icon

Stretli ste sa s perverznými návrhmi za peniaze?

dominicka23
25. apr 2024

Som šťastne vydatá a mam 2krasne deti, všetko funguje ako ma... Nedávno som si na jednu sociálnu sieť pridala foto, tu sieť navštevujem kvôli emailom,ktore mi tam chodia, výpis z bánk, od rôznych stránok cez ktoré nakupujem, alebo komunikujem cez ňu s uctovnickou, poprípade zo zamestnávateľom. Od kedy som si tam pridala ale fotku, píše mi denne milión chlapov, aj žien... Po niektorý mi dávajú perverzne pre mňa úplne že divne návrhy(nie som nato zvyknutá, nestretla som sa s tým ešte) núkajú mi peniaze zato ze len s nimi popíšem niečo eroticke, ďalší mi nukal niekoľko stoviek za moje tangá, dokonca ma už aj na fotenie onlyfans oslovili... No je to divne, choré podľa mňa.... Stretli ste sa s tým niektorá? Aký je váš názor na to?

Strana
z2
alex49
25. apr 2024

@dominicka23 je to pokec? Tam chodia samy uchylaci

la_dolce_vita
25. apr 2024

Ak je to pokec, tak sa necuduj. Treba mat solidny mail, kde to nehrozi.

drake122
25. apr 2024

Ja mám gmail a to je sklamanie, tam žiadne takéto návrhy nechodia🤨

melanta
25. apr 2024

Presne, ak je to azet, už dávno si mohla mať iný seriózny mail. Správy si môžeš z azetu na neho presmerovať, kým si všetci nezvyknú na nový. Ale zvyknú si a veľmi rýchlo, len ty nechceš. Otázka tiež je, prečo si si potrebovala dať na azetový účet fotku? Veď ju vymaž, nemaj v profile žiadne údaje a nikto ti nebude písať.

domka222
25. apr 2024

Dúfam, že nekomunikuješ so šéfom ,účtovníčkou cez azet mail 🫣 veď to je úplne že hanba

lakebabe
25. apr 2024

@dominicka23 dúfam ze nepouzivas v banke a v práci azet🙈
Založ si normálny email profesionálny a daj si tam presmerovať poštu .

tundra
25. apr 2024

@drake122 aspon,vidis,kde si spravila chybu😅

unicornlady
25. apr 2024

Načo si si dávala na email fotku? A čo to je za fotku, že dostávaš neslušné návrhy?

@melanta Fotka sa dá mať aj na gmaili. Aj keď je pravda, že ako by to cudzí ľudia videli..

emka530
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
25. apr 2024

@emka530 nahlas sa nad tym nikto nepozastavi ale je uplne neprofesionalne pouzivat azetovu adresu na prac.ucely. Mozno zahranicnym je to jedno, ked to nepoznaju, ale na Svk asi pozna azet kazdy a kazdy vie ze to je primarne pokec a zoznamka. V dobrom to pisem.

domka222
25. apr 2024

@emka530 keď si im dávala mail,myslíš si že nikto z nich sa nad tým nepozastavil?😀 možno si pomysleli svoje a boli ticho

diewcatqoo
25. apr 2024

Denne odbavujem v praci xy mailov od klientov a vzdy mi nadskoci obocie, ked niekto ako kontakt uvedie azetovy email. Nastastie uz ich nie je az tolko a vacsina prechadza na nejaku serioznejsiu adresu. Ale stale sa najdu experti, ktori nielenze maju azetovu adresu s menom a priezviskom (nad tym by sa este dalo prizmurit oko), ale uvedu si tam cicuska, sexylady alebo tot nedavno som nieco riesila s pani po 50tke a uviedla mi tam gangbang a nejake cislo a azet. Skoro ma vystrelo, musela som sa opytat, ci dobre pocujem. Tak to zopakovala bez zavahania a ani jej to neprislo blbe 🙂

la_dolce_vita
25. apr 2024

Pracujem v bankovnictve a naozaj je to uz take usmevne mat mail azet. Ved to byvaju velakrat rozne prezyvky apod, neposobi to seriozne. A dat si tam fotku je priam vyzva k ponukam podobneho typu..

tomasisa
25. apr 2024

@zooeynka nemam sice taky mail ale pride mi to velmi povrchne ak sa niekto pozastavi nad tym z akeho mailu clovek pise a nie co pise a co ponuka...

