Písanie - spoznávanie a klamanie od ženy

roman9763
26. feb 2024

Ahojte všetky slobodné, zadané, rozvedené, osamotené a zaľúbené ženy 🙂.

Rozmýšľal som, že či sem vôbec čosi písať ale veď bude aspoň diskusia a možno sranda 😀🙂.

Stala sa mi taká príhoda a chcem sa s Vami o ňu podeliť a vedieť možno aj váš názor.

Písal som si s jednou 20 ročnou babou/ženou. Písali sme si nejaké 2 mesiace. Spoznal som ju na jednej nemenovanej internetovej stránke. Napísal som jej ja prvý. Začalo to celkom pekne a sľubne. Písali sme si podstate každý deň alebo každý druhý deň. Časom mi dala číslo na WhatsApp. Sociálne siete ako Facebook alebo Instagram mi nechcela dať lebo vraj si tie siete chce zrušiť, ani mi nechcela povedať ako sa volá priezviskom ani kde býva ....Prišlo mi to celkom podozrivé a čudné ale neriešil som to ešte lebo sa mi s ňou dobre písalo. Keď som sa jej pýtal na vzťahy, tak povedala že nemala skoro 3 roky frajera ...Písali sme si veľa správ až by som povedal že dlhé litánie. Keď som jej odpisoval, tak mi to trvalo aj vyše pol hodiny. Písali sme si o všetkom možnom ako je škola, práca, rodina, vzťahy, peniaze, milovanie, túžby sny a ciele atď... Po čase sa mi začala čím ďalej tým viac páčiť ako písala a čo písala. Potom sme si aj poslali fotky. Na fotke vyzerala veľmi pekne až sexy veľmi rozkošne vyzerala. Potom som jej tiež poslal fotky s tým že možno mi už prestane písať, (lebo som miešanec a myslel som, že jej to bude vadiť) opak bol pravdou, napísala že som zlatý a že vyzerám dobre, samozrejme že ma to aj potešilo. Po čase som ju zavolal von ale odmietla a povedala, že si malo píšeme. Povedal som si že fajn, ak bude chcieť, tak aj sama má časom zavolá lebo už vie že mám záujem. No od vtedy sme si už moc nepísali iba zopár správ. Ja som potom aj o pár dní ochorel dosť, takže som jej ani nechcel písať keď ani neodpísala ona naposledy. Ale stále som na ňu myslel a premýšľal, že čo môže robiť. Zrazu ma napadlo v hlave, že by som ju mohol skúsiť nájsť na internete aj sám. Dal som si tú námahu ale len pre 2 dôvody. Po 1. Nudil som sa a mal som veľa času keďže som na PNKE. Po 2. Chcel som zistiť niečo viac o nej a aj či mi hovorí pravdu vo všetkom. A ozaj sa mi ju nejako podarilo nájsť na Facebooku aj Instagrame.

Všetko, čo mi písala o práci, škole, záľubách atď, tak písala zrejme pravdu. Žiaľ čo sa týka vzťahu že nemá vzťah, tak klamala. Má skoro 3 ročný vzťah. Instagram plný storičiek a fotiek s frajerom. Na prvý moment ma to dobre nasralo, sklamalo nahnevalo. Ale po pár dňoch som z toho vytriezvel a zistil čo je realita a podstate som aj zistil, že sme podstate stále písali len o nej, na mňa sa ani po 2 mesiacoch nebola schopná ani len spýtať, ako sa mám alebo aký som mal deň a pritom som sa snažil pýtať na ňu a ona mi to vôbec neopätovala. Ďalšia vec fotku čo poslala je zrejme ona ale na ďalších 10 fotiek vyzerá dosť inak, neupravená atď.... a vyzerá o dosť odlišne od tej fotky čo mi poslala. Možno keď sa namaľuje, tak vyzerá ako na fotke fajn ale ak zhodí omietku, tak by ju človek nespoznal...Skoro 3 týždne už neodpísala ale aj keby mi čosi napísala, už by som nemal záujem si s takou písať. Samozrejme nie som už malé dieťa, nie som naivný, trošku som aj tušil a bol zmierený že to nemusí byť všetko pravda čo písala. Ale aj tak ma to zarazilo a prekvapilo, že má potrebu ma takto klamať až vymýšľať si....

