icon

Po štyroch rokoch sa ozval bývalý priateľ: Má to zmysel?

nela22323
14. apr 2024

Ahojte
Po štyroch rokoch sa mi ozval bývalý priateľ. Napísal, že sa chce stretnúť a vidieť ma. Čo si myslíte, znamená to hneď, že opäť niečo chce?
Aký máte názor na stretnutie sa po rozchode. Ma to zmysel? ďakujem

nela22323
autor
15. apr 2024

@lakebabe ako ho mam slušne odmietnuť?

lakebabe
15. apr 2024

@nela22323 ja by som mu povedala ze nemáš dôvod sa s ním stretávať a zablokovala ho načo si s nim v kontakte

nela22323
autor
15. apr 2024

@lakebabe ja neviem ľudí odmietnuť.

nela22323
autor
15. apr 2024

@lakebabe keď čo ak sa mi chce ospravedlniť, že ho mrzí ako sa zachoval

lakebabe
15. apr 2024

@nela22323 tak mu nič nehovor a rovno ho blokni jemu to dôjde neboj sa

lakebabe
15. apr 2024

@nela22323 a stojíš o také omáčky?

nela22323
autor
15. apr 2024

@lakebabe ja neviem čo chcem

nela22323
autor
15. apr 2024

@lakebabe bojím sa, že to že som sa s ním nestretla budem neskôr ľutovať

lakebabe
15. apr 2024

@nela22323 no len až si neublížis znova ak bude skúšať , lebo nikoho nemá a zas sa na neho namotas

nela22323
autor
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
15. apr 2024

@nela22323 ťažko povedať možno vtedy nemal záujem teraz už zase ma.

nela22323
autor
Autor odpoveď zmazal
nurielka
16. apr 2024

@nela22323 ak ste sa rozisli tak ze on teba poslal kade lahsie, v takomto pripade sa ani nahodou nestretni, zbytocne otvoris stare rany, namota ta a zasa posle.. nie a nie

nela22323
autor
16. apr 2024

@nurielka áno .,asi mi to neurobí dobre. Keď čo potom chce..už vyše roka mi píše, aby sme vybehli von

nela22323
autor
23. apr 2024

@hefo hm..neviem. Ale bude v tom niečo viac, že? Nie len, že chce pokecať a vidieť ma. Rozišli sme sa zle...chcela som sa k nemu po rozchode vrátiť no vymazal si ma zo života.

hefo
23. apr 2024

@nela22323 Ak ste sa rozišli zle, tak "chcieť pokecať a vidieť ťa" podľa mňa určite nie je celým popisom toho, čo by chcel (len tak pokecať a vidieť sa môžeme s nejakým starým kamarátom, ktorého okolnosti zaviedli niekam preč, a preto sme ho dlho nestretli). Ak by sa ti chcel hlavne ospravedlniť, tak by to už dávno napísal. Ako tu už ostatné písali, lepšie je sa radšej vôbec nestretnúť.

nela22323
autor
24. apr 2024

@hefo čo potom chce? Prečo sa chce stretnúť, vrátiť sa ku mne to mi nepasuje

nela22323
autor
24. apr 2024

@chodec15 opýtala som sa prečo sa chce stretnúť.„Pre nič konkrétne, chcel som ťa len vidieť"- mi napísal. Neviem čo si mám myslieť?

nela22323
autor
24. apr 2024

@danica2711 máš pravdu. Keď neviem na neho zabudnúť. Myslim na neho a mám strach, že si to budem o pár rokov vyčítať, že som aspoň neskúsila stretnúť sa s ním. Aký by ku mne bol...by som bola zvedavá. Rozišiel sa so mnou on, rozchod som prežívala zle. Prosila som ho, aby sa ku mne vrátil.
Keď rozmýšľala som aj nad tým, že keby so mnou nič nechce tak by mal možno aj strach sa so mnou stretnúť, že s ním budem niečo znovu chcieť/ že sa znovu zamilujem.,vies , Čo si myslíš?

hefo
24. apr 2024

@nela22323 No to netuším. Asi ťa zvedavosť bude žrať natoľko, že časom to budeš chcieť zistiť. Ako nie je to nič proti ničomu, ale odporúčam dať si pevné predsavzatie, že na nijaké jeho návrhy (nech by sa týkali čohokoľvek) nebudeš reagovať. A ideálne o tom povedať aj nejakým kamarátkam, aby tie mohli do teba hučať, keby si to porušila.

nela22323
autor
24. apr 2024

@hefo áno. Kamarátke som už povedala, odhovaraju ma. Keď mne to nedá ..no mám taký stres. Už teraz si "trénujem" čo mu poviem. hah..no som normálna povedz

joannita
24. apr 2024

@nela22323 ja sa stretavam s byvalymi, aj s takymi, s ktorymi sme sa zle rozisli. Normalne raz za cas zajdeme na caj, na vinko a kecame. Nikdy nebolo za tym nic viac, len sme chceli pokecat.

nela22323
autor
24. apr 2024

@joannita tiež si mala taký stres, keď ste sa mali prvýkrát po rozchode stretnut?
Alebo som ešte stále zamilovaná, keď neviem nájsť odvahu a ísť s ním.

joannita
24. apr 2024

@nela22323 nemala som vobec stres, tesila som sa ze pokecame

nivea777
25. apr 2024

@nela22323 ešte stále ste neboli na stretnutí? 🤣 a to na čo čakáte? Na dôchodok ? Chcem idem,nechcem nejdem,nič medzi nie je tak načo to otálanie

nurielka
25. apr 2024

kamaratky majú pravdu, napisem ti ze chod, keby si bola vyrovnana a poslala ho pre zmenu do kelu ty, ale ty si zamilovana este vzdy, ved to len ty sa popalis opat, nie my tu co ti radime, co ocakavas? ze sa zmenil? pre nieco ti dal sbohom..

danica2711
25. apr 2024

@nela22323 ty vieš, čo cítiš... musíš sa rozhodnúť, či sa chceš znovu namotať a znovu prežiť ťažký rozchod (pretože podľa mňa tieto rozbité a pozliepané vzťahy väčšinou nevydržia) alebo pokračovať v zabúdaní naňho a smerovaní k vyrovnanému vzťahu s niekým iným. Tipujem, že si doňho bola ešte stále zamilovaná a týmto kontaktom láska znovu vzplanula a teraz si robíš obrovské, nadšené nádeje, ako ťa napriek rozchodu miluje a aká šťastná budúcnosť vás spolu čaká. Emočne je to pochopiteľné, len bohužiaľ dosť nereálne, šťastné konce to máva väčšinou len v romantických filmoch. Ale vraj existujú aj výnimky z pravidiel...

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
nela22323
autor
25. apr 2024

@krasavec007 môžem sa opýtať..kto si?🤣žena/muž?

krasavec007
Odpoveď bola odstránená