icon

Po 15. rokoch spoločného života je všetko zlé

matusa111
1. okt 2020

Ahojte. Idem si po radu. Po 15 rokoch spoločného života s mojim mužom, za ktoreho som vydata 6rokov a máme dve malé deti, je všetko zlé... mame obaja 30. Bol to môj vpodstate prvy a zatial posledny chlap.
Velmi ma sklamal ked som mala ist na operaciu a on sa ozral a nevedel ma tam odniest. Vela pil, krical po mne po nociach... nutil ma do sexu. Kym som nedala, dovtedy sme boli hore a hadali sa aj do 3 rana. Pred tym som si vypocula, ze som flandra a mam druhyc a mam ho pre peniaze a tak. Bral mi prikryvku lebo si vraj nezasluzim nic, zakryval ma len plachtou a vela dalsieho. Fyzicky utok nastastie nebol. Zacala som mat aj tak z neho strach tak som mu povedala, ze bude koniec. Zacal vystrajat, chcel sa zabit, potom sa mi vyhrazal prniazmi pre deti... a ja som vzdy cuvla. Teraz takˇer vobec nepije. No za sex sa stale hada aj do rana, je moc ziarlivy, nemozem sama ani na vacsi nakup lebo musim mat vkuse v ruke mobil ak nezdvihnem tak uz klamem a som s druhym. Mam flak na nohaviciach a zas ma riesi, ze s kym co a ako.. Som mu verna cele roky. Ale ja uz nevladzem. Ha kazdu hlupost sa vadime, deti to pocuvaju. Chcela som odpustit to zle a skusit znovu no ja mu nedokazem ani pusu dat. A on ma obvinuje, ze sa meni a ja nechcem odpustit, ze mam vsetko hodit za hlavu. Ze teraz kvoli mne nic nefunguje lebo ja nic nechcem. Prosila som ho o cas aj o par mesiacov nech mi da pokoj aj so sexom lebo ma do neho nutil a mne sa naozaj zhnusil ale on stale tvrdi, ze je zdravy chlap a bez toho to nevydrzi. Myslite, ze ma pravdu, ze za toto mozem ja? Je toto este mozne napravit? Ja mam pocit, ze ho uz nelubim len sa bojim o deti co bude...

Strana
z5
mladena
21. okt 2020

@matusa111 podľa mňa tak skoro od seba neodídete...toto je vzťah závislosti, neviete byť spolu, ale ani od seba, neviete spolu žiť, ale ani bez seba.....a je zbytočné, čo ti tu kto povie, ty si aj tak budeš stále svoje a ste v podstate s mužom rovnakí

Strana
z5