Otázka na vás ženy. Prečo má takto žena potrebu si vymýšľať alebo klamať? Čo to dá tej žene ? Čo ma z toho žena?
Napádajú má len tri dôvody:
1. Chcela si navýšiť sebavedomie alebo ego
2. Chcela len nezáväzne flirtovať somnou
3. Chcela si len zo mňa spraviť srandu s dobrý deň zo mňa

Niekedy by som chcel vidieť do ženských hláv, že čo vám tam behá alebo ako premýšľate lebo toto fakt nechápem.

Ak ste to potiaľto prečítali tak ďakujem. Napísal som to sem len pre zaujímavosť a možno nejaké reakcie ľudí. Ale čím ďalej som starší iba sa mi potvrdzuje, že všeobecne sú ľudia povrchný a radi si klamú medzi sebou. Nemal som veľa vzťahov v živote ale aj tak mi to príde také smutné, že sa takto ľudia klamú. Aj ma to odradilo ešte viac si hľadať teraz nejakú babu alebo len obyčajné oslovenie báb atď... Samozrejme aj ja chcem ženu, užiť si a zažiť niečo pekné ale už si myslím, že čím ďalej tým je to menšia šanca 🙂.

vanilkovazmrzka
26. feb 2024

A bola to platena zoznamka? Lebo mozno to bol len zaplateny ujo co si tam privyraba udrziavanim klientov a fotky su ukradnute ;)

laurika999
26. feb 2024

@roman9763 Toľké litánie a otázky kvôli pofidérnej internetovej zoznamke. Prečo ? Pretože niektorí ľudia sú takí. Internetové zoznamky treba brať z veľkou rezervou. Ani by som nestrácala čas zamýšľať sa nad tým prečo, lebo to vie len on. Nemusíš vedieť na každú otázku odpoveď. Ľudia na zoznamkách prosto klamú.

laurika999
26. feb 2024

@roman9763 Veď ona nie je nič dlžná tebe, ani Ty jej. Vypusť z hlavy a choď ďalej.

roman9763
autor
26. feb 2024

@vanilkovazmrzka nie nebola to platená zoznamka, našiel som ju reálne na Facebooku aj sedelo veľa veci čo hovorila čo robí akurát s tým frajerom klamala. Takže to nebol žiadny ujo, viem presne ako sa volá aj kde býva aj čo robí.

roman9763
autor
26. feb 2024

@laurika999 to som už zistil len nechápem prečo niekto kto ma frajera má toto za potrebu robiť. Keby si zistila že tvoj priateľ muž si vypisuje s nejakou ženou tak by si asi nebola z toho šťastná 🙂

roman9763
autor
26. feb 2024

@laurika999 samozrejme že sme si nič není dlžný len mi to príde odporné klamať ale veď každý máme na to svoj názor asi to je dnešný svetový trend byť dvojtvárny 😉

laurika999
26. feb 2024

@roman9763 Áno, je dvojtvárny. Ale bohužiaľ medzi nami chodia aj ľudia, čo klamú. Je to smutné, ale je to tak. Aspoň vieš, že si ju prekukol včas a o nič neprichádzaš. Si mladý človek, hľadaj vzťah reál, nie si odkázaný na internetovú zoznamku.
P.S.: Od teba nebolo tiež fér a kóšer lustrovať jej facebook a instagram.

roman9763
autor
26. feb 2024

@laurika999 hľadal som aj real na zábavách a vždy to bolo s fiaskom ale to je jedno. Ja som si už zrušil všetky internetove zoznamky.

P.s. prečo by to nebolo fér, keď som nevedel skoro nič o nej? Ja som práveže rad, že som si dal tú námahu aj keď možno vyzerám pred vami ako nejaký špeh alebo špión. Aspoň som zistil pravdu. Stále lepšie vedieť krutú pravdu ako byť v klamstve ale dobre veď je to tvoj názor.

laurika999
26. feb 2024

@roman9763 Ja sa jej nezastávam. Ale pokiaľ ste sa nestretli osobne, osobne si nedali nejakú víziu vzťahu zas treba pochopiť to, že nie je potrebné, aby si o nej vedel všetko. Čo sa týka aj iných súkromných vecí.

viestta
26. feb 2024

@roman9763 presne to iste robia zadani muzi na zoznamkach. Aspon v tomto funguje rovnopravnost 😅
A tebe uz analyzy nepomozu. U tejto to nevyslo, mozno u nejakej inej vyjde. Hlevu hore, hladaj tu spravnu.

