icon

Partnerovo prekvapenie v kine: Bol to zámer?

30. jan 2025

Žienky...chcem počuť nestranný názor na jednu situáciu. Priateľ mi dnes z práce napísal, že má pre mňa prekvapko. Ja že super teším sa. On,že sa mám pekne obliecť, ideme niekde do spoločnosti. Ja,ze do restiky...on ,že nie,že ide film Černák v kine a že vie, že dlho som chcela ísť, tak že ma pozýva...ja že super, sa teším. On,že je v praci a že dúfa,že ešte večer budú lístky. Ja,blbec že pozriem stav. Už bolo len pár voľných miest, tak som navrhla že lístky zabezpečím....Aj som ich kúpila cez net. Ale čakala som,že mi zaplatí keďže on to navrhol. On večer prišiel, pozreli sme film a....nič. No, ja neviem..mne to príde maximálne drzé. Aj som mu to akože s humorom vytkla...On nič...som zmätená

deti95060810
30. jan 2025

pre 20 eur robiť drámu...nabudúce nebuď aktívna...
aktívny blbec je horší ako triedny nepriateľ...

petracandle
30. jan 2025

Ja ťa chápem. Tu sa budú zas biť do hrude tie, ktoré by si nikdy nenechali nič zaplatiť od chlapa 🤦‍♀️ No mňa by to nasralo. Chlap je ten, ktorý sa vo väčšine prípadov má starať a v tomto prípade on bol ten kto vymyslel program, pozval, ale platila si ty. A nemal čas riešiť lístky ale vypisovať mohol...

mirabelia
30. jan 2025

Mňa osobne by na celej veci vytočilo niečo iné....že mi partner napíše, že ma pozýva na film, že sa mám pekne obliecť a pritom nemá zabezpečené lístky a ani len netuší, že či ich vôbec zabezpečí, lebo už nemusia byť voľné miesta....mňa by vytočila nezodpovednosť danej osoby....keď už niekoho niekde pozývam, tak by som to mala mať vopred naplánované a malo by to byť isté...inak to nie je pozvanie, ale iba nejaký návrh, že ako môžete stráviť večer......každpodádne, možno to bola z jeho strany taktika a iba sa vyhovoril, že to nestíha zabezpečiť, aby si to vzala do rúk ty a aby to dopadlo presne tak, ako to aj dopadlo 🙂

zobaka
30. jan 2025

no tak mohol ta aspon pozvat pred filmom na veceru

reanda
30. jan 2025

nabuduce uz chod do kina radsej s niekym inym..
a nie, nie si trapna.. pocuvaj svoju intuiciu..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
30. jan 2025

@sissy27 drahá....kecas...ja platím vždy

autor
30. jan 2025

@1ryba boha, ja keď niekoho pozvem platím ja

carolinaherr
30. jan 2025

Boze moj keď ja som s mojim manželom začala chodit tak tie zaciatky keď som niečo zaplatila vôbec mi to nevadilo bola som rada že mu urobím radosť a teraz ako sme manželia pomali 3 roky tak za tie 3 roky som nezaplatila ani cigarety vserko platí on 😅 keď ti vadi že si zaňho zaplatila tak potom si držgroš ty kvôli 20€ boze moj a verim že určite iné veci platí on

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kulumulu123
30. jan 2025

Ideš si svoje že keď ta pozval mal to zaplatit.. Tak keď ta pozval mala si ho nechať to doriešiť do konca zohnať tie lístky a nebyť natoľko aktívna...
Ale súhlasím s tým ze vy dvaja mate podstatne väčší problém ako 2 lístky do kina... Ak je to ozaj tak ze on pozýva a očakáva že to ty zaplatíš tak sa s tým bud zmier, povedz mu to na rovinu nie okľukou alebo sa s ním rozid...

