Po štyroch rokoch sa ozval bývalý priateľ: Má to zmysel?
Ahojte
Po štyroch rokoch sa mi ozval bývalý priateľ. Napísal, že sa chce stretnúť a vidieť ma. Čo si myslíte, znamená to hneď, že opäť niečo chce?
Aký máte názor na stretnutie sa po rozchode. Ma to zmysel? ďakujem
@nela22323 Ak ste sa rozišli zle, tak "chcieť pokecať a vidieť ťa" podľa mňa určite nie je celým popisom toho, čo by chcel (len tak pokecať a vidieť sa môžeme s nejakým starým kamarátom, ktorého okolnosti zaviedli niekam preč, a preto sme ho dlho nestretli). Ak by sa ti chcel hlavne ospravedlniť, tak by to už dávno napísal. Ako tu už ostatné písali, lepšie je sa radšej vôbec nestretnúť.
@danica2711 máš pravdu. Keď neviem na neho zabudnúť. Myslim na neho a mám strach, že si to budem o pár rokov vyčítať, že som aspoň neskúsila stretnúť sa s ním. Aký by ku mne bol...by som bola zvedavá. Rozišiel sa so mnou on, rozchod som prežívala zle. Prosila som ho, aby sa ku mne vrátil.
Keď rozmýšľala som aj nad tým, že keby so mnou nič nechce tak by mal možno aj strach sa so mnou stretnúť, že s ním budem niečo znovu chcieť/ že sa znovu zamilujem.,vies , Čo si myslíš?
@nela22323 No to netuším. Asi ťa zvedavosť bude žrať natoľko, že časom to budeš chcieť zistiť. Ako nie je to nič proti ničomu, ale odporúčam dať si pevné predsavzatie, že na nijaké jeho návrhy (nech by sa týkali čohokoľvek) nebudeš reagovať. A ideálne o tom povedať aj nejakým kamarátkam, aby tie mohli do teba hučať, keby si to porušila.
kamaratky majú pravdu, napisem ti ze chod, keby si bola vyrovnana a poslala ho pre zmenu do kelu ty, ale ty si zamilovana este vzdy, ved to len ty sa popalis opat, nie my tu co ti radime, co ocakavas? ze sa zmenil? pre nieco ti dal sbohom..
@nela22323 ty vieš, čo cítiš... musíš sa rozhodnúť, či sa chceš znovu namotať a znovu prežiť ťažký rozchod (pretože podľa mňa tieto rozbité a pozliepané vzťahy väčšinou nevydržia) alebo pokračovať v zabúdaní naňho a smerovaní k vyrovnanému vzťahu s niekým iným. Tipujem, že si doňho bola ešte stále zamilovaná a týmto kontaktom láska znovu vzplanula a teraz si robíš obrovské, nadšené nádeje, ako ťa napriek rozchodu miluje a aká šťastná budúcnosť vás spolu čaká. Emočne je to pochopiteľné, len bohužiaľ dosť nereálne, šťastné konce to máva väčšinou len v romantických filmoch. Ale vraj existujú aj výnimky z pravidiel...
@krasavec007 môžem sa opýtať..kto si?🤣žena/muž?

@lakebabe ako ho mam slušne odmietnuť?