icon

Partnerove depresie z vekového rozdielu

26. mar 2025

Caute.
Chcem sa spytat, mare tu niekto starsieho partnera? O dost starsieho od vas. Ako beru ten vekovy rozdiel?
Ja som na starsich nikdy nebola, nepritahovali ho. Bola som dlhsie sama, synator na internate, do cesty mi vosiel starsi chlap. Zo zaciatku som tu naklonnost ignorovala, ale ta jeho nesmelost, take tie nenapadne prejavy voci mne ma zacali strasne pritahovat. Skratim to- no dala som tomu sancu. Sme spolu pol roka, je fakt mily, vludny, nezny, pozorny, starostlivy, taky az ideal by som povedala. Ale! On ma strasne stavy kvoli svojmu veku. Hocikedy na neho pride a zacne sa tak ako keby lutovat, ze je stary, ze uz tu dlho nebude, ze uz nema take moznosti, bla bla. Zo zaciatku som to vzdy otocila na srandicky, tak sme premostili, ale vcera on vam spustil asi 10 minut trvajuci monolog, ja som len cumela. A zabil to vetou, ze sa to u neho prehlbuje, odkedy sme spolu, ze pri inych zenach, co boli starsie ako ja take pocity nemal. Tak som mu povedala, ze ved mu nedrzim noz pri krku, nenutim ho, aby bol so mnou. Tak hned otocil, ako ma lubi, ako si bezo mna nevie predstavit zivot. To vsetci chlapi takto pred 60 sa tak radi lutuju? Uz mi to aj trochu vadi. Syn ma pokrocilu pubertu a raz sa neudrzal, akoze vramci srandy mu povedal dedko. Neviem, ci to on v nom tieto stavy nastartoval, len naozaj mam pocit, ze to uz prehana.

Strana
z2
lauricka
27. mar 2025

Normálne mu povedať, že buď sa vzopí alebo keď z toho má depky, nech si ide k psychológovi alebo nech to ukončí, ale že takéto kvílenie nemá žiadny význam. Čo akože čaká?

lalu_sk111
27. mar 2025

mám partnera o 17 rokov staršieho, tiež som to nevyhľadávala ale je to to najlepšie, čo pre mňa mohlo byť. Občas v ňom vidím mladého 25 ročného chlapca, občas je to deduľko. Potrebujem k svojmu šťastiu oboje. On sa na slove dedo iba smeje. Má 50.

mariaa79
28. mar 2025

Môj muž je odo mňa starší o 16 rokov.Má 62 ,sme spolu 22 rokov .Ale takéto stavy ako opisuješ sú mu cudzie .Nevravím že nepovie niekedy že je starý ,ale skôr v rámci srandy.Nikdy sa neľutoval .To bude skôr unho problém psychického rázu .

valise
28. mar 2025

Ja mam 42, moj "muz" 59. Ja si ho doberam, ze je stary a on mna, ze by sa mal uz poobzerat po mladsej 🙈🤷‍♀️...ale depky z toho nemame

Strana
z2