raffaella
30. jan 2025

Nejde o to, že raz zaplatí jeden a raz druhý, ale na to musí byť konkrétne situácia, napr. ste spolu na výlete - on zaplatí obed, ty poobede kávu a zákusok.
Ale nie tak, že vychcanec sa pozve za tvoje peniaze do kina a ešte by aj pukance vysomroval od teba keby si mu ich zaplatila.
To nie je o emancipácii žien, to je urážka a absencia akejkoľvek úcty ku žene. Chvalabohu, že sa nad tým aj ty sama pozastavuješ a bliká ti kontrolka. Pretože nie, takéto správanie je úplne mimo a dotyčného by som veľmi rýchlo poslala do pcka.

nikaeli
30. jan 2025

Tak si ich nemala kupovať.
Mala si to nechať naňho.
A čo, že bolo takmer vypredané?
No tak by lístky na dnes neboli.
Šli by ste inokedy, napr.zajtra.
Žiadna dráma by sa nekonala 🤷🏻‍♀️
Nabudúce bude platiť on.
Možno.
Ak nie, verím, že vieš čo máš robiť.

januska12323
30. jan 2025

Platíš vždy? Tak čo ťa potom na dnešnej situácii prekvapuje? Mňa keď frajer pozve do kina dohodneme sa na filme, na miestach, kúpi lístky a v kine aj popcorn a kolu a nikdy nepozerá na mňa nech platím. Ty tiež vieš s kým chodíš.

vela02
31. jan 2025

Necitala som všetky komentáre, ale dievča, utekaj… v takomto vzťahu som bola dva roky, pánko zarábal dvakrát toľko čo ja (s nadčasmi to bol niekedy trojnásobok môjho platu) a nechal si vsetko platiť. Ja samozrejme som nikdy nemala problém čokoľvek zaplatiť, najskôr to bolo na striedačku a potom bolo vsetko na mne… a to sme spolu žili, takže si vieš predstaviť, aké pálky to niekedy boli, lebo to už nešlo len o lístky do kina.
Iný nebude- utekaj🏃🏽‍♀️‍➡️

heidi4
31. jan 2025

@raffaella 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Presne, tiez mi to od zaciatku pride prespekulovane, vychcane, zmanipulovane a dobre vykalkulovane z jeho strany... Keby to malo byt prekvapko, dilinko jej snad nepovie vopred, kam idu, ale zozenie listky a zoberie ju do kina na "hotove". Asi uz dobre vedel, ako na nu, aby sa zase zviezol zadara. Z duse neznasam prizivnikov a parazitov.
Chudak, ze pozyva a necha si nakoniec zaplatit 🤣🤣🤣 je smiesny.

enmery
31. jan 2025

Urobila si jednu chybu. Kúpila lístky. On je debil, ktorý Ti napíše, že sa priprav na večer, ale nič nemá zabezpečené a kúpené. Tak smola. Nebolo by kino. Nemyslím si, že tu ide o 20 eur ako to niektoré baby evidetne nepochopili. Keďže platíš ty väčšinou, sa pýtam, načo Ti je taký truľo? A bohužiaľ, že si proaktívne kúpila lístky bolo Tvoje rozhodnutie. Možno to aj naschvál povedal, že dúfam, že večer budú lístky. To sú tak 3 kliky. Nato čas nemal, ale pozývať Ťa na program, ktorý nemal zabezpečený, to ťukat zvládol. Mne sa niekedy rozum zastavuje.

heidi4
31. jan 2025

@enmery presne, do bodky suhlasim.
Ja som este stale v nemom uzase z toho dilina. Priprav sa na "prekvapko", pekne sa vecer oblec, beriem na von, nasledne prekvapko prezradi - pozyva ju do kina, s tym, ze nema vlastne ani nic pripravene a baba si to zabezpeci sama a este ako bonus chlap je nakoniec ten pozyvany. 🤣🤣🤣🤣 Kks. Dobre pobavilo fakt 🤣🤣 vychcany prekalkulovany spekulant a parazit, nic viac, nic menej.
Prekonat toto samotne moze uz asi len pokracovanie prinehu, ak by sa jej po tomto "prekvapku" spytal, ako sa jej pacil vecer, ktory pripravil? 🤣🤣🤣
A ceresnicka na torte sex po vydarenom veceri. 🤣🤣🤣
A chlap spokojny, ako dobre pochodil a aky je borec.

