozaj odbije pizzou na gauči a vyvenčením psa asi budeš mať vyriešené.

autor
8. feb 2025

Baby, ale proste povedala som mu že ak sa nezmení, nezačne sa zas snažiť, plánovať spoločný čas tak končíme. Takže som proste čakala, ze Ano dúfam mu fakt záleží na našom vzťahu, na mne a povie mi 15 si nachystaj batoh, topánky ideme niekam a on nič

autor
8. feb 2025

Podla mna to tak malo byt či? Keby mne niekto takto povie tak robím všetko preto aby som to odčinila a dokázala tu lásku.

evcagabi
8. feb 2025

Proste je to sebec, ktoreho zaujimaju len jeho potreby -kolegyne a chlastacky s nimi. Tebe hodi nejake omrvinky len aby ti zavrel hubu

evcagabi
8. feb 2025

A daj pozor, aby nakoniec este aj toho 14.nejaka z tych buchiet nepotrebovala jeho spolocnost, lebo ju okaslalo rande a on ako spravny kamos utesi 😅😅😅

ahhola
8. feb 2025

Moze to byt trochu inak... Skocil im na lep, kolko je tych bab, co ked sa dohodli, stavili, ze vas "rozbiju" len tak, z dlhej chvile, nie ze by ho snad chcela niektora ukoristit, lebo by sa jej casom mohlo stat to iste. Maju ho za blbecka oblbnuteho, duchom nepritomneho, ktory nezije zo zenou, ale chodi oslavovat 20.tky. Pekne mu vyloz, ako sa veci maju, do 50.tky moze este vystriedat 10 zenskych kolektivov a to sa vsade mentalne opusti a bude oprasovat pubertu? Neukotveny, infantilny, nespolahlivy chlap. 🤔🤪

autor
8. feb 2025

No mne to tiež napadlo popravde, že videli aky je hotový z nich a baby to strašne baví. Minule sme išli okolo reštiky a niečo si zabudol tak sa zastavil a ja že idem s ním dnu, nechcela som robiť inšpekciu ani nič len že čo budem v aute sedieť, a on ma vrátil sadnúť že tam nejdem lebo mi budú hlúposti vravieť. Vraví ako nám to tie dievčatá prajú a potom dá našu fotku na Instagram, a hádajte čo ani jedna nedala srdiečko 😂.

tykat
8. feb 2025

Ja uz by som s takym 3 vyrocie nemala.

autor
8. feb 2025

No práve sme sa pohádali zas, už zrazu ma plan na budúci piatok aj sobotu

evcagabi
8. feb 2025

Ake necakane 😅 tak a teraz uz ho posles do 🔶️? 😅

autor
8. feb 2025

Noooo asi by som mala že

domkakvet
8. feb 2025

Uz ani nerozmyslaj a bud rada, ze ide iba o tri stratene roky a nie viac. Utekaj.

autor
8. feb 2025

Baby práve som sa dozvedela že jedna kolegynka sa mu velmi pchá do zadku, on samozrejme zapiera že nie nie iba je milá, ale sama som žena a všetky uricte vieme kedy sme len milé a kedy už sa snažíme urobiť dojem 😂

erikaeb
8. feb 2025

Vidím blížiaci sa koniec, keď máš hrdosť tak to ukončiš ty a nie čakať kým ho aj s tou kolegynkou stretneš.

vikiki29
8. feb 2025

No jednoducho, na zábavu a trávenie príjemných chvíľ ma kolegynky a na sex teba. Aspoň pokým mu nejaka z nich nedá 🤷‍♀️. Nejak ale nechápem tie tvoje smajliky, čo ti je smiešne?

aaadkaaa
8. feb 2025

Bud rada, ze si tu pracu nasiel skor, ako ti urobil 2 deti a na krk zakvacil hypoteku...zid z kratsej cesty a najdi si MUZA. Pracujem v skole, mame 4 chlapov celkovo a ani jeden nepredvadza toto, lebo su to dospeli ludia, co doma maju to po com tuzia a nepotrebuju behat za kolegynami...

autor
8. feb 2025

@vikiki29 Vieš čo smiešne mi je to aká som naivná hlúpa, nechám so sebou zametať. Akože samozrejme mi je to ľúto, veľmi som dúfala, že je to ten pravý, mali sme krásne chvíle, staral sa, dával mi najavo lásku, kým sa neobjavili spomínané slečny. Viem, že mi radíte to ukončiť hned, ale neviem či to dokážem asi by som potrebovala aby sa stalo fakt niečo zle čo mi dá jasne najavo, že toto manžel nie je, asi stále dúfam že sa to vráti tam kde to bolo.

oktober3
8. feb 2025

Pozri, ak tvojmu chlapovi stačila len príležitosť, aby sa takto zmenil, tak ho nechaj ísť.

Život ma naučil.
Keď ta muž miluje ( ako tvrdí) a záleží mu na tebe , netreba mu nič rozkazovat, hovoriť.. on to robí sám.

Čo k tebe patrí, nájde si ťa.
Čo k tebe nepatrí, ani okovami neudržis.

Ty si v mužskom kolektíve a keby si takto ty bola s nimi, tak by to isto netoleroval.

Nedopadne to dobre. Naozaj.
A hlavne mu nedávaj ultimáta, že čo má spraviť a ako sa má zmeniť. Ak ťa má rád, zmení sa sám - pochopil by , čo sa deje a že ťa strati, lebo nie si šťastná.

Ja by som sa uzavrela do seba. Chodila ako bez duše. A čakala. Ak sa nezmení, tak nepatrime k sebe .
Pretože keď vidím ja blízku milovanú osobu smutnú, tak ma to trápi.
A pokiaľ to jeho trápiť nebude, tak potom by nemal byť tvojim partnerom

Ale keď je muž egoisticky zahladeny na seba a stačili mu len kolegyne, tak ta láska nie je asi obojstranná

autor
8. feb 2025

@oktober3 Ďakujem krásne, je to veľmi pravdivé bohužiaľ :( , ked som mu vysvetľovala ako veľmi ma bolí ho prosiť o spoločný čas, lebo nechcem byť niekoho nutná povinnosť, ale radosť, že môže tráviť čas so mnou tak som si vravela už mu to dôjde, má teraz super príležitosť mi dokázať ten záujem a lásku, ale nič.

Strana
z3