icon

Partnerovo prekvapenie v kine: Bol to zámer?

30. jan 2025

Žienky...chcem počuť nestranný názor na jednu situáciu. Priateľ mi dnes z práce napísal, že má pre mňa prekvapko. Ja že super teším sa. On,že sa mám pekne obliecť, ideme niekde do spoločnosti. Ja,ze do restiky...on ,že nie,že ide film Černák v kine a že vie, že dlho som chcela ísť, tak že ma pozýva...ja že super, sa teším. On,že je v praci a že dúfa,že ešte večer budú lístky. Ja,blbec že pozriem stav. Už bolo len pár voľných miest, tak som navrhla že lístky zabezpečím....Aj som ich kúpila cez net. Ale čakala som,že mi zaplatí keďže on to navrhol. On večer prišiel, pozreli sme film a....nič. No, ja neviem..mne to príde maximálne drzé. Aj som mu to akože s humorom vytkla...On nič...som zmätená

Strana
z5
deedol
30. jan 2025

v dlhorocnom vztahu by mi to bolo jedno, po par rokoch sme mali uz financie spolocne a neriesili sme nejake "vyuctovania". vy ste spolu este kratko?

petamich
30. jan 2025

Predpokladam, ze standardne to funguje tak, ze raz zaplatis ty a raz zaplati on, tak uplne nechapem, co ta tak strasne prekvapilo. Ak si chcela, aby ti listky preplatil, tak si mu mala povedat, aby ti ich preplatil, polozartom polovazne, minimalne moj chlap nerozumie 🤷‍♀️ ja som asi cudna ale to naozaj stoji 20€ za diskusiu na koniku?

autor
30. jan 2025

@petamich áno stojí...on chcel pôvodne mne spraviť prekvapko a nie, nežijeme spolu...

lucia13022023
30. jan 2025

Počkaj počkaj.. To reálne riešiš 12 eur? Ved ty sama si povedala, že zabezpecis lístky. Akože on ti ma vracať 12 eur za lístky lebo on navrhol, že pôjdete do kina? 🤣 Pomoc

colsami
30. jan 2025

🍿

autor
30. jan 2025

@lucia13022023 ze ich zabezpečím nakoľko on nol v praci a nemal čas....

janai1
30. jan 2025

Nechápem načo si tak proaktivne tie lístky kupovala...
Je mu to ani nedošlo, že ti ma teraz 20€ poslať keď si sa do toho vopchala a hneď išla lístky kupovať

katica06
30. jan 2025

Ach jaj, nemám problém, vyrobím si

gejb
30. jan 2025

Ja ta chapem. Toto je niečo štýlom " ja pozývam, ty platis".
Ak ste vo fáze že spolu nezijete ale len randite je to nemilé.
Kúpil on niečo v kine? Ak on zobral popcorn a pitie, je to vyrovnané podľa mňa...
Ponaucenie: nebuď prehnane iniciativna, nechaj muža nech sa snaží.

autor
30. jan 2025

@lucia13022023 neriesim 12 eur. Ale princíp

autor
30. jan 2025

@gejb nie nekupil, dokonca chcel popcorn, ale keď videl, že ja sa nemám k činu tak nic

gejb
30. jan 2025

Kolko ste spolu?

sissy27
30. jan 2025

Ked ti penazenka krvaca za 25€ tak si tie listky kupovat nemala a mala si pockat, ako sa vecer vyvinie, ved to budu hrat este aspon mesiac a potom to bude na netflixe.
Ja vo vseobecnosti som toho nazoru, ze utratu za rande plati muz, ale teda zrejme nie ste spolu tyzden. A ak to nie je pravidlo, ze on vymysli program a ty ho zaplatis alebo jeden z tych skvostov, co ti vyrata, kolko mu mas dat za benzin ked ta odvezie z prace domov, tak si naozaj trapna.

petamich
30. jan 2025

Pytam sa - asi uz nejaky cas randite, ako to fungovalo doteraz? Platil on? Platis raz ty a raz on?

Inak listky cez net mohol kupit aj on ;)

autor
30. jan 2025
lindous
30. jan 2025

Keď mi niekto povie “zabezpečím lístky” beriem to ako že ich kupuje, ja kúpim potom rám občerstvenie napr. a neriešime… aj chápem prečo ťa to zamrzelo, ale rozumiem aj tomu ako mohlo veľmi ľahko dôjsť k nedorozumeniu a ak spolu normálne fungujete, randíte, tak že mu proste nenapadlo dávať ti za ne spätne peniaze… on to navrhol, ale ty si sa podujala lístky kúpiť proste… na základe tejto jednej situácie by som fakt žiadne závery nevyvodzovala

autor
30. jan 2025

Boli voľné posledné dve miesta ženy, preto som kúpila lístky lebo on ma pozval, no bol v práci, nemal čas riešiť to

autor
30. jan 2025

@petamich viac ja

petamich
30. jan 2025

Tak potom je problem niekde inde, nasla si si zgrlosa, tak ho posad a povedz mu na rovinu, Fero to ty nie je sproste, ze ma pozves do kina a listky zaplatim ja?

lucia13022023
30. jan 2025

Ak je zrglos co ráta každý cent a v živote nič nezaplatí (v najlepšom prípade ani za seba) tak beriem späť. No ak ste v normálnom vzťahu, kedy neriešite kto kedy platí a nedotahujete sa o každé euro, tak by som fskt týchto par drobných neriešila. Bral to ako hotovú vec. Ty si kúpila lístky, nabudúce kúpi on.

autor
30. jan 2025

@sissy27 on je muž pre Boha

janai1
30. jan 2025

Nemal čas riešiť to ale vypisovať a dohadovať sa s tebou čas mal? Aspoň si neklam 😀

autor
30. jan 2025

@janai1 preto ma to mrzí

autor
30. jan 2025

@petamich asi tak...je mi smutno

petamich
30. jan 2025

😂 no a ja som aku hrubicu vyrobila..."to ti nie je sproste"

normalne si s nim sadni a porozpravajte sa, mozno si to len neuvedomuje (dufam)

rozculena
30. jan 2025

a možno schválne tie lístky nekúpil.lebo vedel,že ich kúpiš ty

gejb
30. jan 2025

Ano, je muž, tak ho nechaj byť mužom. Lezies mu do kapusty.
On ta chcel prekvapiť a nakoniec si prevzala iniciatívu ty a on sa len zúčastnil....

sissy27
30. jan 2025

A co ked je muz? To znamena, ze ty uz v zivote za nic platit nebudes, lebo si si narazila nejaky kolik?
A to teda ja fakt som zastancom toho, ze kym sa len randi, tak ma platit muz. Ale uz ked s niekym zijem a zdielame vsetky naklady na zivot, tak nebudem plakat za 25€ raz za cas.
A ak je to tak, ze on vymysla a ty platis, tak ti prezradim tajomstvo - mate ovela vacsi problem ako dva listky do kina. Nemas za co.

aandrea9
30. jan 2025

Je to blbec. V práci ho osvieti, že ta pozýva vecer do kina? A ty nabudúce nebuď iniciatívny blbec a neries za neho jeho pozvania. Za ten nekupeny popcorn máš u mňa plusovy bod.

autor
30. jan 2025

@sissy27 ja platím vždy, ale keď 9n niečo vymyslel tak zas mam platiť ja?

Strana
z5