icon

Platonicky som sa na dovolenke zamilovala do neznámeho

21. júl 2025

Ahojte viem ze to bude znieť ako vymyslená story naivnej pubertiacky no nie je. Je mi po 30tke. Som sa dovolenke. Zbadala som ho. Úplne úžasného muža presne takého o akom som snívala už dávno. Presne tvár ktorú som videla vo svojom sne. Takého som k sebe chcela. Bol síce starší ale to nevadí. Usmieval sa kyval mi. V ten deň sme sa stretli asi 10x. Vždy ma očaril svojim úsmevom hlbokým pohľadom zakyval mi. Nespustil zo mna oči po celý čas. Otacal sa za mnou, nebola som sama (nemám priateľa) tak asi sa hanbil osloviť ma ale aj tí čo boli so mnou si všimli ako veľmi sa zaujíma a pozerá ze sa celý čas usmieva a otáča. Ostal v mojej mysli. Tešila som sa ďalší deň že ho uvidím možno som aj nabrala odvahu osloviť ho aj keď to nezvyknem robiť. Chodievala som sama aj okolo bazéna aj okolo mora aj po hoteli sme sme Sa zvykli vidieť... Už ho niet. Už musel odísť. Je to tretí deň a ani raz som ho nevidela. Som vonku stále takže ak by tu bol neverím ze ani raz by nešiel k bazénu alebo do reštaurácie. Ach.. Bolo to krásne znova cítiť motýle v bruchu vidieť krásny úsmev a cítiť sa žiadaná. Tie pocity bežne v živote nepoznám. Som dlhodobo vyhasnuta dlhodobo sama dotyky a pusy ani neviem čo sú. Nemám v láske šťastie a ak aj pocitim chémiu a príťažlivosť ten muž odíde. Viem ze už ho neuvidím, mrzí ma to ze všetko pekne trvá len chvíľu. Asi len výlev do prázdna keď mne je vždy z takých veci ľúto.,

Strana
z2
anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@anonym_6c0467 Už ma nebaví sa tu hádať s anonymom. Nemáš pravdu, ale musíš mať stoj čo stoj posledné slovo. 🙄

@ha_ha len nechápem čo je na tom také hrozné, trestuhodné atď a prečo ste tu z autorky urobili hneď stalkerku😉

ha_ha
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@ha_ha len nechápem čo je na tom také hrozné, trestuhodné atď a prečo ste tu z autorky urobili hneď stalkerku😉

@anonym_6c0467 Už som na teba nechcela reagovať, nech teda máš to posledné slovo, ale ešte odpoviem na tvoju otázku. Autorka neurobila nič zlé. Hlúpe, nezrelé, naivné... áno. Zlé, nie. Ja som sa k jej situácii vyjadrila v príspevku, adresovanom jej. K tebe som sa vyjadrila k tomu, čo si písala o získaní osobných údajov na toho chlapa od pracovníkov recepcie. Recepčný autorku nepozná. Nevie, či je nevinná neškodná zaľúbená žena (ani v tom prípade nie je v poriadku poskytnúť údaje), alebo psychicky narušená. Úprimne: urobil by toto normálny človek? Nevie ani jeho meno, ani národnosť, nič. Len opis a na základe toho chce informácie. Aj keby bola zaľúbená tou najčistejšou láskou, recepčný, ani nikto, nemôže vedieť, či tomu mužovi nespôsobí problémy. Možno je ženatý, zadaný, alebo proste len nemá záujem a obťažovalo by ho to. Predstav si, že sa na niekoho usmeješ na dovolenke a on ti o týždeň zazvoní pri dverách bytu, či príde za tebou do práce. Určite by si bola "strašne rada".

enmery
22. júl 2025

To je také slovenské, vypýtať si údaje od recepcie. @ha_ha píše úplne k veci, to si nesmie nikto dovoliť. Je to úplne rovnaká situácia,ak by sa autorke zapáčil muž v čakárni u lekára, tiež by si písala, ze sestrička alebo lekára jej môže posunúť kontakt?Alebo v banke? To je bez srandy vyhadzov za hrubé porušenie pracovnej disciplíny. Autorka sa s ním ani len nebavila, nepozdravila, keby ho ona tak veľmi očarila mal xy možnosti ju osloviť, usmiať sa, pozdraviť. Nič. Koniec príbehu.

anonym_6c0467
22. júl 2025
@enmery

To je také slovenské, vypýtať si údaje od recepcie. @ha_ha píše úplne k veci, to si nesmie nikto dovoliť. Je to úplne rovnaká situácia,ak by sa autorke zapáčil muž v čakárni u lekára, tiež by si písala, ze sestrička alebo lekára jej môže posunúť kontakt?Alebo v banke? To je bez srandy vyhadzov za hrubé porušenie pracovnej disciplíny. Autorka sa s ním ani len nebavila, nepozdravila, keby ho ona tak veľmi očarila mal xy možnosti ju osloviť, usmiať sa, pozdraviť. Nič. Koniec príbehu.