lili1313
26. feb 2024

Prvé dva dovody + niečo jej vo vzťahu nesedí a takto unika od reality. Aj veľa mužov na zoznamkach je zadanych a robia to tak. Moja rada do budúcna spoznat písaním zakladnu kompatibilitu a po tyzdni, maximalne dvoch navrhnúť stretnutie. Ak sa bude opakovane vykrucat tak tam niečo nesedí. A pri osobnom stretnuti sa potom normalne predstavit, pridat na siete, atd. Ak tam teda bude záujem aj o pokracovanie. Lebo takto sa zbytocne cez písanie namotas na ktovie koho, sám vidis že to môže byť hocikto.

janaolas332
26. feb 2024

@roman9763 litánie onicom...a také siahodlhé vypisovabia s cudzími ľuďmi asi nikdy nepochopím. Veď písali ste si,už si nepíšte nikdy ste sa nevideli,jej sa už nechce pisat...koniec pribehu. Možno si takto vypisuje s 20 - timi a ty si môžes tiež.

lakebabe
26. feb 2024

@roman9763 z tohto ti vyplýva ponaučenie písať si týždeň dva a stretnúť sa ak nechce vieš ze tam niečo nie je ok

domkakvet
26. feb 2024

@roman9763 este nie je zrela na ziadny vztah.

egonsk
26. feb 2024

@roman9763 to si zazil este dost dlhy talk, vacsina bab vydrzi podstatne kratsie sa pretvarovat. Moja skusenost je tak 3 az 7 dni nez sa bud prezradi, alebo zrazu odmlci. Pritom rozhovor vzdy graduje a len dojde nejaka necakana tema, alebo reakcia a zrazu ticho po plešine 😁

katka700
26. feb 2024

@roman9763 Nespoznavali ste sa, bol si len butlava vrba/ zvyšovac ega.
Baby ti dobre radia, nabudúce trvaj na stretnutí a komunikacnej reciprocite (dievča co kvaka len o sebe je rovnako divné ako taká čo nič nepovie a "vypočúva" jak policajt).

mimka1402
26. feb 2024

@roman9763 Ja som zažila podobný príbeh, ale chlap ma pozval na rande a mali sme naň ísť. Tiež som ho našla na internete a neuveris, mal ženu ktorá čakala ich dieťa... Žiaľ, toto je internet. Preto je najlepšie ísť von čím skôr. Za ďalšie si oprav sebavedomie, posobis extrémne nesebavedomo, čo je škoda lebo vyzeráš byť pekný a asi nie hlúpy. Ale naozaj toto potrebuješ? Myslím písať si s nejakou ženou tak dlho a nevolať ani, nemať videohovor? Možno by som chápala keby ste od seba 6h cesty. 😄
Za mňa hľadaj, ale nesustreduj sa iba na jednu ženu. Mne presne to pomohlo, keď som začala randit vo väčšom a spoznávať ľudí tak mi vyšiel potom z jedného pekný vzťah, lebo som sa neupla na jednu osobu ale dala životu priestor aby sa medziľudské vzťahy vykristalizovali 🙂

Nebud butlava vrba, teda buď ale v správnej miere, mala by to byt vyrovnana debata, keď ty máš mat pocit ze žena má o teba úprimný záujem, ver tomu ze to je vidieť, niekto kto je letargicky naozaj nemá tam zmysel dávať energiu.

rorino
27. feb 2024

@roman9763 Ťažko povedať prečo to urobila.Presny dôvod by ti vedela povedať len ona,ostatné ti povedia len to čo si myslia,pretože žiadna z nás jej do hlavy nevidí.Mna vždy trochu zarazí,koľko si dokážu ľudia písať,bez toho aby mali záujem stretnúť sa.A potom sa čudujú,keď to skončí,dokonca z toho majú depky,akoby to bol skutočný vzťah.Nemyslim konkrétne teba,ale aj tu na MK už bolo veľa takých imaginarnych vzťahov opisanych.Kasli na ňu,možno má len potrebu tukať do mobilu🤷,a teba ak má stretnúť ta pravá tak ťa určite stretne.Vela šťastia.

moonlight1210
27. feb 2024

Pisala hlavne o sebe, udrzovala konverzaciu o jej veciach, na teba sa nejak nepytala, ani sa nejak nezaujimala - suma sumarum, vo vztahu je najskor nevypocuta, pripadne sa nudi, bol si kompenzcia. Ale vztah vymenit nechce. Vynahradzal si jej to, co jej chybalo. Ked to zacalo byt vazne (snaha stretnut sa s nou), nechala to plavat, aby si neohrozila oficialny vztah, o ktory este stale stoji (alebo nechce prevziat zodpovednost za ukoncenie).