babulkomale
25. apr 2024

@dominicka23 na aku socialnu siet chodia vypisy z banky? 🤔

babulkomale
25. apr 2024

@diewcatqoo mozno ani nevie co to je 😃

la_dolce_vita
25. apr 2024

@tomasisa a co si pomyslis o maili z praxe napriklad citujem: jezibaba@.... 🙂

bellaa3007
25. apr 2024

@emka530 presne aj ja mam azet x rokov, používam ho všade a myslim, že každemu normálnemu je jedno či mas gmail, azet alebo čo... Nemienim ho meniť, lebo by som musela meniť mail všade..
Neviem načo by som si davala fotku na pokec, ked ho mam len na mail :D

emka530
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
25. apr 2024

@bellaa3007 tak ak je to menopriezvisko@azet.sk tak si myslím ze je to ôk. Neviem aky somár by išiel chatovat s pravým menom a priezviskom (aj keď aj tu sa takéto prípady nájdu....)... A je iné keď je to jasterica69@azet.sk 🤣🤣🤣

tundra
25. apr 2024

@dominicka23 s tymi tangacmi,by to mohol byt celkom dobry biznis model.4x400€ mas 1600€ za mesiac.Neviem kolko stoja v nakupe, daj si za ciel predat jedny za tyzden a mas slusne zarobene.Nie je to pokus o vtip.

zooeynka
25. apr 2024

@tomasisa nie je to povrchne, proste azet ma svoju rokmi overenu reputaciu. Tak to je. A to pisem ako niekto kto tam roky ma mail. Ale do zivotopisu by som si ho teda nezverejnila, ale na rozne ponuky, reklamy atd je fajn.

domka222
25. apr 2024

@emka530 neriešiš to,lebo ho používaš. Ale sama vidíš, že ľudia sa nad tým pozastavia,len sú proste ticho.

mirabelia
25. apr 2024

Určite je to azet 🙂 aj ja mám na azete účet, ale bez fotky a nejakých bližších údajov a denne tam mám množstvo správ, neviem si to vysvetliť, lebo tam nemám ani len fotku a píšu mi množstvo správ, niektorí bez fotky, niektorí aj s fotkou a celkom pekní muži, nevyzerá to na fejkové profily. Samozrejme nikomu z nich neodpisujem, nie som tam za účelom písania si, ale pozastavujem sa nad tým, že prečo niekto napíše človeku bez fotky a volá ho von, chce si s ním písať, dáva mu rôzne návrhy na sex stretká a pod. Toto je prezmenu moja záhada, ktorú neviem rozlúštiť.

zooeynka
25. apr 2024

@mirabelia lebo su zufali a brali by hocico, preto pisu aj ludom bez fotky. Zahadu som ti vyresila 🙂

falbala132
25. apr 2024

tak asi mas fotku primeranu tym navrhom. inak si to neviem vysvetlit 🙂

zooeynka
25. apr 2024

@mirabelia este doplnim, ze roky dozadu mi jeden pisal a prosil ma o stretko a trpak si ani podla fotky nepamatal, ze uz so mnou na stretku bol, par tyzdnov dozadu, stretko bolo nudne a on hrozny, telefonne cislo som mu blokla a on si fakt nepamatal ze sme uz "rande " mali. Balil ma opat na tie iste reci.....no vesele :D Cize su tam fakt hrozni zufalci

vilma7
25. apr 2024

Ignorujem, odhlásim sa. Na žiadnych takých stránkach nie som, nepredávam fotku.

mirabelia
25. apr 2024

@zooeynka to mi samozrejme napadlo ako prvé, ale takéto vysvetlenie by som chápala skôr u tých menej pekných mužov, alebo mužov bez fotky. Ale prečo je zúfalý pekný, vyšportovaný muž, to mi ostáva stále záhadou. Asi im položím priamu otázku a záhada sa tým vylúšti.

maranco
25. apr 2024

@diewcatqoo ja som kedysi videl aj na webe školy mail na riaditeľa ...@azet.sk
potom vieš pozrieť ich profily pokec.sk/meno_pred_zavináčom a tam mal napísané divné veci
a keď príde životopis a mail je typu lienka...@ tak si človek pomyslí

Strana
z2