Pauza vo vzťahu
Pomohla niekomu? Uvedomili ste si veci a vrátili k sebe a vydržalo to už? Niečo podobné riešim , chcem vedieť skúsenosti.U nás nebolo nič závažné ,pauza z mojej strany že chcela som zistiť či mi chyba a či je ten pravy,lebo sme sa dostali do stereotypyu a nikde sa neposunuli za rok a 3 mesiace.Boli sme v kontay aj chýbal a chceme tomu dať šance že len sa pytam na skúsenosti.vdaka
No za 2 mesiace pauzy, to sa patrí narobit uz , aj, dirta inej.
Nuz zalezi,aky vztah to je. V blizkom okoli mam dvoch,su to surodenci, aj ona aj on mali pauza. Chlapec sa po návrate k priatelke zasnúbil a už su tri roky manželia,ona sa po navrate k priateľovi zasnubila a svadba zrejme tiez bude.Ale to neznamena,ze to pomoze kazdemu. Ja som s byvalym mala pauzu a...je to byvaly 🙂
Aby si nemala len negatívne reakcie, my sme sa rozišli po 1,5 roku chodenia a po 9 mesiacoch pauzy sme obaja zhodnotili, že sme boli blbí a nič lepšie, ako ten druhý sme nemohli mať. Tak sme to dali znova dokopy a dnes sme už 23 rokov manželia, dokonca sa nám v 40-ke plánovane narodilo druhé dieťa. A nemenila by som manžela ani za nič. Ale počas tej pauzy treba aj z oboch strán prehodnotiť, čo k tomu rozchodu viedlo a snažiť sa zmeniť to 😉
Za mna je pauza len zbytocne oddialenie rozchodu. Ak pauzu pocitujes po roku, tak asi to nebude pravy vztah
Ja som sa "rozišla" s bývalým na pár hodín, keď som bola u neho. Býval v dedine, kde chodil autobus snáď len 4x za deň, takže kým som mohla odísť, dali sme sa zase dokopy. Ale viedlo to k spoločnému bývaniu, čo bola moja podmienka, ak chce, aby sme boli spolu.
A počas spoločného bývania som si uvedomila, že to nefunguje, že takéhoto človeka nechcem mať po boku a zdieľať s ním domácnosť. Boli sme spolu 8 rokov, z toho 2 sme bývali v jednom byte. Bola to katastrofa, ani sme už poriadne netvorili pár, boli sme len spolubývajúci. Mala som 30, keď som definitívne ukončila tento vzťah. Keďže emocionálne som od bývalého bola odpojená dávno, nového priateľa som si našla už po 4 mesiacoch. Po dvoch rokoch som už bola vydatá a tehotná 😄. Bola som skoro v tvojom veku, keď sa dieťa narodilo.
Takže ťa chápem. Mne už tiež pripadalo veľmi dôležité nájsť vhodného partnera a mať s ním rodinu. To bol môj životný cieľ.
Prajem ti, aby si aj ty bola spokojná. Vzťah s priateľom si vyjasni čím skôr. A odporúčam to spoločné bývanie, človek toho veľa zistí...
Pauza po roku a pol a ani spolu nebývate? Dobre no 🙈
my sme mali pauzu tiez chcel ju priatel trvala 2 tyzdne...bola hlavne preto, lebo som mu predtym tiez povedala ze sa chcem posunut alebo nech to ukoncime chodili sme spolu 6rokov...po dvoch tyzdnoch pauzy sme fungovali opat ako predtym a za 3mesiace ma poziadal o ruku🙂o rok na to svadba a uz mame svoj domcek,2deti🙂a naadherny vztah🙂
Asi bude vo vzťahu niečo škrípať... mala som 8 rocný vzťah, aj sme sa hadali, rozchádzali, schádzali, bola aj pauza a neviedlo to k ničomu.. až keď som dlhodobo odcestovala do zahraničia, bol definitívny koniec. Tam som si našla súčasného manžela a sme spolu 16 rokov. Stačil nám rok a vedeli sme, ze sa chceme zasnúbiť. Pozor, sby ste to netahali príliš dlho...
My sme sa s mojim mužom rozišli 3x 😆 sme spolu 11 rokov mame 2 deti :D ďakujem Bohu ze sme neriešili ci sa dat alebo nedať dokopy keď sme už boli 3x od seba 🙂 je to ten najlepší muž na svete.
Ak je vôľa oboch strán, a je tam láska, treba to skúsiť a ísť dopredu silnejši než pred tým.