heidi4
31. jan 2025

@heidi4 *beriem TA von, *pribehu (pardon, ledva vidim)
No nic, idem radsej spat, lebo mozog sa mi uplne zastavil z toho typka 🤣

heidi4
31. jan 2025

Proste ponaucenie do buducna - bud obozretnejsia a snaz sa neplatit stale len ty. Nechaj aj jeho platit a pozyvat ta. Ved tiez zaraba.
(Aj ked v mojom pripade by bol takyto chlap desne antisexy a teda nezotrvavala by som v tom vztahu, ale to som ja.)

vroni
31. jan 2025

No, toto má viacero úrovní. Nie som ani fanúšik platenia na polovicu a už vôbec nie financovania chlapa. Ale to, čo stvaras ty, má do normálneho sakramentsky ďaleko. Načo sondujes a kontrolujes stav? On pozýva, on platí, on organizuje. Na kieho paroma si do toho strkala nos, kontrolovala a kupovala lístky a z jeho prekvapenia spravila večer vo vlastnej réžii? Na budúce ťa okasle aj s prekvapením a bude mať pravdu. Nezohnali by ste lístky, nasli by ste si iný program, kde je problém? Na druhej strane - ak by ma priateľ vyzval sa vyštafirovať do kina, asi sa ho spýtala, či sa s koňom zrazil. Kino je kino a žiadna spoločenská udalosť. Tou časťou by nepríjemné prekvapil on mňa. Zvyšok už si pokaslala ty.

autor
31. jan 2025

@heidi4 ano spytal sa to

ascotka
31. jan 2025

@heidi4 to zhrnula výstižne. A @vroni konečne niekto kto sa pozastavil nad tým, že pekne sa obleč, vezmem ťa do spoločnosti = kino 🤦‍♀️ Autorka, asi doteraz si všetko organizovala aj platila ty, tak si sa potešila že konečne ťa pozýva on, ja to chápem. Ale dopadlo to tak ako si on to naplánoval, zase si platila ty. Za mňa preč od neho. On sa nezmení.

lienka.7
31. jan 2025

@autorka keď ta on akoze pozýval, nemala si byť aktívna a nič kupovať, mal sa o to postarat sám. Keby nezohnal lístky, možno by ta pozval na tu večeru. A ano, je to blbec, sorry. Otázne je, či to robí pravidelne alebo by to bolo prvý krát. Normalne by som mu povedala, že teraz som platila kino ja, nabudúce plati on. Aby na to náhodou nezabudol.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
31. jan 2025

On sa ta spytal ako sa ti pacil vecer? No to je dilino. Dufam, ze si mu povedala, ze napad dobry, organizacia nahovno. Dufam, ze ta po kine aspon pozval na veceru, ked uz je taky neschopak cez net kupit vopred listky.

dadis
31. jan 2025

Nechajte muzov byt muzmi, ani by mi nenapdlo kontrolovat listky...takto si si obliekla muzske nohavice a ani nabuduce mu nenapadne najprv checknut stav listkov. Ty budes jeho mama a on satle nedospely chlapec, ktory sa vo vsetkom spolieha na zenu. A najma pri kine, ved keby neboli listky, najdete si iny program... S platenim by som ja osobne problem nemala, ale ty musis vediet, ako to mate vo vztahu podelene, ci sa nechava pravidelne pozyvat..

mamina7070
31. jan 2025

a aky mas dovod si takto vydrziavat chlapa zgrlosa?

sense
31. jan 2025

Pozri keď vieš že vždy platíš ty, tak si nemala proaktívne kupovať lístky. Ani keď on nemal čas a boli posledné dve miesta. A apropos ešte nenatocili film kde by sim sedela v kine v prvej alebo druhej rade a celý čas pozerala do hora

la_dolce_vita
31. jan 2025

V tomto pripade by som radsej isla s kamoskou..