@enmery ok, chcela som pomôcť možno láske na prvý pohľad.
Tu už splietate banku a klopanie u dverí.
Ešte že sa dá vyjadriť anonymne koli takýmto zákonodarcom😋 a 100% predvídavým ľuďom čo nikdy neveria na čistý úmysel. Všade je len zlo však, bu-bu-bu!!

akje
22. júl 2025
@enmery

@enmery a keby recepčná napísala dotyčnému email, že sa neho niekto pýtal a opýtala sa ho, či ma záujem aby ho kontaktovala, tak by recepčná niečo porušila? ;)

staryjarec
22. júl 2025

Vymyslený príbeh a skočili vám na to. Haha.

enmery
22. júl 2025
@akje

@enmery a keby recepčná napísala dotyčnému email, že sa neho niekto pýtal a opýtala sa ho, či ma záujem aby ho kontaktovala, tak by recepčná niečo porušila? ;)

@akje Áno, nemá čo otravovať pod hlavičkou firmy a zneužívať jeho osobné údaje na vypisovanie takýchto správ. A hlavne v nejakom hotelovom rezorte na to recepčný nemá ani čas. Opakujem, to isté, keby sa pracovníčka banky takto pýtala klienta cez email, či môže dat jeho kontakt nejakej ženskej, ktorú asi nepozná.

enmery
22. júl 2025
@anonym_6c0467

@enmery ok, chcela som pomôcť možno láske na prvý pohľad.
Tu už splietate banku a klopanie u dverí.
Ešte že sa dá vyjadriť anonymne koli takýmto zákonodarcom😋 a 100% predvídavým ľuďom čo nikdy neveria na čistý úmysel. Všade je len zlo však, bu-bu-bu!!

@anonym_6c0467 To nie je o zakonodarcoch. Slovensko je v takejto prdeli kvôli takémuto mysleniu. Ty si založiš firmu a pod jej hlavičkou a firemným účtom bude tvoj pracovník vypisovať zákazníkom o kontakt. Opakujem, oni si ani len Ahoj nepovedali, okrem ocarenia z jeho vzhľadu a ze na ňu pozeral nič nevie. Ľudia, už sa spamätajte. Dnes sa už všetko dostane na net, keď sa niekomu nepáči. Ma to v zmluve, či ty by si ho pochválila, ze porušuje zmluvu za Tvoje peniaze a používa Tvoje meno na takéto súkromné účely. To sme chceli s @ha_ha povedať. Ale ako sa hovorí, keď niekto nechce chápať, môžeš sa aj na hlavu postaviť.

ha_ha
22. júl 2025
@enmery

@anonym_6c0467 To nie je o zakonodarcoch. Slovensko je v takejto prdeli kvôli takémuto mysleniu. Ty si založiš firmu a pod jej hlavičkou a firemným účtom bude tvoj pracovník vypisovať zákazníkom o kontakt. Opakujem, oni si ani len Ahoj nepovedali, okrem ocarenia z jeho vzhľadu a ze na ňu pozeral nič nevie. Ľudia, už sa spamätajte. Dnes sa už všetko dostane na net, keď sa niekomu nepáči. Ma to v zmluve, či ty by si ho pochválila, ze porušuje zmluvu za Tvoje peniaze a používa Tvoje meno na takéto súkromné účely. To sme chceli s @ha_ha povedať. Ale ako sa hovorí, keď niekto nechce chápať, môžeš sa aj na hlavu postaviť.

@enmery Ja už na ňu nereagujem. Niekedy proste nevysvetlíš, ani keby si sa na hlavu postavila.

enmery
22. júl 2025
@ha_ha

@enmery Ja už na ňu nereagujem. Niekedy proste nevysvetlíš, ani keby si sa na hlavu postavila.

@ha_ha Ešte sa mi najviac páči, ako to vedia napísať len nie pod svojím nikom a este Ťa vysmeje, aj keď hovoríš fakty. Ale tak čo už.

anonym_6c0467
22. júl 2025
@enmery

@enmery tak snáď je rozdiel dovolenka a banka.
Na dovolenke sa starajú o pohodlie a potreby dovolenkujúcich, žoženú ti vložku a môžeš prisť aj s hocijakým delikátnym problémom a potrebami a určite sa stretávajú aj s tým, že sa niekto zamiluje.
Úplne normálne ti recepčná zoženie prezervativy(nepotrebujem, ale viem že hej)
A porovnávať toto s bankou je odveciiiiiiiiiii prosím ťa🙏🏼

anonym_6c0467
22. júl 2025
@ha_ha

@ha_ha
Ešte že vy dve nie ste recepčné, by ste človeka nechali v štichu a ešte mu rozdávali rozumy.
empatia 0,0 nič a porovnáte s neporovnateľným
Nechala som ti posledné slovo a aj tak málo

Strana
z2