@paulita súhlas
Keď ti písal stále, mala si sa k nemu vrátiť. Ak nie, tak si on myslí, že máš iného. Ak ste sa znovu dali dokopy, už neodchádzaj a nerob také veci. Buď s ním chceš žiť, alebo choďte od seba.
nie bol tam potom len rozvod ;)
Ako nehnevajte sa ale to máte 15 rokov? Buď normálne komunikujte alebo ukončite vztah ale pauza v žiadnom prípade. Mi to pripomenulo scénu z priateľov. Kedy Rachel chcela pauzu a Ross sa vyspal s nejakou ženou hneď na to 😂
My sme spolu s priateľom boli 4r, potom 4r pauza a zasa sme si k sebe nasli cestu. Teraz sme spolu 12r 😁. Mame 2 deti.... Su svetle i tmavé dni ale to je v kazdom vstahu. Ak clovek miluje berie toho druheho so vsetkymi kladnymi aj negatívnymi vlastnosťami. Záleží co clovek dokáže tolerovať. Chuť rozvíjať vstah musia ale obaja, nie len jeden.
Pauza vo vzťahu NEEXISTUJE a keď máš 34 a chceš rodinu a po roku a 3mesiacoch si dávaš od frajera pauzu. To je čistý koniec. Čo budeš keď budeš mať deti? Tam bude stereotyp 3roky minimálne. 🙈 Ja byť na jeho mieste utekám preč. A ty porozmýšľaj čo vlastne chceš od života.
My sme s mojim mužom spolu od 19ky. Po 4 rokoch sme sa rozišli nakoľko ma to už nebavilo. Mala som veľa dôvodov. No veľmi sme si rozumeli. Po čase si našiel priateľku a to ma začalo mrzieť. Potom som sa dostala do momentu kedy som si snáď naňho ani nespomenula. Proste iný život, priatelia a všetko. Sem tu sme sa stretli náhodne hodili reč ale naďalej sme sú žili si svoje životy. Až raz sa ľady prelomili a ako sa vraví - stará láska nehrdzavie - ani naša nezhrdzavela. Práve naše kamarátstvo a porozumenie nás opäť spojilo. Tento raz som ale mala podmienku, ze z nášho mini mesta pôjde za mnou o 200km ďalej ak vôbec mám uvažovať o vzťahu. A tak sme tu a máme dve krásne deti a manželské radosti i starosti. Naša ,,pauza” (to sme až s odstupom času tak nazvali pretože najprv bol úmysel iný..) trvala 2 roky. Dodnes to vnímame ako veľkú silu nášho vzťahu. Vieme aké je to byt bez seba, s nikeym iným…. Ináč by sme boli rozvedeni. Vieme že sa mame radi, naozaj si takmer vo všetkom rozumieme… takisto jeden pár v našom blízkom okoli sa rozišiel (z oboch strán zaznelo Nikdy) a tak som sa pousmiala, ze nikdy Nehovor nikdy - z vládnej skúsenosti..veľmi podobný pripad ale s jedným totožným znakom - nenašli nikoho s kým by si viac rozumeli. Tiez sú manzelia.. podľa mna je naozaj vo vzťahu číslo 1. priateľstvo a porozumenie. Ak toto mate, je možné hovoriť o ,,pauze” ktorá vás posunie ďalej.
@akebergifts neviem či som to dobre opísala,sme sa rozišli a opäť dali dokopy...aj to je pauza?
Ahoj, my sme s manželom mali pauzu. Tá pauza bola pre nás veľmi osožná, lebo obaja sme si uvedomili veľa vecí. Jednou a najdoležitejšou z nich bolo, že sa veľmi ľúbime, povahovo sme si sadli a boli sme k sebe vo všetkom úprimní. Všetko ostatné, čo som vtedy riešila boli hlúposti. Mala som pocit, že sa nevedel postarať o rodinu a že mu bolo všetko jedno a mnoho iných. Uvedomila som si, že ak si sedíme povahovo a máme sa radi, všetko ostatné si vieme spolu vybudovať. Každý jeden vzťah je o kompromisoch a o otvorenej komunikácii. Vrátili sme sa potom k sebe a dnes máme vďaka Bohu veľkú rodinu a krásne 4 deti. Moj manžel je skvelý otec a finančne nás vie dobre zabezpečiť. A náš manželský vzťah je oveľa lepší ako na začiatku. Ale to chce prácu na sebe samom z každej strany 😊 o každý vzťah sa treba starať, aby kvitol, inak zvadne. Prajem vám správne rozhodnutie ❤️
Áno, aj to je pauza.