stanielka17
27. feb 2024

@roman9763 Alebo si s tebou vobec nepisala ona, ale jej niekto ukradol fotky (kedze ma podla vsetkeho verejny instagram) a vydaval sa za peknu babu. Dovodov moze byt milion a je uplna strata casu a energie po nich patrat. Pravdu vie aj tak len ona, alebo osoba za jej profilom.

roman9763
autor
27. feb 2024

@viestta ďakujem moc za tvoj názor 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@lili1313 znie to dosť zaujímavo, čo si napísala a múdro ďakujem za názor 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@janaolas332 ja na také veci už nemám náladu ani čas si vypisovať, a načo by som si vypisoval z ďalšími 20 ľuďmi o niečom nepodstatnom? Ak to aj niekto reálne robí, že si vypisuje s ďalšími X ľuďmi tak to nechápem na čo je to akože dobre.

roman9763
autor
27. feb 2024

@lakebabe no dobre napísané a výstižné ponaučenie

roman9763
autor
27. feb 2024

@domkakvet to je otázne ale asi nie je. A som rád že to dopadlo takto len to človeka zamrzí ale život ide ďalej 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@egonsk 😀 ono akože podľa mňa by sme si vedeli aj ďalej písať len ja keď som už zistil čo je zač, tak ani nemám už chuť takej vypisovať a nemalo by to ani význam pre mňa 🙂

roman9763
autor
27. feb 2024

@katka700 no dobre vedieť ako píšem, ja nemám moc skúseností s vypisovanim a spoznávaním asi sa na to už vykaslem cez internet to asi nie je dôveryhodné

janaolas332
27. feb 2024

@roman9763 tak si naivný,keď si si myslel,že si píše iba s tebou...a neviem ake osobné veci ste si vypisovali,keď ste sa nestretli...ty si sa akosi namotal,na niekoho koho si v živote nevidel...to mi príde veľmi naivné,nielen u teba,aj keď napíšeš,že ti to je jedno,vo si aj tak myslím,že nie nie,ale nepochopím to nikdy u nikoho...možno do 15-stich.

h2
27. feb 2024

@roman9763 Odpoveď na tvoju otázku je prostá: existuje isté (možno nie malé) percento žien, ktoré sa nedokážu rozísť s frajerom, s ktorým už nechcú byť, kým zaňho nemajú okamžitú náhradu. Podľa mňa jej to so súčasným frajerom neklape, ale nechce ho nechať a byť sama. Tak hľadá niekoho už počas vzťahu.
A k tej fotke: ak je to naozaj rozdiel, tak to nie je makeupom. Fotku upravila filtrami, alebo nejakou aplikáciou, je toho plný internet, svojho času sme sa tým bavili s kamoškami a to by si neveril, aké modelky z nás zrazu boli. 😊
(A už len posledná vec, ja tu nezvyknem opravovať chyby, ale to "podstate" bez predložky "v" na začiatku mi kole zrak a použil si to viackrát, čiže, prosím ťa, správne má byť "v podstate". Ďakujem.)

roman9763
autor
27. feb 2024

@mimka1402 ďakujem taktiez za tvoje zdieľanie tvojho príbehu. No musím uznať že si ma dobre prekukla. Hej sok taký, že si neverím vo veľa prípadoch. Už dlhodobo. Neviem odkiaľ si nabrala že vyzerám byť pekný akože? Hlúpy možno v niektorých prípadoch som a v niektorých nie som. Veľa ma už prefackal život to by si sa divila keby ma poznáš čo som všeličo možné porobil. Ale tak snáď sa človek poučí zo svojich chýb 🙂😀. No ja som jej aj chcel volať ale ona sa vždy vyhýbala nepriamo a sme od seba možno tak cca do 45 minút ale to už je jedno 🙂.
Zaujímavé rady sú to čo píšeš. Aby človek randil s viacerými ženami? No možno čo píšeš dáva čosi do seba.
No hej teraz keď sa nad tým zamyslím, tak si vidím že nemala úprimný záujem o mňa škoda že to až takto človek zistí keď sa zamyslí nad tým poriadne 🙂 raz v živote alebo možno pár krát sa mi stalo, že som videl ozaj úprimný záujem od ženy o mňa ale zas ja som jej to neopätoval lebo sa mne zas nepáčila alebo som tam niečo hľadal čo sa mi nepáčilo 😀