icon

Písanie si s "celebritou"

25. okt 2023

Ahojte, možno to píšem skôr ako predmet do diskusie, hoci v skutočnosti naozaj ani ja neviem, čo si o tom myslieť. Ide o to, že na sociálnej sieti ma oslovil muž po anglicky. Dopredu píšem, že nešlo o vojaka ani nič podobné, nechcel peniaze ani žiadnu pomoc :D Písal mi ako sa mám a tak, bol celkom pohľadný, tak som odpísala. Vymenili sme si pár správ, pýtala som sa ho, čo robí, čo je jeho zamestnanie. Napísal, že je herec, že hrá aj vo filmoch a tak.... hodila som si jeho meno do googlu a zistila, že naozaj. Nepoznám ho, ale hrá v pár seriáloch a tak. Samozrejme som okamžite pochopila, že to nie je on, pretože to je absurdné. Rovno som mu to aj napísala, že to nie je fér. Prisahal, že je to on, poslal mi dokonca odfotenú svoju ID kartu (google lens mi takúto fotku nenašlo, ale je mi jasné, že to je kravina). Tak som mu navrhla, aby sme šli na videohovor - súhlasil, ale len cez google chat. Že sociálne siete sú nebezpečné. Súhlasila som, tam sa mi teda ukázal, ale opäť to bol záber na inú obrazovku, na ktorej bol tento herec. Proste aby som to skrátila, je to fake účet. A teraz tá otázka. Prečo toto niekto robí? Čo z toho má? Prečo sa tak strašne snaží vydávať sa za celebritu? Účet s rovnakým menom toho herca ma dokonca v tom čase požiadal o kontakt aj na inej sociálnej sieti, takže najprv mi to prišlo vierohodné (ešte som nevedela, že je to akože herec). Fakt nerozumiem, o čo tým ľuďom ide, čo tým chcú dosiahnuť? Pretože to je podľa mňa zbytočná námaha pre nič. Čo si o tom myslíte, prečo sa niekto takto vydáva za niekoho?

Strana
z2
asdfka
27. okt 2023

Ved daj meno nie? 🙂 nech sa pokochame 🤣

autor
27. okt 2023

@asdfka Can Yaman. Mne to meno doteraz nič nehovorilo. Keby nenapísal, že hrá vo "filmoch", tak si ho ani negooglim.

pralinka25
27. okt 2023

som si ho teda tiez musela "vyguglit" 😀 no na turka teda moc nevyzera (aspon nie na takeho co vidam bezne v turecku 😝 )

puertorico
27. okt 2023

oooooo milujem Cana 😍 ale! môže sa stať aj to, že by nepýtal peniaze , ale je to niekto kto nemá kamarátov a vyzerá škaredo a chce len popísať aby sa vôbec s niekým "rozprával" alebo písal.

ivanka33
27. okt 2023

Ja rovno odstraňujem takéto nápady na priateľstvá... Aj ty si vieš urobiť profil, že si Jenifer Aniston.

sashabb
27. okt 2023

Can Yaman??? 😂 akože poviem ti, že ten je veľmi veľmi známy, a čo som o ňom čítala tak aj veľmi múdry a vzdelaný. Ten určite toto nepotrebuje 😀
To bude skôr ako som spomínala z relácie MTV 🙄

asdfka
27. okt 2023

Ja som ho raz videla v uputavke a vyzera jak moj muz 😍❤️🤣🤣🤣 som si myslela ze moj muz mi daco zatajil 🤣

autor
27. okt 2023

@sashabb myslím, že žiadny herec to nepotrebuje. Ja ho vôbec nepoznám, nič mi nehovorí ani meno ani tvár, ale ked som si ho vygooglila, tak mi bolo jasné, že to je blbosť. Veď ja som sa ho ešte pýtala, či hráva v divadle, keď mi napísal, že je herec a mne to nič nehovorilo :D
@puertorico aj to ma napadlo, ale teda mňa by nebavilo sa zoznamovať s niekým pod menom slávnej osobnosti.

Inak nechápem, čo majú všetci s tým google chat a whatsupom. Tento chcel komunikovať len cez google chat a na inej sociálnej sieti mi napísal s rovnakým menom niekto asi iný, ten chce zase komunikovať buď cez google chat tiež, alebo cez whatsup. Veď keď niekoho namotávajú, nie je im jedno cez aký komunikačný kanál?

jania023
28. okt 2023

@tanyag daj foto nech poslintame🤣

tanyag
28. okt 2023

@jania023 foto koho?

jania023
28. okt 2023

Akurat citam ze on nieje turek ale ze je narideny v turecku. Otec je albanec a mama z macedonie😂

jania023
28. okt 2023

@tanyag no toho chalana. Dala meno tak som ho vygooglila🤣

Strana
z2