Partnerove závislosti ohrozujú vzťah
Žienky zaujíma ma Váš názor. Do akej miery Vám vadia závislosti Vášho partnera? Myslíte si, že je to dôvod na rozchod. Viem, že nik z nás nieje dokonalý. Avšak mne osobne veľmi vadia závislosti môjho partnera. V minulosti jedával extrémne, ale extrémne množstvo sladkosti. Roky viac ako pol kila alebo aj kilo si doprial. Nemal problém zjesť za deň dve veľké Milky k tomu dáke cukríky, keksy a podobne. Na jeho zdraví sa to neodrazilo, našťastie. Ako sme spolu začali prestal, teda obmedzil. Ale každý deň neaku tu sladkosť musí mať. Má už po 40. Akné ako pubertiak. Problémy s pečeňou.. horší zrak. Bála som sa, že bude mať cukrovku. Bol na testoch a nepreukázala sa. Momentálne si sladkosti nahrádza jedlom. Takže aj tri porcie. Ja som unavená z varenia. Je to cítit aj finančne. Bol zvyknutý žiť sám. Absolútne nedokáže šetriť, je neporiadny, plytve všetkým čo sa da. Predtým mal plat zo zahranicia. Aktuálne pracuje na Sk 🥴Variť nevie. Práce si rozdeľujeme a robíme všetko spolu. V Tom je to Ok. Ale vadia mi aj jeho hry na mobile. Trávi na ňom aj tri štyri hodiny denne. Ja už som z neho zúfalá a uvažujem o rozchode.
@mirokub no myslíš, že je to vôbec reálne ? Ako on tie sladkosti úplne obmedzil. A už si dá Max jednu malú alebo nanuk každý deň.. neviem možno v práci aj niečo iné. Ale to mi zatají si myslím... Ja som z neho zúfalá. A mám chuť sa s ním rozísť!! Ako človek je fajn, ale reálne si neviem predstaviť vyžiť z našich platov a mať k tomu dieťa ešte.
Este si nenapisala, kolko vazi z tych sladkosti a prejedania sa
Este si nenapisala, kolko vazi z tych sladkosti a prejedania sa
@anonym_a5a05c práveže je štíhly.. nakoľko je športovec
@anonym_autor on je sportovec, da si kilo sladkosti denne, je stihli, uz to obmedzil na jednu denne, potom denne hra hry styri hodiny a chodi do prace, kedy vlastne sportuje?
@anonym_autor on je sportovec, da si kilo sladkosti denne, je stihli, uz to obmedzil na jednu denne, potom denne hra hry styri hodiny a chodi do prace, kedy vlastne sportuje?
@domkakvet pracuje na smeny. Ale predtým v zahraničí vždy po práci a cez vikendy. A vo voľnom čase chodíme na turistiky, prechádzky
@domkakvet veru ženy dá sa. Keď človek
pracuje na smeny od rána len 7,5 hodiny. Neupratuje nevarí, naje sa v reštike alebo objedná... Do večera nerobí prakticky nič. Len šport, hry, tv 🫣 stíha aj zápas kuknúť. Večer ideme na prechádzku.. cez víkendy na turistiku.
@domkakvet veru ženy dá sa. Keď človek
pracuje na smeny od rána len 7,5 hodiny. Neupratuje nevarí, naje sa v reštike alebo objedná... Do večera nerobí prakticky nič. Len šport, hry, tv 🫣 stíha aj zápas kuknúť. Večer ideme na prechádzku.. cez víkendy na turistiku.
@anonym_autor prečo nerobí žiadne domáce práce?
@anonym_autor prečo nerobí žiadne domáce práce?
@rozculena zatiaľ spolu nežijeme.. ani nechcem.. a stačí mi, keď občas prídem k nemu. Niekedy ma o sebe ani pustiť nechce a vyhovára sa. Mne je jasné, že kôli neporiadku. Už som mu to pár krát vytkla... Je nenávidím neporiadok..
@rozculena zatiaľ spolu nežijeme.. ani nechcem.. a stačí mi, keď občas prídem k nemu. Niekedy ma o sebe ani pustiť nechce a vyhovára sa. Mne je jasné, že kôli neporiadku. Už som mu to pár krát vytkla... Je nenávidím neporiadok..
@anonym_autor nerozumiem,hore píšeš,že Práce si rozdeľujeme a robíme všetko spolu.
Potom píšeš,že nič nerobí,len leží a čumí do mobilu.
Nakoniec z teba vylezie,že ani spolu nežijete.
To je čo za vzťah.On sa príde k tebe akurát najesť.A či obmedzil sladkosti,a či športuje,to tiež nevieš,keďže nežijete spolu
Čudný "vzťah",čudný chlap
Vráť to do obehu kým na sebe nezačne makať. Je náchylný na závislosti a mal by to riešiť odborne. K neporiadku a chodení ťa vyjedať sa ani netreba vyjadrovať.
@anonym_autor asi je fesak s velkym vtakom, preco s nim stracas cas?