icon

Partnerove závislosti ohrozujú vzťah

11. aug 2025

Žienky zaujíma ma Váš názor. Do akej miery Vám vadia závislosti Vášho partnera? Myslíte si, že je to dôvod na rozchod. Viem, že nik z nás nieje dokonalý. Avšak mne osobne veľmi vadia závislosti môjho partnera. V minulosti jedával extrémne, ale extrémne množstvo sladkosti. Roky viac ako pol kila alebo aj kilo si doprial. Nemal problém zjesť za deň dve veľké Milky k tomu dáke cukríky, keksy a podobne. Na jeho zdraví sa to neodrazilo, našťastie. Ako sme spolu začali prestal, teda obmedzil. Ale každý deň neaku tu sladkosť musí mať. Má už po 40. Akné ako pubertiak. Problémy s pečeňou.. horší zrak. Bála som sa, že bude mať cukrovku. Bol na testoch a nepreukázala sa. Momentálne si sladkosti nahrádza jedlom. Takže aj tri porcie. Ja som unavená z varenia. Je to cítit aj finančne. Bol zvyknutý žiť sám. Absolútne nedokáže šetriť, je neporiadny, plytve všetkým čo sa da. Predtým mal plat zo zahranicia. Aktuálne pracuje na Sk 🥴Variť nevie. Práce si rozdeľujeme a robíme všetko spolu. V Tom je to Ok. Ale vadia mi aj jeho hry na mobile. Trávi na ňom aj tri štyri hodiny denne. Ja už som z neho zúfalá a uvažujem o rozchode.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
11. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub no myslíš, že je to vôbec reálne ? Ako on tie sladkosti úplne obmedzil. A už si dá Max jednu malú alebo nanuk každý deň.. neviem možno v práci aj niečo iné. Ale to mi zatají si myslím... Ja som z neho zúfalá. A mám chuť sa s ním rozísť!! Ako človek je fajn, ale reálne si neviem predstaviť vyžiť z našich platov a mať k tomu dieťa ešte.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_a5a05c
11. aug 2025

Este si nenapisala, kolko vazi z tych sladkosti a prejedania sa

autor
11. aug 2025
@anonym_a5a05c

Este si nenapisala, kolko vazi z tych sladkosti a prejedania sa

@anonym_a5a05c práveže je štíhly.. nakoľko je športovec

domkakvet
11. aug 2025

@anonym_autor on je sportovec, da si kilo sladkosti denne, je stihli, uz to obmedzil na jednu denne, potom denne hra hry styri hodiny a chodi do prace, kedy vlastne sportuje?

rozculena
11. aug 2025
@domkakvet

@anonym_autor on je sportovec, da si kilo sladkosti denne, je stihli, uz to obmedzil na jednu denne, potom denne hra hry styri hodiny a chodi do prace, kedy vlastne sportuje?

@domkakvet to mi nejak nevychádza....🙄

autor
11. aug 2025
@domkakvet

@domkakvet pracuje na smeny. Ale predtým v zahraničí vždy po práci a cez vikendy. A vo voľnom čase chodíme na turistiky, prechádzky

domkakvet
11. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet pracuje na smeny. Ale predtým v zahraničí vždy po práci a cez vikendy. A vo voľnom čase chodíme na turistiky, prechádzky

@anonym_autor tak nech si da normalneho jedla kolko mu chuti a hry obmedzit.

autor
11. aug 2025
@domkakvet

@domkakvet veru ženy dá sa. Keď človek
pracuje na smeny od rána len 7,5 hodiny. Neupratuje nevarí, naje sa v reštike alebo objedná... Do večera nerobí prakticky nič. Len šport, hry, tv 🫣 stíha aj zápas kuknúť. Večer ideme na prechádzku.. cez víkendy na turistiku.

rozculena
11. aug 2025
@anonym_autor

@domkakvet veru ženy dá sa. Keď človek
pracuje na smeny od rána len 7,5 hodiny. Neupratuje nevarí, naje sa v reštike alebo objedná... Do večera nerobí prakticky nič. Len šport, hry, tv 🫣 stíha aj zápas kuknúť. Večer ideme na prechádzku.. cez víkendy na turistiku.

@anonym_autor prečo nerobí žiadne domáce práce?

autor
11. aug 2025
@rozculena

@anonym_autor prečo nerobí žiadne domáce práce?

@rozculena zatiaľ spolu nežijeme.. ani nechcem.. a stačí mi, keď občas prídem k nemu. Niekedy ma o sebe ani pustiť nechce a vyhovára sa. Mne je jasné, že kôli neporiadku. Už som mu to pár krát vytkla... Je nenávidím neporiadok..

rozculena
11. aug 2025
@anonym_autor

@rozculena zatiaľ spolu nežijeme.. ani nechcem.. a stačí mi, keď občas prídem k nemu. Niekedy ma o sebe ani pustiť nechce a vyhovára sa. Mne je jasné, že kôli neporiadku. Už som mu to pár krát vytkla... Je nenávidím neporiadok..

@anonym_autor nerozumiem,hore píšeš,že Práce si rozdeľujeme a robíme všetko spolu.
Potom píšeš,že nič nerobí,len leží a čumí do mobilu.
Nakoniec z teba vylezie,že ani spolu nežijete.
To je čo za vzťah.On sa príde k tebe akurát najesť.A či obmedzil sladkosti,a či športuje,to tiež nevieš,keďže nežijete spolu

Čudný "vzťah",čudný chlap

januska12323
12. aug 2025

Vráť to do obehu kým na sebe nezačne makať. Je náchylný na závislosti a mal by to riešiť odborne. K neporiadku a chodení ťa vyjedať sa ani netreba vyjadrovať.

kitycat
12. aug 2025

@anonym_autor asi je fesak s velkym vtakom, preco s nim stracas cas?